Искам да кажа... (238) през ЯНУАРИ 2026

• 24 883
  • 737
  •   4
Отговори
# 720
  • София
Кога се промени толкова много света, че новобранци шофьори да имат претенции каква ще е колата? Трябва да са щастливи, че изобщо има какво да карат. Stuck Out Tongue Winking Eye
Още от сега ми става студено и на мен като си помисля сутринта какво ще е…

# 721
Роди, в нова къща сте, гаражи не сте ли предвидили?
Нашите коли са в гаражи, но да влезеш в топла кола, без да се налага да я подгряваш лично, е повече от блаженство. Както и в охладена през лятото😁😎.
Лична кола имах много, много години след като станах шофьорка.
Аника, честита да си!

# 722
Роди, точно по този въпрос разсъждавахме с колежката преди време.
Много неща не са, като "по наше време". Всъщност това е хубаво ... си мисля ☺️

# 723
  • при моите деца .....
Добро утро!
В блок живея, нямам гараж... ще се возя в студена кола, пък и парното е за ремонт....
Мразовито е утрото при нас -11.
Планирах час сутрешна разходка, но май ще я отложа.
Днес имаме общо събрание, педагогически съвет...
Цялата седмица ще е натоварена.
Спокойна седмица!
Щастлив понеделник!

# 724
Добро утро!
При нас показва -4 градуса. И да протестирам, файда няма.
Днес програмата ми е пълна. Трябва да вися пред ЛЛ за направление на сина, да пазарувам, малко слугинаж у дома, да се къносам...
Но първо кафето, после упражненията. И от днес строго придържане към калорийния дефицит.
Пожелавам ви хубав и топъл ден!

# 725
  • На брега на реката
Добро утро!

Аника, здрава и щастлива да си!

Ети, честито возило! Със здраве и безпроблемно. Все на хубави места да ви вози!

Ем, дано всичко е наред и да не си се сготвила сама!

Скоро не съм правила тутманик, ама ще поправя тази грешка.

При нас показва -10. Ужасно е!

Вчера моето Матейче, стана на 2 годинки! Да ни е жива и здрава, много успехи и късмет да има! Правихме парти само ние и другия син с дечицата, че в този грипен сезон не им се рискуваше, а пък и е малка, още не разбира от партита.

Мари, мисля и аз да започна някавао ограничение, че нещата са извън контрол, особено след празниците и РД на внучките!

Хубава седмица и дано се постопли малко!

# 726
Добро утро!

Вчера така ми беше студено цял ден, че се прежалих да пусна и климатика в кухнята.  Подовото не смогва. Трябва да мислим като се затопли да я доизолираме и да си завършим коридора, че голям бахър идва от там.
Любимия снощи ме отмени в готвенето. Прави бюрек с телешко.  Щеше да е за закуска, обаче още докато го реди планът се промени.  Просто няма как да има тамън изпечена баница и то с благнинки из вътре и да остане недокосната...

Днес съм на офис. Имам среща от 10 до 12, а и малко да си видя хората.  Разбира се ще ми се падне най-ледения ден в годината... Не мога да измисля какво да обуя. Ниските ми ботуши са само за парлама - не стават за лед и студ. Стабилните не са ми удобни, че още не си усещам стъпалото и шансът да се пребия не е малък..  Имам едни гумени апрески за двора, освен с тях. Много ще ми тичат на аутфита 🤣

Бубе, честита да е Матейка, да е жива и здрава!

Спокоен ден, банда!

# 727
Буб, честита да е внучката! Как лети времето...

# 728
  • някъде другаде
Добро утро!
Мразовито и при нас.
Искам да си стоя вкъщи с книжка.
Бубе , честита да е Матейка. Желая и щастливо и безгрижно детство.
Ети , честито возило. Безаварийно да посетите с нея много прекрасни места.
Съни , твоето кътче е много хубаво.
Хубав ден!

# 729
  • Germany
Добро утро!
-2 е при нас и не ми се мърда от вкъщи. Колежката и тази седмица ще е болнични и ще ми се отели вола.
Ети, пропуснала съм да честитя возилото ви. Със здраве да си я карате!
Бубе, честита, здрава и щастлива да е малката рожденичка!
Лека и спокойна седмица на всички!

# 730
  • София
Добро утро!
Буб, честита да е Матейка! Да има приказно детство с любимите си хора! Gift Heart
Гаража за колите на нас ни е най-малкия проблем.
Идваме на работа - компресора замръзнал не тръгва. Ей такива неща цял ден навън в студа за хората. Не е като да се работи в топъл офис. Бай Атанас обаче вече мина. Ей сега ще дойде и лятото.  Simple Smile
Топло да ви е в душите днес! Kissing Face

# 731
  • на Мелмак
Добро утро, момичета!
Да се похваля много добре се наспах.
Роди, ами щерката в момента кара нова кола. Не я искаше. Искаше голф 5. ММ каза, че такова нещо няма да купи, не му се виси по сервизи. И защо да не си хареса? Не си ли харесваме всички разни неща, не е нито нужно, нито задължително да се купят. Аз винаги като съм ходила в разни представителтсва съм си харесвала Grinning А да знаете колко диамантчета съм си харесала.... Joy
Хубав ден ви желая и прекрасна седмица!

# 732
  • при моите деца .....
Бубе, здрава и щастлива да е Матейка. Приказно детство да има!
Да се похваля - половин час и малко повече интензивна разходка при -10 ме ободриха - 5000 крачки.
Готова съм за служебните предизвикателства.

# 733
До0ро утро.
Бубу, здрава и щастлива да е Матея.
Успешна седмица на всички.

# 734
  • Бургас
Честита да е Матея! Да расте здрава и безгрижна!

Разпънах постелката, но се сетих, че имам едни фактури да препращам, оттам се хванах с едни проформи и авансови плащания и като се забатачих, хора, с конвертиране долар/евро/лева, викам си само да си гъкнала за ниски оценки по математика на децата Joy

Общи условия

Активация на акаунт