Искам да кажа... (238) през ЯНУАРИ 2026

• 20 384
  • 602
  •   9
Отговори
# 525
Ети, много нелриятно, дано не се е уплашила много. Важното е, че е добре.

Аз ходя средно дебело облечена, иначе съм си минала голите глезени и кръст като тийнейджър, както повелява традицията 😁.
Детето изобщо не иска дебели дрехи, голяма драма е, ако се опитам да ѝ сложа анцуг или дебела блуза. Признава само клинове и чорапогащници и спрях да взимам по-плътни, че си седят необличани. Поне се преборих за дебело яке и обувки.

# 526
  • Бургас
Ети, дано не се е уплашила много.

Аз ходих да купувам билети за Ищар, че онлайн ми искат 5 кинта административна такса на билет, обирджии недни. Накрая пак така ги купих, но поне се поразходих, постоплило се е малко.

# 527
  • някъде другаде
Ети , важното е , че детето е добре. Дано не се е уплашила много.
Лин , страхотна гледка.
Много ви завиждам за морето.

# 528
  • Germany
Оле, Ети, дано не се уплашила много.
Лина, Яна, страхотни гледки!
Аз съм зиморничава, но не обичам да се обличам много. Предпочитам да е пуснато парното Simple Smile

# 529
  • Бургас
Ети, щом е добре девойката, другото се поправя!

# 530
Лина, Яна, страхотни гледки!

Викам си я, какво е пуснала Янчето. Връщах се да видя.
Пак ми прескачат постове ...

# 531
Ох, и аз искам някъде на цветно, та момичета съвсем искренно ви завиждам.
Ети, да се успокои детето. Ламарини, малкия дявол са.
Чатим си с детето, появи се и трета възможност за учене - сега се чуди : Лондон, Дубай или Шанхай. Светнах го че, конкуренцията в  Китай е убийственна, каза да не съм го мислила

# 532
Викам си я, какво е пуснала Янчето. Връщах се да видя.
Пак ми прескачат постове ...
А аз се опитах да им сложа по един палец на снимките и се оказа, че нещо се беше бъгнало и ме връщаше в горната част на страницата.

# 533
  • на Мелмак
Благодаря ви момичета, добре е, изплашена е. Всъщност една жена е бързала да закара дъщеря си в Пирогов и.... Ударила е две коли. Хубавото в случая е, че отзад е имало линейка, която е закарала другата девойка. Но моята щерка какво ми е писала и аз какво съм прочела са две различни неща.
Много се радвам на Калин Grinning

# 534
  • София
Ети, добре, че с това са се разминали нещата! Hug
И аз завиждам за моренцето. И на мен ми липсва много. Blue Heart

# 535
  • Варна
Ети, малък дявол е било!
Гуш за девойката и теб!
При мен няма ново. Последно утре уж ще е операцията на моя близък. Днес го отложиха заради спешен пациент.
Аз ходих да даря кръв.
Не пускайте палците!
Радвам се много за Калин!
Девойката е пак по срещи и днес моят мъж е шофьора. Вчера бях аз и малко се притеснявах да шофирам посред нощите, снеговалеж. Ама вече натрупах малко стаж и по тъмно и хлъзгаво.

# 536
Ети spoko , важното е, че девойката е добре Hug. Ламарини се оправят.
Хубаво е да се качи да кара отново, колкото се може по-скоро, за да преодолее шокът от случилото се без последствия.

Стейси, дано нещата се наредят за близкия ви.

Тит, оправно момче е Калин, ще се справи където и да си избере да учи Hands V.

# 537
За много години, банда!

Ети, подкрепям 2в1, колкото може по-скоро да се качи зад волана, да не ѝ остава уплаха.

Аз ботуши нося само в планината, иначе кецове, за някой повод - токчета. Зимното яке го изкарвам само при минусови температури, иначе си карам с палтенца или с есенните ми  якета. Ема си изкарва обедния сън обикновено в количката и на двора, вкъщи стои боса, чорапи хич не обича. Grinning  На обяд ѝ пекох тиква и понеже не става само едно парчеце да опека, останалата си я направих за мен със сироп от фурми, орехи и шам фастък. Много вкусна комбинация -сладко-солена, ядките предават една хрупкавост, да си оближеш пръстите.  Heart Eyes

Да ви препоръчам и едно много забавно италианско сериалче, само 5 епизода по 20-25 минути, може и като филм да се изгледа наведнъж - Sicily Express. Много ги бива италианците да правят комедия.

# 538
Вече чакам с нетърпение да се стопли. Днес ми пристигна ново палтенце. Нямам търпение да го сефтосам, ама ми трябват едни 10 градуса горница 😁

Последна редакция: чт, 15 яну 2026, 17:03 от rummi_pl

# 539
  • Бургас
Руми, много ми харесва! Страхотно!
Ема, порасна и тя, вече и тиква яде! Захранихте се, похапва ли си всичко?

Общи условия

Активация на акаунт