Искам да кажа... (238) през ЯНУАРИ 2026

• 27 231
  • 797
  •   9
Отговори
# 780
  • На брега на реката
Ей с тези съм аз:

# 781
Не помня дали се разписах днес. И аз не можех да лайкна сутринта.
Тути, имам молба, нали взе сешоар Aeno на Монката. Доволни ли сте? Сега е много намален и му се чудя, нищо че имам 2.

# 782
Съни, тя е много доволна. С дълга коса е, каза  че има сензор за температурата свързан с дебелината на косъма и се самонастройва спрямо нуждите на косата ѝ. И другите приставки си ги ползва редовно, но тя обича да си прави прически. Аз не съм го ползвала, нямам лично мнение.

# 783
  • на Мелмак
А така, сега ме заинтригува този сешоар.
Наскоро купих на щерката, но нещо не е нейният.
Тути, ако е удобно, може ли линк?
Пп. Видях Simple Smile

Последна редакция: вт, 20 яну 2026, 20:17 от etty775

# 784
  • при моите деца .....
Момичета, бях на Пилатес....
2-3 месеца май не съм ходила и предвиждам страхотна мускулна треска.... всяка мускулна група....
но добре ми се отрази.
Моята екипировка е от ВУ, обувките от Декатлон, термобельо си взех от Пепко.
Но планината не е за подценяване.
Аз не съм по дългите преходи, не съм толкова напреднала.
Лека вечер!

# 785
Благодаря за палците🩷 Изпита е минал добре, нямаме още резултати. Ще чакаме. Много се моля да стане. Лека вечер, момичета🥰

# 786
  • Бургас
Ще вземе изпита, Сави! Споко!

# 787
  • при моите деца .....
Добро утро!
Пия кафе и се събуждам за натоварената сряда.
Хубав ден!

# 788
Добро утро.
Кафето го изпих и се настройвам за деня.
Хубав ден.

# 789
Добро утро!
И аз съм с кафето. Алармата ми вече е за 5.45, за да изпия кафето спокойно, а не на тъгъдък и да имам време за упражнения преди работа. Да се чете оплакваческо...
Днес се очаква сняг, да видим дали ще познаят.
Хубав ден от мен!

# 790
  • София
Добро утро!

Аз се излежавам, не ми се става. Вчера Гоги пак не спа на обяд, не знам защо. Може и някакъв скок в растежа да е. Но аз се уморих и поизнервих. Той съответно заспа рано снощи, и аз легнах с него. Обаче ми се пие кафе, трябва да стана.

Хубав ден да имате!

# 791
  • някъде другаде
Добро утро!
И аз съм с кафето и се настройвам за работа.
Мари , браво за това , че ставаш за да правиш упражнения. Аз едва ставам в 6.30.
Сави , стисках вчера палци. Ще стане.
Хубав ден!

# 792
  • на Мелмак
Добро утро, момичета!
И аз съм с кафето, пералня, сушилня, съдомиялната трябва да оправя и да заредя отново. Двамата ми мъже в къщи като котараци се умилкват около мен за чийзкейк, смятам да ги зарадвам днес, също и с пица , защото съм добра жена Joy
Вчера нямахме вода на работа, бяха замръзнали тръбите в къщата ни. Трябва да им направим изолация. Върнаха ме за едни документи за новото помещение. Дано днес стане.
Синковеца се успа и сега ММ ще го закара на училище. Само си търси повод да кара някого някъде. Grinning

# 793
  • Germany
Добро утро!
Хич не спах снощи и днес ще е тегав ден. В работата и двете ми колежки са болни и лудницата е пълна.  Имам още горе долу 2 седмици до отпуската, която чакам с нетърпение. Малкият заминава другата седмица за Хага и от сега го мисля. И упражнения, като Мари трябва да почна да правя, ама нямам сили Simple Smile
Хубав да ви е деня!

# 794
  • София
Добро утро!
Честит Бабинден! Живи и здрави да са бабите и да радват и глезят внуците си все така!
Скрит текст:
Тежък е за мен деня. 2 години откак моята мама си отиде...  Disappointed Relieved

Общи условия

Активация на акаунт