Искам да кажа... (238) през ЯНУАРИ 2026

• 24 488
  • 722
  •   1
Отговори
# 675
  • някъде ... тук ...
Карз, студено е, но с подходящо облекло за ходене/ски е супер. Когато се движиш, студът не се усеща така, както ако седиш на едно място. А планината... дали ходиш или караш ски/борд ... супер е. Честно казано, ходенето повече ми харесва, ама то вероятно е щото подкарах на почти 40 ски Crazy

# 676
  • Бургас
О,Селесте,аз сама си купих тази подправка.Такова старание вложих и беше невъзможно за ядене на финала.
Попаднах на Теория на всичко, но ми стана много тъжно и го махнах.

# 677
Ако не си падате по индийска кухня няма как тикка масала да ви хареса. Силна подправка си е.
Ако подправката ви е на прах може да ползвате по мъничко от нея за меденки или ябълкови сладкиши.

# 678
Добро утро!
Рано съм станала, но си легнах със Селесте. Е, друг филм загледах (по бнт1), но това беше първите 15 минути. Пуснах пералнята, пия кафе и днес смятам да не тренирам. Обаче ще търся рецепта за някакъв сладкиш (признавам си и аз не знам какво точно търся), защото с двете ми лели ще пием кафе. Лелята, която изкара 3 седмици в хосписа от повече от месец си е у дома, та ще ѝ погостувам. Следобяд се надявам да накисна крачката, да сложа някоя и друга маска, че и аз съм човек.
ММ би трябвало към обяд да е в Дъблин и да се нанася в квартирата. Трябва да се огледам за самолетни билети. Simple Smile
Днес е Атанасов ден- на празнуващите пожелавам здраве, щастие, късмет!
 Да имате хубав ден, момичета!

# 679
  • Sofia
Добро утро и от мен!
Вчера вакуумирахме странджанското дядо по две подкови в пликче. Остана една и си я хапнахме за мезе с малко винце и пелинче.
Днес ми е празнично. Кръстили са ме на дядо ми Атанас. Взела съм само буквичката де, но си почитам този празник, макар че всички ми честитят на света Ана.
Да са честити имениците!
Хубав ден на всички и да си починете добре!

# 680
  • София
Добро утро!
Честити да са днешните именици!
Неделя ми се щеше да поспим повече. Но Гоги в 7 часа беше на линия.
Към 10 ще излизаме. Намерих часовникар, който работи в неделя. Имам два часовника, които трябва да занеса. За корекция и смяна на батерия.
После до магазина за някои дреболии...

Хубав ден да имате!

# 681
Добро утро!

Честити да са имениците!

Аз вчера всичко си свърших, та днес нищо нямам да правя, освен да измисля какво да сготвя. Поизчерпаха ми се идеите с кайма, а още много има за изяждане 🤣

# 682
  • при моите деца .....
Добро утро!
AniKa, честита бъди!
Здрава и щастлива!
Честити да са всички именици!
Мразовит ще е днешният ден, но ще се разходя....
Ще проверявам контролни, домашни с Митето, перални, готвене.....
Дано ми стигне денят.
Мързелива неделя!

# 683
  • Germany
Добро утро!
Честити да са имениците! Аника, здраве и късмет да имаш!
Пак в 6.00 се събудих.. Снощи бяхме на кръчма с приятели, много приятна вечер се получи. Пих обаче половин чаша вино и още докато се прибирахме ме тресна мигрената. Аман от мене си! Днес продължавам с пералните, че кошовете са още пълни, имам и да готвя. А може да делегирам на мъжа ми и да си лежа на дивана Simple Smile
Хубава неделя!

# 684
  • на Мелмак
Добро утро, момичета!
И ние снощи излизахме и предната вечер също.
И днес се наспах, много хубаво е така.
Имам за ядене, изпрала съм вчера, така, че няма да мисля за това. Чистят ММ и децата, аз съм в банята, че там искам аз. Но утре ще бъде.
Да се похваля колата ни дойде онзи ден и вече имам резервации за екскурзии Wink
Честита да си Ани, много здраве, много щастие!
Честито, ако имаме и други празнуващи!

# 685
  • някъде другаде
Добро утро!
Е , вчера успях да бия Боби по крачки.
Днес няма да е , че след обяд ще караме Теди на Търново , че от утре и започват очните.
Ани , честит имен ден. Желая ти здраве , щастие и късмет.
На мен така ми честитят на Антонов ден , а аз от години си празнувам на Тодоров ден.
Селесте , тази цена си заслужава само ако си решила някой да убиеш.
Хубав ден!

# 686
Добро утро.
Отметнах закуската и почистването, почвам обяда. После мисля да изляза да донакупя разни неща и следобяд планирам поне 2 часа с книга. Надявам се да ми се случи.
Хубава неделя.

Последна редакция: нд, 18 яну 2026, 19:50 от Sunny29

# 687
  • Сливен
Добро утрооо!
Много уютно кътче, Съни!
Мари - като те прочетох си помислих си за макарони на фурна, че стават после и за закуска, но няма да вървят за кафето с лелите Grinning Това съм си запазила от някоя група тук, правила съм я и ми хареса
Скрит текст:
- сложих малко канела, че не сме й големи почитатели
Али - за каймата предлагам канелони. Рецепти има много, правя кармата като за лазаня / спагети, пълня и заливам със сос бешамел, с 1 л. Мляко, соса ми обаче не е съвсем готов, сгъстен, досготвя се във фурната за да попият и канелоните.
Мда, ще готвя и аз днес - тези плюс рибена чорба и риба. И имам и да чета документи. Нищо де, деня е пред мен. Grinning
Крачки и тренировка не предвиждам днес.
Хубав ден на всички!
Ани ка, здрава и щастлива да си! Честит и всички други именици!

# 688
  • Бургас
Добро утро от къта за гофрети Simple Smile Неделя е все пак, ако не са палачинки, са те.

АниКа, здрава и щастлива да си!

Бел, значи да се успокоявам, че не е в моите готварски умения проблемът.

Марѝ, аз ще правя масленки по рецепта на Супичка, супер лесни и бързи. Извадих маста да омекне.
Ети, честито! На хубави места да ви води!

Карз, да, там ходихме. Аз отидох без особен ентусиазъм, за компания, като на място даже реших, че няма изобщо да стрелям. Обаче я дойда пак, я не, да опитам все пак. То летят гилзи, трещи, ръката ми се мята Joy смях в залата.

Тони, вчера и аз аха да ти честитя, ама викам, щом Боби си трае, ще си мълча и аз.

# 689
  • Бургас
Много уважавам мас за приготвяне на сладки, често я ползвам за заместител на масло в коледни рецепти.Ама сега съм под режим и вчера си забърках едни мъфинчета само от банани, яйца, какао и набухвател. Ми, стават за ядене, даже и за сладки може да минат при човек, който не е ял сладко скоро и рецепторите му са се възстановили.
Прескочих до магазините из района да търся целина на глави, няма, естествено. Остана ми джоланче от тези готовите на Лидл и мислех да го обезкостя, а в разредения бульон да сваря картофи,лук и целина. Ама на, спряха ми фантазията.

Общи условия

Активация на акаунт