Искам да кажа... (238) през ЯНУАРИ 2026

• 37 780
  • 1 099
  •   8
Отговори
# 1 050
  • Сливен
Ааа, и Ем по-напред беше се чудила нещо за училището и пътуванията на бебока...При теб го броя за моментно състояние, случва се. Лекува се, както си установила,  с посещение на детето при баба. Hug или в краен случай с детски филмов маратон.

# 1 051
Бел, осигури компания на бухтичката и няма да те закачат много Joy
Сега, може после да търчиш да ги разтърваш от време на време, ама това са рисковете.

Видях и на Ети сладураната! Много ще ѝ отива този град, макар че аз вече съм малко предубедена. Много забрадки има вече навсякъде.

И на Ени, сладурчето видях. Това нов четирикрак любимец ли е? Честито.

# 1 052
Знам, Руми, че това ще е решение, ама пак от егоистична гледна точка не мога да се надъхам. Даже онзи ден малко се сдърпахме с ММ по тоя повод, че все го отлагам. Като се сетя колко криво бебе беше и как 3 години ѝ отне да започне да спи през нощта и някак ми  изчезва желанието 😁.

# 1 053
Няма такова нещо! Ние сме много доволни от нея, много е сладка, миличка и имаше страшни бузки.
Въобразяваш си Mr. Green

# 1 054
  • София
И аз така мисля.
Аз 6 г чаках де😁

# 1 055
  • на Мелмак
Благодаря момичета за хубавите думи за моето момиче Hug
Да, артистичен тип е, индивидуалист, борец за правда. Първите две понякога ми идват в повече, но си мълча и си спомням каква бях аз Grinning
Днес ми каза, че всъщност много си е променила мнението за Виена. Но и аз забелязах изключително много забулени. Не знам вече.
Моите са с две години разлика, аз шест години не спах Sunglasses

# 1 056
7 години му отне на моя син да започне да спи що годе нормално. Съвсем ми беше минало времето за второ.
Явно наистина трябва да си почина. И нощното шкафче на детето не ми харесва. То пък е много голямо. Но пък цветът съвпада напълно. Но май ще го командировам някъде.

# 1 057
  • Euskal Herria
Бел, дете с дете не си приличат. Колкото голямата ми беше кротка и разбрана, толкова брат й беше щур и беляджия.

# 1 058
  • някъде ... тук ...
Моите бяха обратно на децата на Яна, ама това не ме спря. Идеята беше да са около 3г разлика, получи се 5. Не съжалявам де Simple Smile
Бел, не се дърпай Simple Smile
И в Мюнхен видях забулени бая. Виена ми е по за артистична натура. Националности всякакви има и на двете места.

# 1 059
Аз си останах с едно и съжалявам.

След всичко изброено за Мишето пропуснахте лафовете ѝ, аз съм ѝ фенка голяма.

Ужасно натоварен ден имах, добре че е почти петък.
След Мони и баща ѝ се разболя, от днес и на мен ми дращи гърлото. Мразя зимата.

# 1 060
  • при моите деца .....
Привет!
Бел, 12 години е гоооляма разлика....
Все едно не си гледал никога дете 🤣
Ходих на пилатес. Много добре ме се отразява, но имах крампи, които ми развалиха част от удоволствието.
Трябва да си включа и пилатес, и танци....
Кантарът ме зарадва.
ММ се прибра.
Пием по чаша вино.
Наздраве!

# 1 061
  • София
Бел, ние си я знаем Мишето като чудна кукла със забавни лафове. От какво се оплакваш не знам Heart Eyes. Не се наричай егоист, жив човек със собствени нужди, всички сме се влачили по тези криви пътеки. Синът толкова плачеше и не спеше, че люшках пазарската количка на опашката на касата във Фантастико Grinning. Като родих сестра му, вече кротко се молех да ни удари метеорит.
Ни дете, ни куче видях.
Ети, чудно да си изкарате във Виена. Аз много я харесах преди 25 години Innocent.

# 1 062
  • при моите деца .....
А, Бъни, моите спомени за Виена са от сватбеното пътешествие - 2003 година 🤣
ММ сега пътува всяка седмица до Виена....
Около 50 пъти в годината... та едва ли ще иска да я посетим...
Може с Тони.

Последна редакция: пт, 30 яну 2026, 06:28 от * Боби *

# 1 063
  • Бургас
Два пъти почти тръгвах за Виена, имах запазен апартамент, маршрута беше начертан.Първия път излезе ангажимент на мъжа ми, втория имаше здравословен проблем в семейството. Сигурно не ми е писано, успокоявам се, че ангела ми ме предпазва да отида там. Може трети път ако тръгна нещо на мен да се случи. И се самоуспокоявам така. Остава ми удоволствието от новогодишния концерт по телевизията, когато има и красиви кадри снимани в дворци и паркове.

# 1 064
Бъни, Макс си е там, снощи го качих. 😁 Може да ти е прескочил форума някои мнения.
Аз видях красивото момиче на Ети! 😍🥰

Общи условия

Активация на акаунт