Искам да кажа... (238) през ЯНУАРИ 2026

• 20 626
  • 607
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Добро утро!
И моя младеж друго освен маратонки  не обува, но поне глезените му не се виждат.
Каката ще ме разбие от всякакви шантави идеи за обувка за бала. Добре, че на повечето няма наличност за нейния номер. В крайна сметка пък това ще е в нейния снимков архив. Каквото избере, това ще е. Оммм
Тит, успех на ТМ!

# 511
По темата с обличането, току що попаднах на това във фб:

Дребната все още се съгласява с мен за дрехи и обувки. Не винаги, но 90% от случаите. 😁 Аз гледам прогнозите, според тях я глася. Но тя е зиморничава като мен.

# 512
  • Бургас
Когато ходя пеш до работа се обличам с тънка блуза,но с дългото яке.Като подхвана баира и се стоплям.По-добре, отколкото да се изпотя. Реших да вкарам прасето в кочинката, като съм се развихрила едни режимни манджи, напълних хладилника с чинии по една порция. Днес съм си забранила да готвя, че ще стане зян храната. Да видим какво ще избирам от наличностите. Отивам да се постригвам, и там не се знае каква ще е изненадата с цената в евро.

# 513
  • Бургас
ДОбро утро!
Моите и те ходя леко облечени.
Дънки, маратонки, тениска, горница и яке тънко. Дебелите рядко ги слагат, само ако стане адски студено.

# 514
  • Бургас
Бел, ако е онзи баир от Маджуров нагоре, там и аз се сгрявам. С колежката преди време като ходехме пеша на работа, него го минавахме в тишина, че зор да го вървиш и говориш Joy
При мен засега никоя процедура не е поскъпнала, но и фризьорката, и масажистката казаха, че от началото на месеца са им вдигнали цените на продукти, наеми, което в един момент ще рефлектира върху клиента, няма как.

# 515
  • Бургас
Да, за този баир иде реч.
Готова съм, цената-от 30 лв на 15 евро, без изменение.

# 516
Благодаря момичета, че мислите и ММ, и Калино.
Та Калин и той като всички тинейджъри, кръвта му ври. Ходи изключително леко облечен, а и като човек роден и израстнал на топло, студът е над него. Той никога не е слагал потник през живота си, а за чорапогащник- даже не знае какво е. Да си признач и аз не съм слагала последните 25-30 години. И все съм с тънко яке.... само като го чакам на тениса съм с ботуши на UGG ( в своя защита да кажа, че кафенето е на дървени скари и духа ужасно отдолу, а се оказа, че само с тези обувки не ми измръзват краката)
Но пък имам ужасни спомени от социализма - ученически балтон ( дето като духне минава през него), вълнен клин или панталон ( за човек с алерии е направо кошмар)
Селесте, точно като изкачваш баир, правиш упражнения и др подобни и добре да говориш, защото тогава се диша дълбоко (а жените както знаем дишаме повърхностно и това е проблем).
Моята фризьорка се оплакваше още лятото, че на няколко пъти им вдигат цените на продуктите. Така, че съвсем нормално е да вдигнат цените.
Отивам да си прибирам коледната украса, че тъкмо ММ се е съгласил да ми помогне с пренасянето и. Даже сам ми предложи, ама и аз по византийски съм изтупала 10 кашона в предверието.

# 517
  • Бургас
Аз клин или чорапогащник не съм слагала от ученическите си години.
Карам я с дънки и понякога панталон.

# 518
  • София
Привет!

Сутринта измих, събрах прането и сложих боб да се вари. Много ми се ядеше. Като заспи Гоги ще си хапна. Ходихме и до Пепко, но не взех нищо съществено. Исках дебел космонавт за Гого, но бяха все големи размери. Той има, но ципа се скъса. Шивач няма наоколо...
Накрая му взех голяма кола с дистанционно, заредих се с батерии, за мен една чаша и нож. Smile
За мандарини мислех да ходя, но няма за кога. Може би следобед. Или ММ ще купи.
За обличането - от дете не обичам да се навличам. Блуза, дънки, чорапи и яке. Е, ако е много студено слагам и шапка и ръкавици. Измръзват ми ушите и е кофти.
Гоги го обличам според времето. При голям студ с космонавт. Ако не е толкова студено има дебели якета, блузки и панталони, плюс чорапогащник. Ръкавици обаче не търпи и това е..

Хубав ден!

# 519
  • Euskal Herria
При мен засега никоя процедура не е поскъпнала, но и фризьорката, и масажистката казаха, че от началото на месеца са им вдигнали цените на продукти, наеми, което в един момент ще рефлектира върху клиента, няма как.
И тук всичко се вдига. Вчера четох в новините, че вдигат с 5% цените в заведенията, защото от началото на годината са се повишили наемите и суровините/продуктите за сектора. Ама то и в магазините е същата работа - бавно, полека всичко върви нагоре. С 5 цента, с 10 цента...

Вчера и днес времето позволява разходки. Това е от вчера, за днес още не сме решили къде да отидем:

Едно от любимите ни места. Когато разрешиха излизането навън по време на пандемията, това беше първото място, на което отидохме.

# 520
  • Бургас
Днешната ми гледка от "офиса"

# 521
Навличам си се като стой та гледай 🤣 От пубертетските гологъзици ме излекуваха две поредни пневмонии в 8ми клас, заради които не можех да ходя на дискотека 🤣 Като ми замина кръстчето пък ептен - потници, бодита, сичко слагам 🤣 Ама аз съм си змия и все ми е студено. В момента съм с чорапи, шушони и чехли из дома (имаме подово) и тениска и блуза под горнището на анцунга 😁 Любимия си ходи по тениска и къси гащи целогодишно.  Ако му захладнее обува чорапи. А аз като го видя си мятам и елека отгоре 🤣

Направих си пържолка с пържени картофки за обяд и затапих с Тоблерон 🤣 След после ще бъда слаба пак.

# 522
  • на Мелмак
Ударили са щерката днес, докато е отивала към училище. Тя е добре, само задната врата е смачкана. Чакам я да си дойде и да я нагушкам.
Някаква девойка е ударила три коли.
Охххх, само като се замисля как нещата се случват за миг.
Лин, много е красиво! В Бургас ли е това?

# 523
Етти, важното е, че всички са добре.

# 524
Ети, важното е, че е добре!
Ламарините ще се оправят.

Лин, чудна гледка Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт