🌹 Ергенът🌹Между два сезона

• 50 266
  • 552
  •   9
Отговори
# 540
Нещо, което ми прави впечатление както в тази, така и в други теми, е начинът, по който се говори за жени над 30 или 40 години.

Мога да ви кажа, че в днешно време много жени над 30 изглеждат в пъти по-добре от тези на 20. Видяхме го и в „Ергенът“ – както в сезона с Мартин и Виктор, така и в „Ергена ЛР“, където част от девойките на по двайсет изглеждаха значително по-възрастни от годините си.

Маги изглежда много добре за възрастта си и когато коментирате, не забравяйте, че и вие един ден ще сте на 30+ или 40+. Замислете се как бихте се почувствали, ако чуете подобни коментари, отправени към вас ☺

# 541
Мисля че никой не е казал че Маги изглежда зле.
Просто си имат разлика в годините с Калоян и си личат, защото тя не изглежда на 20
Тя гони 40 за и ако иска семейство трудно ще го реализира с някой с такава разлика.
Нека бъдем реалисти в крайна сметка.
Тя още е красива жена но и трябва улегнал мъж който няма да бръмчи и да я залъгва колкото да се покаже с известна жена и да я зареже.
Както бяха писали, нещо не му е читаво на Калоян, така да ги сменя

# 542
Да, Маги ми е симпатична, особено след Диви и красиви. Но тя е на 38 години, а Калоян на 27. Тя заслужава нещо истинско.

# 543
Аз лично нищо не съм казвала за годините на Маги, камо ли за начина, по който изглежда. По-скоро поведението не подхожда на годините ѝ.

Последна редакция: ср, 28 яну 2026, 22:23 от Clouded

# 544
Майката на Алек най добре го каза, относно годините на Маги. Много се смяхме тогава, но си бе истина.
Иначе за външния и вид нямам забележки, наистина е поддържата жена.

# 545
Всички остаряваме-факт. Да, майката на Сашко много добре го обясни тогава. Маги е красива жена, но с този дечко си е загуба на време, а биологичния часовник, не чака никого.

# 546
Какво беше казала, че аз помня само за Надежда и багажа?

# 547
Да, кажете. Че и аз помня, че ги нареждаше нещо, но какво точно.. Joy

# 548
Фиаското на Ивелина от Ерген 2 в Черешката:
https://play.nova.bg/video/cherry/season-18/cherry-2026-01-27/656809

# 549
Какво беше казала, че аз помня само за Надежда и багажа?
Направо си я нахрани, как щяла да влезе в критическа а той да е млад, и още и още...направи я на дробсърма.

# 550
Той понеже не си взе такава в критическата. 😅 Магито е по-симпатична от Царина. Не мисля, че някой ще каже обратното.

# 551
Маги си направи някакви подобрение след Ергена и изглежда много добре. Там беше потресаваща с конска физиономия и наивистични разсъждения.

# 552
Имаше леко конска физиономия , но пак си изглеждаше добре, иначе мен ме дразнеше в предаването.🤣 то в този сезон всички бяха ужасни.

Общи условия

Активация на акаунт