🌹 Ергенът🌹Между два сезона

• 31 671
  • 373
  •   7
Отговори
# 15
За много години!
Кога ще бъде новият цирк?
Вероятно като всеки път, ще го пуснат от 14 февруари.

Благодаря за темата! 🌹
И ЧНГ от Валка и вуйчо
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 02 яну 2026, 07:03 от DiaMia

# 16
Миналата година ,предаването започна на 9 февруари ,дано и тази година го пуснат по-рано.Чакаме цирки Sweat Smile

# 17
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Явно още си мечтаете Ергените да участват в предаването от любов...

# 18
За класическия ерген съм и ще гледам петото издание. На първо четене по снимки никой не ми спечели интереса, но това обикновено се променя.

# 19
  • София
Благодаря за новата тема!
От подкастите не вярвам на никого, всеки вижда истината през своите очи и желания.
В новия Ерген ми се иска да има повече срещи с различни жени, а не от 2-рия епизод се хващат и готово. Ясно, че не са там за любов, но да видим различни характери.

# 20
  • София
Очаквам новия сезон и ще го гледам, надявам се да е интересно. Харесва ми конфигурацията с няколко мъже, доближава се повече до реалността, има място за конкуренция както между жените, така и между мъжете. Стискам палци участниците да са по-свободомислещи и да се провеждат повече срещи с различни хора. В миналия сезон на Николов Виктор ми беше интересен, той видимо имаше интерес към 2-3 момичета и беше любопитно как си развива отношенията с всяка от тях.

# 21
  • София /Абсурдистан
Като нищо и Шерминатора да се кандидатира пак Simple Smile

# 22
Надявам се новият Ерген да е в по-нормален час, че си недоспивах с предния 😂

# 23
  • София
Благодаря за новата тема! 🌹ЧНГ!
Най-симпатичен на пръв поглед ми е Марин. Другите са ми малко плашещи. Не знам защо. Имат някакъв психарски вайб, особено Стоян. Прилича ми на извратеняк. Кристиян пък ми изглежда агресивен. Това е само по физиономии, може би греша.

# 24
  • София
Благодаря за новата тема! Ще гледам, доклкото ми е възможно новият ерген - като цяло, на мен най-класическата версия най-много ми харесва, но пред рая, предходният с тримата ергени ми беше по-приятен. От тези тримата, нито един не ми е симпатичен, ако трябва да съм честна, ще ги видим в предаването.
Много бих се радвала да има "Златният ерген" в България, но не мисля, че ще го видим скоро.

# 25
  • България
Благодаря за темата. Външно предпочитам Марин с уговорката, че никой не ми харесва. Визуално са ми неприятни и грознички. Дали ще гледам зависи дали ще има хубав сюжет и какъв тип ще са момите.

# 26
  • София
Благодаря за темата. Залагам поне една реална двойка да излезе от този нов сезон. Ще му дам шанс да видим как ще тръгне, но .. прекалена пошлост не ми се гледа.

# 27
  • София
За много години!
Кога ще бъде новият цирк?
Вероятно като всеки път, ще го пуснат от 14 февруари.

Благодаря за темата! 🌹
И ЧНГ от Валка и вуйчо
Скрит текст:

Ох тази Валерия - толкова красиво момиче, как пък не се усмихна веднъж..... Уж голяма любов с чичо й, пък всеки път изглеждат все едно са тръгнали на погребение.

Благодаря за новата тема. Вече чакам с нетърпение новия сезон.
Гласувах, че най-много ми хареса първия ергенИН. И визуално, а и защото е най-близо до моята възраст. Вторият също е интересен - има нещо в него. Третият ми е някакъв дечко.
В анкетата, в спора между Виктор и Дениз вярвам на Виктор. В предаването харесвах повече Дениз, но след като излязоха и им видях подкастите, харесвам повече Виктор. Харесвам ги, като двойка с Кристина.
Петър също харесвам и му пожелавам да си намери правилното момиче.

# 28
Честита Нова Година и от мен !

Очудена съм на коментарите на някои спрямо разликата във възраста между Магдалена и Калоян....Някои коментари ми звучат прекалено старовремски, консервативни, с предрасъдъци..Много назадничево мислене, съжалявам. Не сме на село или в миналия век.

В обкръжението си познавам доста успешни двойки, при които жената е по-голяма. Включително и в моето семейство, като се започне още от баби и дядовци, та се мине през наште та и при мен !
И да, тези връзки са успешни в повечето случаи.
А при известните личности, погледнете :
- Ева Мендес и Райън Гослинг
- тази индийската красавица как се казваше Приянка Чопра
- Мегън Меркел също е по-голяма от принц Хари
- дори и покойната вече Бриджит Бардо беше по-възрастна от съпругът си Бернар .
Това са първите двойки, които ми идват на прима виста в акъла, но има много...

# 29
  • България
Вуйчо Ваньо отново е препариран. LaughingLaughingLaughing

Общи условия

Активация на акаунт