Първото нещо, което си купихте през новата година

• 6 248
  • 98
  •   1
Отговори
# 15
Море. Първото е резервирано съвсем неочаквано.
ЧНГ! Ей тъй се прави, на 01.01.  планираш море!
Аз, скромно. Дадох 10 лв. на един човек, иначе нищо не съм купувала. Утре ще купя котешки пастети и клещи Grinning Наскоро идва майстор и си е тръгнал с клещите. Обаче си е забравил една голяма отвертка. И понеже си остави ръцете, явно не му се ще да си я търси.

Последна редакция: чт, 01 яну 2026, 20:34 от Djaky

# 16
  • Melmak
Нищо! Цял ден сме вкъщи, не сме излизали. Готвих с продукти, които имах налични вкъщи. Мързи ме да мръдна. Вчера и днес съм ги писала дъждовни.
От 30.12 имам една онлайн поръчка в Технополис, поръчах кафеавтомат за свекърите. Не съм го платила, може би ще е една от първите покупки за 2026. Вече зависи кога ще достигне куриера до нас.

# 17
По традиция се почерпихме с мъжа ми с глезотийски сезонни напитки, които иначе не бихме си взели, и сладкиши в Коста. И на връщане взехме минерална вода, че за ядене вкъщи - бол. Карта на ОББ работеше за плащане, а на ПИБ - за теглене, не сме имали проблеми.

За водата платихме с 5 лв. кеш, върнаха ни ресто в лева, нямали евро още, а видях пакетите в касата. Не е да сме плащали със 100 лева, че да им оберем дребните, 2.60 лв. ни беше сметката. Не ми се вдигаше скандал новогодишно.

# 18
  • Бургас
Аз нищо, не съм излизала.
Но момчетата ходиха на църква и купиха свещички да запалят!

# 19
Нищо не съм купила, но аз по принцип винаги чакам да минат празниците, преди да отида до магазин, не заради еврото. Тук местните магазини са дребен бизнес, и те гледат да празнуват и да почиват, че са едни графици - в кой ден работели, ама сутринта ли, ама следобед ли, че до колко часа... Не искам да се напрягам да им помня празничния график.

# 20
Все още нищо. Напазарувахме на 30 и ако не изникне нещо дребно, на 5 ще са първите харчове за тази година.

# 21
Пардон за прозата, но беше тоалетна хартия. На почивка сме и не съм преценила разходът й. Добре че суперът в тази европейска столица днес работи от 12:00 до 22:00Не знам на добро ли е или на лошо...

# 22
Лекарства Mask
Разболяхме се, но поне в новогодишната нощ още не ни беше тръшнало качествено, та успяхме да си празуваме.

# 23
  • Пловдив
Заглеждам едни маратонки, които изобщо всъщност не ми трябват, защото си имам няколко чифта.

# 24
Нищо, иска ми се да поспестя някое евро ( ако е възможно).
Вероятно първото нещо, което ще си купя е храна.

# 25
Кафе, но от автомат. Те все още са в лева.

# 26
Нищо. Simple Smile
Тъкмо доядохме останалата от Коледа храна, дойде Нова година. Има да дояждаме пак... Laughing

Така или иначе, ще се наложи да редуцираме харчовете, та не бързам. Цените хубаво си растат, но доходите си остават предеврови.

# 27
Нищо засега, днес е ден за мързел. Утре ще отида до Била, някоя ябълка, моркови, хляб за ММ, бонбони за подарък.

# 28
Стартирах днес с 2 чанти от Zarena.
Нямах такива намерения, но получих код с добра  отстъпка и се възползвах.
В хранителен магазин поне още 2 дни няма да стъпя.
Евро в кеш нямам. Та малкото, което е останало е в лева.
Чакам новата заплата в евро.

# 29
Поръчка от Тему пуснах за 11 евро и малко - панер за втасване на хляб, органайзер за кухня, който ще се ползва за дъски за рязане и един ластик за спорт. Отпаднаха ми две задачи от списъка Grinning

Общи условия

Активация на акаунт