🌹 Ергенът🌹Между два сезона

• 52 414
  • 584
  •   4
Отговори
# 570
Емануел Макрон ще го жалим ли Smiley

# 571
Жалко за Викторчо от миналия сезон, на мен ми харесваше визуално, ама явно на живо не е толкова обаятелен.
Излезе ми новина, че Криси и Виктор от последния сезон пробвали за бебе. Не бързат ли много Trollface

# 572
Излезе ми новина, че Криси и Виктор от последния сезон пробвали за бебе. Не бързат ли много Trollface
Просто жалки опити да не губят хората интерес към тях, ама са толкова скучни, че очаквам скоро да измислят още някоя тъпотия, която няма да има общо с реалността.

# 573
  • София
Хайде, още малко им остава Wink - като почне новият ЕргенЪт ще заминат в кошчето... / Все пак те не са Марто, да се врат навсякъде Joy/

# 574
Хайде, още малко им остава Wink - като почне новият ЕргенЪт ще заминат в кошчето... / Все пак те не са Марто, да се врат навсякъде Joy/

Да бе, тая Хриси по едно време и тя изскачаше отвсякъде.  Много ми станаха противни след предаването.

# 575
Криска много добре щеше да стои до вуйче... Много по-добре от Валка! Щяха да са си двойка, която живее във формалин и се явява отвън само за фотосесии. А тая Валка разтуря натюрморта...

# 576
Тя не че и Валка е много жизнена.

# 577
Попадат ми реклами на хазарт от Ергенки - ето това  лично за мен е явно дъно и мизерия в морала им!
Не желая да дълбая в темата, но точно ТАКАВА реклама крещи за нищета и безмозъчност от страна  на рекламиращия, а също и за АЛЧНОСТ . Да забогатяваш като подхранваш зависимости, си остава душевна смрад евър!

Последна редакция: чт, 29 яну 2026, 20:32 от Berussa

# 578
Хората са страшни продажници.
За пари биха направили всичко. Нито морал, нито ценности.

# 579
Пред камера ли правят опитите? Егати, чак и това да споделят публично...
Виктор дъ секънд отдавна го обсъждахме, че е вървежен само сред ученички.

# 580
Аз гледах някакъв подкаст с Виктор втори при някакъв Тянко и ми умряха мозъчни клетки.

# 581
  • София /Абсурдистан
Вие как я виждате Криса да гледа бебе?! Joy Нея я мързи да диша.

# 582
Попадат ми реклами на хазарт от Ергенки - ето това  лично за мен е явно дъно и мизерия в морала им!
Не желая да дълбая в темата, но точно ТАКАВА реклама крещи за нищета и безмозъчност от страна  на рекламиращия, а също и за АЛЧНОСТ . Да забогатяваш като подхранваш зависимости, си остава душевна смрад евър!
Днес цял ден не намерих време, а исках да повдигна този въпрос 😃
На мен лично ми попадна първо Дениз, което не ме изненада.Но по-интересното за мен беше Кристина 😃Дамата, юристката, уж пълната противоположност на Дениз.Какво дъно е това момиче нямам думи...И само едни огромни претенции.Да не коментирам, че външния и вид става все по-плашещ от непрекъснатите интервенции, които си причинява.
Относно гледането на бебето, тя самата каза, че ще разчитат на родата и.Ще го мъкнат по инфлуенсърски почивки и ще рекламират бебешки колички и памперси с мултимилионера.

# 583
И като видяхме майка и, и тя не дава вайб да гледа бебе- внуче.

# 584
Те и в ПО по БТВ го заявиха, че дори с родителите й го обсъждали по Коледа. Едва ли не вече им било време за деца. Не, че не е, но и на мен ми звучаха изкуствено и тъпо на екран да споделят такива лични неща. От чудене как да се говори нон стоп за тях много се излагат. По Нова ТВ вече започват лекинко да загатват кога им започват форматите. Двете капки вода май на 14.02 стартират, Хелса и той май от 18.02, така че много е възможно и Ергеня по БТВ да започне още на 16 или 17.

Общи условия

Активация на акаунт