Искам да кажа... (238) през ЯНУАРИ 2026

• 24 595
  • 728
  •   5
Отговори
# 705
Съни,тези специално,са на близо 20 години.Сестрата на Скъпия ги е избирала.Аз само бях казала,че искам зелени завеси 😁.Това са в спалнята,едни от малкото,които още не е унищожил напълно 😬.Само слънцето и пералнята им поразказват играта.

# 706
  • Sofia
Ani, аз от първото изречение нищо не разбрах, какви дядовци, какви подкови... Grin Весел празник!
Странджанското дядо е като суджука, но не баш. Подправките са му само сол, червен пипер сладък и лют и чубрица, от които се слага по много, не солта де. Тя си е колкото трябва. Пълни се в тънки черва, в стомаха на прасето или фуска (пикочен мехур или гуша на пуйката). Ние го правихме в тънки черва вързани на подкова. Та вчера прибрахме от терасата, защото вече бяха изсъхнали и за да не пресъхват ги вакуумирахме. Та това са подковите Simple Smile

# 707
  • София
Ани Ка, честит имен ден! Здравето да ти е постоянен спътник и да имаш много прекрасни дни!
Честити да са и всички други именици!
Ети, честито возило! Със здраве да си го ползвате и много километри да минете с него? Как е щерката след случката? Мина ли й уплахата?
Ние ще ходим на разходка сега до един близък манастир.

# 708
  • Бургас
Ренко, точно на вчерашния наръсих и много сирене, че много ми сладнееше иначе.

Повъртяхме един час в парка, бая щипе днес, понамръзнахме се и сега всеки си подхваща ангажиментите.

# 709
Етти, честито возило. Да ви кара на интересни места и без никакви аварии!
Али, давам идея за куркудена чорба/супа. Прави се с месо/кайма, кисело зеле и от чорбата му се слага. От снимките в нета веднага огладнявам.
Аз направих палачинки с кисело мляко (по рецепта на Иван Звездев, препоръчвам я). Едната леля не яде/пие прясно мляко, а другата леля беше направила кекс. Направих и за домашните палачинки- тънки и хамерикански за момчето.
Сложих за вечеря постно зеле в слоукукъра. Изчистих, прах, суших... Вече съм на тема разкрасяване.
Ем, оправяй се. И глезенето от ТМ ще помогне, не само джинджифила.
Мони, бързо да те отпусне главата.
Мачарокът е пораснал. Ренко, страхотен е!

# 710
  • Бургас
Марѝ, майка прави подобна супа, не знам да има специално име, с кълцано месо, праз, ориз и зелева чорба, зеле не слага. Умирам за нея. Свако ми, лека му пръст, беше от Бяла черква (В.Търново) и от него я научихме.

# 711
Аз я научих от бг-мамма.

# 712
Селесте,пробвай другия път да сложиш само лъжица -две олио в тестото,и го намажи с масло, вместо крема сирене.Ще си оближете пръстите.Ако съм в настроение,ръся вътре,при оформянето,и шарена сол 🤤
Нашият вече е в историята 😬

# 713
Престанете да ме навивате с тези тутманици, че само се облизвам. У нас дисциплина относно храната няма никаква, хапваме си;)
Честито на имениците!
Ети, безаварийно да си я ползвате!

# 714
  • при моите деца .....
Привет!
Ети, честито возило. Все хубави места да посетите.
Съни, прекрасно е твоето кътче.
На режим съм, мързелива съм..... тутманик не съм правила.
Излизах с приятелки на чай, ледено е при нас... и ще става по-студено....
Хубава вечер!

# 715
Значи тия тутманици се правя, че не ги виждам, много сте лоши 😁. Тази вечер нарушихме малко с крем карамел, че мама беше направила, иначе държим фронта и имаме по 2,3 кг минус.

Ренко, много сладко коте, голям красавец ще стане.

Ети, честито и безаварийно!

Съни, много хубаво кътче 🥰.

# 716
Ети, честита да е, на хубави места да ни вози и вярно да ви служи ... до следващата 😁
Какво е този път? ММ избират с малката. Време и за нея да вземем нещо. Сега е с на кака й старата.

Ренко, страхотен сладур 😍
Съни, чудно кътче - повече да се мацаш на него и по-малко да работиш 🙂

Каквото бях взела днес за ядене всичко си изпапкахме, нищо не остана. Открих един локум и го нападнах 🤣

Последна редакция: нд, 18 яну 2026, 20:59 от rummi_pl

# 717
  • Бургас
На червено винце съм с надеждата да се стопля!
Ей, сега и гореща баня ще си взема!

# 718
  • на Мелмак
Съни, това кътче го видях при предишни снимки и го опредих за грим. Хич не ми пасва на работно да ти кажа под секрет Wink
Роди, маймуната каза на всички, че са я ударили, че много се е стреснала, но после много се ядоса, че ще ѝ вземат колата за ремонт. Още на другия ден се качи и си карА.
Ние се мъчим с една френска селска у дома, мъка ви казвам Stuck Out Tongue Closed Eyes
Руми, ГЛЕ взе отново. И да, вече чака новия модел, може да се кротне и да почака 3г. То и няма друга опция де.
Когато са ходили в Тойота да записват час, щерката си е харесала тези CHR, мисля, че така се пишеха, защото били обли. Яриса засега се планира да остане за малкия догодина.
Иначе брат му и той поръча Шкода - Кароя за жена си . Другата седмица ще я взимат.
Около нас са Шкоди и Тойоти.
Вие какво гледате?
Карз и моите крака са ледени.

# 719
Шкода най-вероятно, но по-малката Камик.
Тя иска голф, ама ако е със същите екстри цената скача много 😁 Гледахме и форд Пума, но не я одобри.

Аз Карок-а много си го харесвах ☺️

Общи условия

Активация на акаунт