🌹 Ергенът🌹Между два сезона

• 70 207
  • 755
  •   1
Отговори
# 750
Дениз вече се изтърка, сега го пускам, но вече стона досадно.

# 751
  • София
Явно Николов дава шанс на Марто да блесне на гърба на новите ергени 😉. Предричам , че тримцата ще са голяма щета 😂. Дано съм лош пророк…

# 752
На мен ми беше интересен подкаста на Людмила и Дениз, звучи ми достоверно разказаното. Виктор се видя, че е нервак.

# 753
За мен Мартин и Йоана са ми малко като Виктор и Криса…..важното е да сме известни няма значение с какво.

# 754
  • Be realistic - plan for a miracle.
Достоверно си е всичко, вярвам на всяка дума, че мисля, че даже и спестява още по-крейзи неща за този. Не е добре момчето.
Въпросът е, че Дениз почва да се обсебва, а това никога не е добре за жертвите на нарцистични хора. (Не го наричам нарцисист, а нарцистичен, моля да се отбележи - нарцисист може да го нарече само професионалист).

# 755
И аз тук да следя отново новия ерген, но не успявам да ви насмогна с писането и всеки път ви зарязвам. Гледам всички сезони, подкасти и следя новините, но то те сами ме намират 😀

Иначе видях Валерия на плажната сватба на Малдивите, за която писаха, че се женят с Ваньо. Ми не се жениха те, а други бяха младоженците. Вуйче го нямаше там. Те са били отседнали на друг остров (навярно и много по-скъп).

От новите ергени ми харесва този къдравия, който прилича на Евгени (дано не в действителност). Другите са ми малко странни, но понякога първото впечатление лъже.

Яница (от Един за друг) ми беше ужасно противна в нейния сезон. Мъжа й не знам как я изтрайваше. Очаквано почти веднага след предаването се разведоха. Не вярвам да се е променила. Ще има сеир от нея.

Общи условия

Активация на акаунт