🌹 Ергенът🌹Между два сезона

• 36 243
  • 414
  •   4
Отговори
# 390
Lotus32, ще вкарат тези от пролетния ерген. Joy

# 391
A условие ли е да вкарват стари участнички? Ако да, пропуснала съм го.

# 392
Айлин Бобева от "Ергенът" 2 следващата седмица ще пробва да готви в "Черешката"

# 393
A условие ли е да вкарват стари участнички? Ако да, пропуснала съм го.

Още в началото на ЕЛР бяха написали тук, че чуждият формат е точно такъв- стари вргени и ергенки влизат, но понеже у нас няма толкова стари ергени и влизат нови лица.

# 394
Айлин и Валерия се уредиха точно, както искаха. Да не работят нищо и да си живеят охолно. Разбира се, не с ергените от формата, ама славата им от там, поне влезе в употреба.

# 395
  • SF
Е, ясно е, че една от 10 ще се реализират. Винаги е било така и с всичко. Равен старт, но потенциалът е различен и резултатите съответно също са различни. И въобще не е задължително да си най-най-хубавия и най-умния, за да успееш. И късмет е някакъв, но и находчивост, готовност да поемеш жертви...

# 396
Айлин е красива жена, но се мислеше за по-красива отколкото е. Аз по време на втори сезон не съм писала в темата, та да си кажа.

# 397
Айлин като й гледам сторитата добре се е уредила. Май и гаджето е сменила.

# 398
Айлин е сладурана с естествена екзотична красота.

# 399
Айлин се уреди със сигурност, най-малкото защото гаджето й не е трета възраст. За Валерия не знам, защото дори и да харесва чичето в момента, и колкото и чичето да се опитва да се препарира, след макс 10 години ще е тъжна гледка. Иначе имам една теория за него - имам огромни подозрения, че не си пада по жени. Ако е така, тогава Валерия наистина е в мега изгодна ситуация. Simple Smile Стискам палци да е това, за да не се налага да си представяме как си ляга с Ваньо. Simple Smile

# 400
Е , то това е публична тайна .

# 401
Е добре, не знаех, не ми е попадало като информация, но не съм и търсила. Simple Smile Супер за момичето тогава.

# 402
Е добре, не знаех, не ми е попадало като информация, но не съм и търсила. Simple Smile Супер за момичето тогава.
Извинявайте, аз ли нещо не разбирам. Какво супер има в това, младо момиче да си загуби най хубавите години, вързана за дърт хомо? Ако ви е дъщеря, пак ли ще е "супер"?

# 403
^ Ами то според нея може и да не си губи времето, за някои хора парите са най-важното нещо.

# 404
Извинявайте, аз ли нещо не разбирам. Какво супер има в това, младо момиче да си загуби най хубавите години, вързана за дърт хомо? Ако ви е дъщеря, пак ли ще е "супер"?

Супер е това, че не трябва да си ляга с него. Защото ако не беше дърт хомо, а дърт педо, щеше да го прави.
"Вързана за него" е смехoтворно изказване. Момичето е меркантилно, този начин на живот й е приоритет и никой не я кара насила да прекарва каквито и да било години от живота си с Ваньо Алексиев, ако не го иска.
И ако ми е дъщеря какво? Пълнолетно момиче, всъщност вече жена, взема решения, които не зависят от мен. Ако е държи да бъде с мъже заради финансовото им положение, бих предпочела да е с дъртия хомо, да, ако той не я докосва и не е обвързана с него сексуално.

Общи условия

Активация на акаунт