Искам да кажа... (238) през ЯНУАРИ 2026

• 20 872
  • 617
  •   3
Отговори
# 495
  • Сливен
Въобще не се съмнявам, че Боби се е справила чудесно, тъкмо е време да се почерпи по повода!
Стискам палци на Калин, важното е да е спокоен, но вероятно и това е оттренирал. Flowers Four Leaf Clover
Нашата тийнка нещо много "на настроение" подхожда към ангажиментите си напоследък, пак ще го обсъждаме. Rolling Eyes.
Никъде не ми се ходи в този студ. Ако можеше бих работила хоум офис. Докато се върна и измръзнах, а не вървя много.
И вкъщи сме с еднолицеви матраци, но на Нани, ортопедични.
Лека вечер! Мисля да си направя чай и да чета книжка.

# 496
  • Бургас
Няма студ,сняг дъжд и пек, който да ме накара да си помисля за хоум офис. Всеки ден вървя  пеша половин час на отиване и на прибиране от работа. В много редки случаи ММ ме извозва
Приключих социализацията за днес. Сега ,ако изтрая и домашните го пишем успешен ден

# 497
Сега даваха по новините за някакъв пациент в Пирогов, 200 кг от 16 г не е излизал от вкъщи. Ай ти специалист.
16 (шестнадесет) години!

Това не мога да си го представя.

# 498
  • Бургас
В днешно време нищо не ме изумява!
Явно има кой да му пазари или използва куриери...
За мен това е болестно състояние!

# 499
  • София
Ми то кръвта им ври още
Тцъ…не вярвам. Просто се ръководят от “от студ умри, гъзар бъди” Stuck Out Tongue Winking Eye
Дъщеря ми също е с чорапи за маратонки, ако успее да се измъкне и с гол кръст. При силно парно вкъщи, като се прибере стои поне по 30 минути пред духалката, защото й е студено, а навън на -8 се чувства идеално Grinning
Титина, късмет и на детето, и на мъжа!

# 500
  • при моите деца .....
Привет!
Благодаря за палците, момичета! Добре мина.
Излизах с приятелки на пица и вино....
Сега ще гладя и май днес да лягаме преди 11....
Хубава вечер!

Последна редакция: ср, 14 яну 2026, 06:14 от * Боби *

# 501
  • Бургас
Браво, Боби! Вярвахме в теб! Нямаше как да не се справиш!

Аз се чудя, дали да си пусна филма да гледам или да ровя из форума.
Загледала съм ,, Добре дошли в Дери,, на Кинг! На 4 серия съм.

# 502
Добро утро!
Нямам иде колко градуса е вън, но нямам търение вече да мине тоя кучи студ, а разбрах, че след събота го давали да стане и още по- студено.
Щерката преди години все беше гола в студа, все ѝ беше топло... Сега синът пое щафетата. На -5 градуса той отива на фитнес по тениска, суичър и шушляков елек. Новата грейка си я пази само за излизане и за училище, старите не били хубави...Естествено обувките са плитки маратонки. От скоро е и с дънки на дупки.  Нямам думи за логиката му, всеки ден си викаме на тази тема. Чакам да му мине, но вътрешно се напрягам, признавам си.
Така, оплаках се от момчето, а сега ще се оплача от моя милост. Ям като прасе, а после се чувствам ужасно психически.
Искрено се надявам постът ми да не е основа на още оплаквания. Не искам да има други с проблеми. Wink
Хубав и топъл ден от мен!

# 503
  • при моите деца .....
Добро утро!
Мари, и аз се каня да подхвана режим....
Най-бързо от денонощието минава нощта при мен 🤣
От час съм станала...
Натоварено ми е днес в училище - 6 поредни часа.
После имам контролни за проверяване, да пиша протоколи, становище....
Днес вече и да сготвя...
Хубав ден!

Последна редакция: ср, 14 яну 2026, 19:40 от * Боби *

# 504
  • някъде другаде
Добро утро!
При нас днес са положителни Т , и добре , че снощи заваля дъжд.
Днес трябва да предам в общината регистрите за 2025 година , но ще отида след обяд , че Теди е на зъболекар.
Теди и тя ходи дамо с маратонки и къси блузи.
Хубав ден!

# 505
Добро утро!

Не съм излизала от събота аз и като гледам скоро няма да е 😁 Евентуално към петък може и да прескоча към офиса.  Ама може и да не.

Спокоен ден, банда!

# 506
  • Бургас
Добро утро!

Марѝ, на един хал сме и по двата проблема. Точно вчера казах на Вики, че е крайно време да отидем да купим стабилна зимна обувка. За какво ѝ били, аз сняг кога съм била виждала, то найковете вършели работа, нали била с чорап и панталон Thinking, нямало нужда да са по-високи нагоре. А те нейните са с мрежа, не е някой висок кожен кец. И снощи ги изпрах Joy, да съхнат там една седмица, докато ще е новият студ, та поне да си сложи другите, които дават вид на по-топли.
А до нея аз съм с вълнени чорапи, ботуши с топла подплата, клин под дънките, шал, шапка, ръкавици, огромно дебело яке до колене...ескимос направо...и пак ми е студено.

И глад ме е налегнал тези дни, по-силен от мързела, щото вчера тутманик чак правих. Стана гаден, аз бих го изхвърлила веднага, обаче домашните се убиха да ядат, ММ и за работа си взе днес. Още в началото не ми се активира маята, оттам ни втаса, ни се изпече. А цял следобед му баех, хич не харесвам такива бавни храни.

Тит, всичко да се нареди при ТМ!

# 507
  • Бургас
Аз ходя изключително леко облечна зимата. Децата ми вече са достатъно големи да преценят как да се обличат. Онзи ден малката поиска ръкавици,че и студено и взехме.Сега си ги носи,но да взема да мрънкам да си слага всяка сутрин ръкавиците , само защото така съм решила категорично няма да стане. Като им е студено на краката -казват и купуваме зимна обувка,която ще съм сигурна че ще се носи. Така само да ми стоят в гардероба -не

# 508
Отдавна вече не им се бъркам за облеклото, ама и те пораснаха малко.
Обаче миналата седмица върнах малката от вратата. Нагласила се за рд - ресторант и дискотека. Къса пола тип колан, блузка с миниатюрни размери, ботуш над коляното и толкоз. Ни чорапогащник, ни дявол. Сал едно късо якенце. Навън вали сняг и чудо. Като викнах, преоблече се. Сутринта я питам как беше - идеално вика, добре че се преоблякох правихме ангели в снега Joy

Днес тръгнах на -1. Направо жега Sunglasses

# 509
  • на Мелмак
Добро утро, момичета!
Аз се обличам в зависимост от хормона, вълни, топлини, каквото дойде. Имам дебело пухено яке, сега си взех и едно тънко, с него също ми е ок при тези минусови Т. Децата вече запопнаха да се обличат. Отдавна не ги следим, то и смисъл няма.
Щерката най-накрая си взе НОВО палтенце, тип яке, неин размер. Пиша с големи букви, защото все си взимаше от втората употреба огромни неща. Сега ходи с др. Мартенс обувки. Има едни ботуши, зимни, много хубави, но забравени в гардероба, сложи ги два пъти и каза, че ѝ стискат. Няма да ги носи.
За Еденето няма да казвам, отядох си и за празниците.

Общи условия

Активация на акаунт