🌹 Ергенът🌹Между два сезона

• 51 957
  • 579
  •   8
Отговори
# 570
Емануел Макрон ще го жалим ли Smiley

# 571
Жалко за Викторчо от миналия сезон, на мен ми харесваше визуално, ама явно на живо не е толкова обаятелен.
Излезе ми новина, че Криси и Виктор от последния сезон пробвали за бебе. Не бързат ли много Trollface

# 572
Излезе ми новина, че Криси и Виктор от последния сезон пробвали за бебе. Не бързат ли много Trollface
Просто жалки опити да не губят хората интерес към тях, ама са толкова скучни, че очаквам скоро да измислят още някоя тъпотия, която няма да има общо с реалността.

# 573
  • София
Хайде, още малко им остава Wink - като почне новият ЕргенЪт ще заминат в кошчето... / Все пак те не са Марто, да се врат навсякъде Joy/

# 574
Хайде, още малко им остава Wink - като почне новият ЕргенЪт ще заминат в кошчето... / Все пак те не са Марто, да се врат навсякъде Joy/

Да бе, тая Хриси по едно време и тя изскачаше отвсякъде.  Много ми станаха противни след предаването.

# 575
Криска много добре щеше да стои до вуйче... Много по-добре от Валка! Щяха да са си двойка, която живее във формалин и се явява отвън само за фотосесии. А тая Валка разтуря натюрморта...

# 576
Тя не че и Валка е много жизнена.

# 577
Попадат ми реклами на хазарт от Ергенки - ето това  лично за мен е явно дъно и мизерия в морала им!
Не желая да дълбая в темата, но точно ТАКАВА реклама крещи за нищета и безмозъчност от страна  на рекламиращия, а също и за АЛЧНОСТ . Да забогатяваш като подхранваш зависимости, си остава душевна смрад евър!

Последна редакция: чт, 29 яну 2026, 20:32 от Berussa

# 578
Хората са страшни продажници.
За пари биха направили всичко. Нито морал, нито ценности.

# 579
Пред камера ли правят опитите? Егати, чак и това да споделят публично...
Виктор дъ секънд отдавна го обсъждахме, че е вървежен само сред ученички.

Общи условия

Активация на акаунт