Искам да кажа... (238) през ЯНУАРИ 2026

• 21 885
  • 645
  •   7
Отговори
# 480
  • Бургас
Привет!
Носа си го подадох само на терасата, докато правех кафе, че кафемашината ми е там. Нямам намерение да излизам, поне за сега.
Само като чуя за минусови температури и ме втриса!

# 481
Ми то ние сме си свикнали. Най-големият студ и най-голямата жега са си при нас.
Ето и сутринта имаше доста работа. А си мислех, че няма да има клиенти.
Имаше даже един младеж с летни маратонки, чорапки за мартонки и пищялките му голи.
Ми то кръвта им ври още.
И въпреки всичко, предпочитам лятото 40 градуса. Като влезеш в колата, да си опариш кълките и да не можеш да пипнеш волана Joy

# 482
  • София
И най-голямата мъгла и най-големите като врабчета комари. Трябва да намина пак натам, за да си припомня това-онова ... Relaxed

# 483
Айде де. Наблизо (до Манастира) има едно заведение с хотел.
Всяка година има сбирка на някоя от темите тук. Събират се сигурно 50 бг мами на двудневен купон.

Иначе, ако някой минава от тук да свирка. Ще пием кафенце, ще хапнем, ще се видим.

# 484
Румка, спряхме се на Тед Астреа Орто. Нямам идея защо бях предубедена към матраците с пружини.

# 485
Студено та студено, ми кога да е, ако не сега Smile. Около Иванов ден, дали по нов или стар обичай, все са си иванови студове Stuck Out Tongue.
Хладничко е и при нас, но снегът ни подмина. Тия 2 см дето наваляха не ги броя. Сега пече слънце и капките капят, та явно е над нулата.

Успех на Калин, но не се съмнявам, че ще се справи.

При Боби вече е минало, но и за нея не съм се съмнявала, че са се подготвили и тя, и децата повече от добре Hands V

Отдавна в къщи преценихме, че еднолицевите матраци с покет-пружини са ни най-удобни и удачни за нас. А с напредването на годинките ги предпочитаме и по-твърди.

# 486
И при нас си е студено, макар че не може да се мери с -14 😁. Искам пролет и хубаво време. И без това малката всеки ден ме пита колко остава до рд, който си е точно след първа пролет.

Успех на Калин и от мен!

Руми, не е от форума сбирката по вашия край, от една фейсбук група е.

# 487
Детето изпратено ( благодаря за пожеланията от негово име, хубаво е да те мислят с добро хората, че на майка ти други мисли и в главата)
Върнах се с метрото, и така се изтупах на леда хубаво че съм с палатката (така една приятелка кръсти голямото яке), та не почувствах нищо. Държа да отбележа, че един господин веднага дойде да ми помогне, за което искренно му благодаря. Студеничко е, но все пак е януари, щеше да е странно ако е 40 С.
За Бои не се съмнявам, че ги е разбила... при нея няма 5-6, само дето се притеснява
След малко излизам, ще ходя до един дом, че приятелка е с дименция и много я мисля. Помъкнала съм лакове, козметика, лошото е че тя не ме познава. казала съм на ММ, ако нещо стане с мен, да не ме дава в бг хоспис
Днес му излязаха и на него изследванията, не добри. Цял ден чета за пустия калций и отлаганията по стените на кръвоносните съдове. Мисля си , че последно време повече медицинска литература съм прочела, отколкото каквато и да е друга...Но ще се справим и с това.
Айде бягам

# 488
Титина, стискам палци за ТМ!

# 489
Бел, кои са каките?
Не, че ми е дерт, ама да си задоволя любопитството.

Голяма компания са, сигурно са готини - купона винаги изглежда весел.
Пускат клипове и тагват мястото, затова ми излизат и на мен.

# 490
  • Бургас
Стискам палци на Калин, всестранно надарено това момче, да не му е уроки! И браво на мама и тати, че знам какво е тичане  да го развеждаш в този голям град  от една активност на друга по цял ден. Дъщерята в София и тя личен шофьор го раздава-пиано,тенис,пилатес, плуване. Графика е като на военни.
Надявам се, че Боби ще се похвали, вече е минал открития й урок, да си отдъхне и довечера да си изкара добре!
Моето кръвно се нормализира, от където дошло, там отишло. Но ще си искам направление, не е хубаво такива подскоци. Както съм и сама повечето време, едно хапче поне да имам.

# 491
Румка, мирише ми на "Мама мрън" на мен.

# 492
Тези не съм ги чувала.
Ама приятелка каза, че си слагат табелки и на тях пише име и бг.мама отдолу Thinking

# 493
Румка, мирише ми на "Мама мрън" на мен.

Мари е права, това е групата, сигурно заради съвпадението с името се бърка с форума. Иначе много се забавляват, от цялата страна се събират, изглежда готино, ако не си интроверт като мен 😁.

# 494
Това обяснява защо не съм ги разконспирирала.
Тя каза само "име и мама" и явно аз автоматично съм добавила бг Joy

Да се забавляват. Як купон си правят, вече 2-3 години подред.

Общи условия

Активация на акаунт