Искам да кажа... (238) през ЯНУАРИ 2026

• 25 408
  • 749
  •   4
Отговори
# 735
Бубу, здрава и щастлива да е Матея.

Много ми хареса Blush Smile
Бубу, да са ти здравички и щастливи всички внучета. Все при баба да ги пращат Grinning

Днес - 10, обаче ми едно приповдигнато такова. Таназ гилди - яз гилди!
Още едно рязане на ноктите на краката и ще е топло (много бавно растат пущините, има няма два месеца) JoyJoyJoy

# 736
  • Бургас
 Добро утро!
Бубе, честита и здрава да расте Матея! Заобиколена от обич и щастие!  Безгрижно детство й желая!
У дома с момчетата си имаме един лаф с ,,Бубу,, - галено обръщение ни е! Simple Smile
Боби,евала за мразовитата ти разходка!
Хубав ден!

# 737
Да е здрава Матеа!
Бубу се казва личната ми кола❤🥰, а една съученичка така се обръща към 2-метровия си приятел😁.

# 738
Бубе, здрава и щастлива да ви е малката бубУлечка Grinning и да има безгрижно детство Balloon.

Ети, безаварийно и все на хубави места да ви вози новата придобивка.

Съни, много хубаво става в новото у вас. Само добронамерени хора да влизат в дома ви Key.

Мразовитичко е навън, но поне пече слънце. Дават го от средата на седмицата да поомекне.

Спокойна и ползотворна седмица да имате.

# 739
  • София
Жива и здрава да е Матея! Весело и безгрижно детство да има!
Бяхме навън, много е студено! И следобед ще излезем, не става само вкъщи. Гоги хапна, време е за сън. Сутринта стана рано, та очаквам след малко да е заспал.

Хубава и успешна седмица да имате!

# 740
Щастливо детство на Матея!
Ети, честито возило, на красиви места да ви отведе.
Разговор с ММ" Ще ходим на пазар, разбирай магазини, с колата" аз" Защо". той: Ами студено е"....и си мисля" забрави като ходеше на -50С, сега на -4 ти е студено"...Е ходихме с колата, а като гледам какво слънчице е пекнало, тази сутрин погледна и розите са започнали да се разлистват...та идва лятото ( тогава ще ни е пък много топло).
Иначе гараж си е ...удобство. Ако пък и си влизаш директно в къщи - съвсем
Хубава и успешна седмица, па макар и заскрежена.

# 741
  • на Мелмак
Бубу, здрава, щастлива и палава да е Матея! Много радост да ви носи Hug

# 742
  • Варна
Да е здрава Матея!
Нашият човек го боли, но вече е в стая, не в реанимация. Подобрява се!
Ети, честито!

# 743
Браво, Стейси! Още малко да е в стаята и после у дома, където и стените помагат.
Още едно рязане на ноктите на краката и ще е топло (много бавно растат пущините, има няма два месеца) JoyJoyJoy
О, отборяваш месеците по моя календар!

Всичко запланувано за днес изпълних.
Момчето няма да отива на фитнес и ще го поглезя с топла храна, че през седмицата се спасява сам.

# 744
  • на Мелмак
Стейси, много се радвам Hug
Сутринта ми тръгна на скандал, заболя ме главата, сега имам два часа да почина, т. е да подейства хапчето. Уффф.
Кантара ме радва - показва - bat. low  Grinning

# 745
  • Бургас
Стейси, лошото да е зад гърба му!

Ети, дано подейства бързо хапчето и не се налага друг път да го пиеш по такива поводи.

Вчера явно е бил ден за сладки, и трите с майка и свеки сме правили, та днес обменихме кутийки и е като Коледа Simple Smile В събота майка звънна да ида да си взема мусака и попайска супа, но ѝ отказах, че имахме достатъчно храна. Обаче днес не ми се готви, а и нямам идея какво, та наминах да видя дали е останало нещо от предложеното Joy

# 746
  • София
Стейси, чудесни новини! Flowers Four Leaf Clover
И аз нещо съм с главоболие от служебни проблеми. Чудя се дали да не го излекувам като си запазя някой час за масаж. Satisfied

# 747
Аз направих един бърз офис и се опнах на диванчето. Така намръзнах, че още не мога да се стопля.
Ще готвя чили кон карне, без чилито 😆 Бе ще набърбоцам там нещо. Ако не става имаме бюрек с телешко 😆

# 748
  • Бургас
Ох, ние минаваме онлайн от 22-30.01 Angry Голям купон ще е, довечера ще тестваме микрофони, камери...чудо.

# 749
  • Бургас
Ох, ние минаваме онлайн от 22-30.01 Angry Голям купон ще е, довечера ще тестваме микрофони, камери...чудо.
Ние вече тествахме. Сега,ако мога да пробутам едното дете на бабата просто ще стане муцка.
Ето,за това ще се молим Селесте Wink

Общи условия

Активация на акаунт