A.B.I./Семейството е изпитание

• 7 501
  • 141
  •   7
Отговори
# 15
Има интерес и у мен, колебая се заради Кенан повече, но и заради Афра. Рязко изоставих Рибарче втори сезон. Това, което не харесвам е пискливия й глас.
Езел. Това е доста повече от любовна история и за сега рядко има като него.

# 16
Ако се търси провокация с цел коментиране навсякъде и да има напрежение ще влезе любовната история между Доган и Чаала, за да се види дали ще се хареса на турската публика в частност лелите. Grinning Grinning Трябват му парички на Онурчо така че няма да се изненадам ако тръгне по-обичайния път. Не знам дали това може да се хареса на Кенан.

# 17
Мисля, че поне в тази тема едва ли ще има чак толкова недоволни относно възраст,партньор и т.н.Тук не сме се събрали заклети фенове на Афра и Мерт да кажеш, и да не искаме с никой друг да играят😄 Конкретно ще гледаме сериал в който  тя има главна роля  заедно с Кенан който е име в турската индустрия 😁За мен тя може да спечели много позитиви  от това ,и да развие още повече  играта си ☺️А и аз проблем с възрастта нямам като цяло.😄
А Рози и грехове е пример за успешен сериал и как възрастта няма значение.Двамата главни се харесват включително и от мен.Един от силните сериали този сезон.

Последна редакция: нд, 04 яну 2026, 22:46 от *Ани*

# 18
да и аз нямам проблеми с възрастта.

не се знае РиГ , във всеки възможен момент може да развалят сериала. чакам да свърши че да го почна, защото не ми е приоритет. Grinning

# 19
Хриси
Да свърши имаш предвид сезона?😄че за канселация се надявам да няма.На мен ми харесва да ти кажа .Изоставам с епизодите и понякога избирателно гледам ,но е интересен

# 20
Ако се търси провокация с цел коментиране навсякъде и да има напрежение ще влезе любовната история между Доган и Чаала, за да се види дали ще се хареса на турската публика в частност лелите. Grinning Grinning Трябват му парички на Онурчо така че няма да се изненадам ако тръгне по-обичайния път. Не знам дали това може да се хареса на Кенан.
Че то какъв сериал ще е без любов? Heart

# 21
Хриси
Да свърши имаш предвид сезона?😄че за канселация се надявам да няма.На мен ми харесва да ти кажа .Изоставам с епизодите и понякога избирателно гледам ,но е интересен

ами имам три сериала да гледам, нямам време за четвърти.

Че то какъв сериал ще е без любов? Heart

така е, но за някои хора не са доволни от това. достатъчно негативни коментари има в соц.мрежи за Кенан особенно.

# 22
Аз в момента гледам 11сериала , след отпадналите 4-5. Joy. Онлайн  с коментари "Ешреф" и понякога коментирам "Шербета"(като най стар и заради Диди Heart). "Рози и грехове" ми харесва, разбира се! Но "ABI" като започне автоматично заема 1вото място. Heart

# 23
Гледам пуснали са няколко снимки

Ами Чагла  и Доган изглеждат  добре един до друг. Остава  да ги  видим  в движение.

Аз да си кажа, за мен най-важно е да ми хареса историята. Бих гледала и най-баналната стига  да е представена хубаво и интересно.  
То вече сме толкова пренаситени, че  съм убедена, че ще има хора, които ще търсят изпод вола теле, за да намират какво да хейтят. Той сериала още не е започнал, а се скъсаха да пишат за възрастовата разлика, ами в реалния живот има и по-големи, какво толкова...
Кенан може да не е красавец в общоприетия смисъл, но пък е актьор с опит и има едно такова много мъжко излъчване, което липсва при по-младото поколение. Афра е сладка, има хубави очи и партньорството й с Кенан може да й донесе само плюсове в актьорското и кариерното й развитие.

# 24
Абсолютно съм съгласна! В края на краищата наистина е важна историята. Кенан е изключително харизматичен мъж, а Афра е голяма красавица. И двамата са талантливи, а и наистина в живота има и по-големи разлики във възрастта. Дано да се хареса на турската публика сериала, за да има рейтинг.
Относно хейта не знам какво да кажа вече! Все ще има мрънкащи. В крайна сметка сериали много, ако някой не харесва някой, може просто да не гледа.
Дали ще има още един фраг преди 13? Според мен да.

# 25
Затова е тяхната работа да играят с колеги на различна възраст. Това че не се възприема от някои фенове едва ли ги топли. Все пак с това си изкарват хляба.

Ако ще има промо, ще е в средата на седмицата.

# 26
Добър ден! Hug 7 дни до началото! Heart

# 27
Кенан за Esquire 🙂

# 28
Точно една седмица до 13 януари!🤗🍀

# 29
Преди няколко часа са пуснали една хубава реклама на сериала(е, поне на мен ми хареса)

Д-р Доган Ханджоглу, адвокатът на Ханджоглу Холдинг Чагла Онджю и ние, с нетърпение очакваме да се запознаем с вас. 🤝
Премиерата на ABİ. е във вторник, 13 януари, по ATV!

Ето я в туитър
https://x.com/i/status/2008493751719649496

и на лента в ютуб
https://www.youtube.com/shorts/GDxK5Us4W_k?feature=share

Общи условия

Активация на акаунт