Искам да кажа... (238) през ЯНУАРИ 2026

• 23 167
  • 679
  •   5
Отговори
# 675
  • някъде ... тук ...
Карз, студено е, но с подходящо облекло за ходене/ски е супер. Когато се движиш, студът не се усеща така, както ако седиш на едно място. А планината... дали ходиш или караш ски/борд ... супер е. Честно казано, ходенето повече ми харесва, ама то вероятно е щото подкарах на почти 40 ски Crazy

# 676
  • Бургас
О,Селесте,аз сама си купих тази подправка.Такова старание вложих и беше невъзможно за ядене на финала.
Попаднах на Теория на всичко, но ми стана много тъжно и го махнах.

# 677
Ако не си падате по индийска кухня няма как тикка масала да ви хареса. Силна подправка си е.
Ако подправката ви е на прах може да ползвате по мъничко от нея за меденки или ябълкови сладкиши.

# 678
Добро утро!
Рано съм станала, но си легнах със Селесте. Е, друг филм загледах (по бнт1), но това беше първите 15 минути. Пуснах пералнята, пия кафе и днес смятам да не тренирам. Обаче ще търся рецепта за някакъв сладкиш (признавам си и аз не знам какво точно търся), защото с двете ми лели ще пием кафе. Лелята, която изкара 3 седмици в хосписа от повече от месец си е у дома, та ще ѝ погостувам. Следобяд се надявам да накисна крачката, да сложа някоя и друга маска, че и аз съм човек.
ММ би трябвало към обяд да е в Дъблин и да се нанася в квартирата. Трябва да се огледам за самолетни билети. Simple Smile
Днес е Атанасов ден- на празнуващите пожелавам здраве, щастие, късмет!
 Да имате хубав ден, момичета!

# 679
  • Sofia
Добро утро и от мен!
Вчера вакуумирахме странджанското дядо по две подкови в пликче. Остана една и си я хапнахме за мезе с малко винце и пелинче.
Днес ми е празнично. Кръстили са ме на дядо ми Атанас. Взела съм само буквичката де, но си почитам този празник, макар че всички ми честитят на света Ана.
Да са честити имениците!
Хубав ден на всички и да си починете добре!

Общи условия

Активация на акаунт