🌹 Ергенът🌹Между два сезона

• 64 070
  • 702
  •   1
Отговори
# 675
  • Някъде там
Това момиче на тази снимка най-много ми хареса. Но, тя и Валето много ми беше харесала на снимката от визитката, както и още една две, а после друго се оказа. Но, поне не е тунингована.
Русата ми прилича на Шерминчето.

# 676
На мен момичето от снимката от поста по-горе ми прилича на Бранимира.

# 677
Симпатяга е, изглежда естествена

# 678
Баш Бранка си е. И аз направих същата асоциация. Както и на Анастасия с Ана Метушева.
О, имаме си и нова Даниела, ама без претенциите за писател.

# 679
Те нали бяха споделили че и на кастинга винаги търсят прототип на момичета от преден сезон за да има история.
Според мен в първият сезон имаше момичета които се бяха записали с надеждата да намерят любов, но в другите сезони си влизат за известност.
Изключение са някои участници от Любов в Рая защото от там се заформиха няколко двойки.

# 680
Втората е Цветелина Велева

# 681
  • Някъде там
Баш Бранка си е. И аз направих същата асоциация. Както и на Анастасия с Ана Метушева.
О, имаме си и нова Даниела, ама без претенциите за писател.
Прилича, определено, но Бранка е по бузеста и грубовата.
Тази ми е по миловидна на конкретната снимка.
Скрит текст:

# 682
  • България
Бранка е грозна и бухтеста, новото момиче по-става.

# 683
Това сега възможно ли е? Мартина и Любомира да участват отново. Надявам се, че не - колко пъти едни и същи хора.

# 684
Няма да се учудя

# 685
В друго предаване ще участват

# 686
  • Варна
Да, Бранка никак не е хубава, не знам какво се превъзнасяше Виктор по нея. С тези малки очички, и едни бузи само ...то красотата на една жена в голяма степен е в погледа и в очите , а то някакви цепки.

# 687
Да, Бранка никак не е хубава, не знам какво се превъзнасяше Виктор по нея. С тези малки очички, и едни бузи само ...то красотата на една жена в голяма степен е в погледа и в очите , а то някакви цепки.
Бранка е хубава, за който си я харесва. Аз не искам да коментирам чертите й, никак не са зле, но за мен проблем беше дебелият пласт ФДТ, върху кожа, която имаше нужда от лечение. Вместо това, буквално я задушаваше и малтретираше. Не знам защи никой не й каза цял сезон да спре да го прави, дори и цвета нямаше общо с нейния естествен тон и не просто не скриваше пъпките, ами и ги подчертаваше. Лицето й се разтичаше постоянно и затова беше кисела и не искаше да ходи никъде.
Сега не знам как е.

# 688
  • Варна
Бранка е хубава, за който си я харесва. Аз не искам да коментирам чертите й, никак не са зле, но за мен проблем беше дебелият пласт ФДТ, върху кожа, която имаше нужда от лечение.

Е, кои черти на лицето и са красиви? Ми не са според мен, нито правилни , нито красиви ..Нито класическа хубавица, нито екзотична мадама. Нито усмивка, ведрост , чар...Някакво набурсучено момиче.
Имаше хубава фигура от балета. Ми до там.

# 689
Това сега възможно ли е? Мартина и Любомира да участват отново. Надявам се, че не - колко пъти едни и същи хора.
Питах в спойлерите и потребителка каза, че по нейна информация не участват. Те са официално обявени като участници в онлайн предаването "Бърлогата" и освен, че е малко вероятно Николов да рециклира стари участници веднага, то е още по-малко вероятно някой (участник или продуцент) да иска два образа да са в две риалитита, които ще текат едновременно.
Изобщо не знам дали библията на Ергенът позволява повторно участие, предвид, че има Bachelor in Paradise формат за бивши участници.

Общи условия

Активация на акаунт