☃️ Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Януари '26

• 55 509
  • 601
  •   9
Отговори
# 255
О, аз вече писах колко съм доволна от UGG....само да не вали и съм с тях....Днес ми беше толкова приятно топло с тях...ама то май не беше баш толкова студено колкото обещаха....и по-добре....А как съм се навлякла-10 минути се обличах....Joy
От няколко месеца съм по-активна в йогата и съм много доволна от себе си...аз ходя преди 17 ч и ми е много спокойно...Реших между Коледа и НГ да отида...ами то 26 души в залата....не беше лошо, ама предпочитам малките групи....Спра ли обаче йогата и аз забелязвам болки тук-там...
За връзката движение-здраве имам разнородни примери....и аз не знам кое е вярно, но за себе си съм решила йога и ходене...И да, самотата за възрастните хора е страшен бич...социалните контакти са много важни за тях....
mtz- много хубава комбинация - и зимна, и елегатна ...и аз съм се докарала с бял пуловер днес....

# 256
mtz, на мен и с двете ми хареса, UGG-то позволява да се види белият чорап, който е като пуловера и на мен лично ми допада, ботуша не го виждам добре, но и с него е супер, вярвам.

Аз пак да се върна на моята сватба, нещо такова ми е максимума като височина и като цвят също, но ще намеря време да обиколя магазините, за да пробвам - токче без мерене не смея да купя, пък било то и ниско.

# 257
Взех си тази чана

Имам шапка в този цвят

# 258
Честита, Марджи! Чудесно си пасва с шапката, преди обичах да нося точно това розово за акцент и освежаване на черното си яке.

# 259
Мими, ако не носиш такива обувки и не ти се инвестира в тях, си вземи сандали бякакви, слингбек става също.Нежни трябва да са.Цвета на роклята, златни, сребърни, нюд, или пък нещо ярко- турско синьо, зелено, лилаво- ще съчетаеш с чантата или бижута.
Не е задължително да си със затворена обувка, още повече ако не носиш такива.
В Зара има офиц. обувки, НМ, Манго, ССС- като за един път, нормални цени.

# 260
Снощи като видях роклята, ми изскочиха едни обувки, но са на лаптопа вкъщи и като се прибера ще ги покажа. Хем са елегантни, хем практични, много ми харесват. Не знам на Мими стилово дали ще ѝ допаднат, но ще ги покажа дори за идея само. 😊

# 261
Показвай, Диа, показвай, ако не е Мими, то аз ги харесах само по описанието Joy
Съгласна съм с Деси, че ако по принцип не се носят такъв тип обувки, не е нужно да са голяма инвестиция. Гледай само удобна за теб форма и височина на ток.
mtz, според мен ботуши ще стоят по-добре на показания тоалет Simple Smile

# 262
МТЗ, според мен ботуши и в същия цвят чорапогащи.

# 263
мтз, харесах те и с Ugg и с ботушите -  много свеж look!

Мими88, направих ти няколко колажчета  за цялостен аутфит.
Според мен роклята и мечето ще се съчетаят най добре с обувки/клъч в златисто, черно, бежово.
Роклята е подобна на твоята и в същия цвят, твоето мече, обувки сложих от Пунто /на марка която познавам и препоръчвам/, клъч - произволни от нета.
Ти си се спряла на други цветове, но така или иначе снощи вече ги направих  - пускам ги:
Моят фаворит е златисто.
Скрит текст:

Съгласна съм с предходните мнения, ако няма повече да обуваш тези обувки - не инвестирай много в покупката, ако инвестираш - вземи универсален модел/цвят, които да обуваш и за бъдещи официални събития. И в двата случая мери/пробвай обувките,  да са ти е удобни, леки, носими  - това е много важно. И не гледай само височината на токчето, а и как са отпред на пръстите. Аз съм имала обувки 5 см ток, но отпред тесни и остри, пръстчетата ми изтръпват само от спомена / беше преди много години/.
От обувките, които си набелязала, за конкретната рокля, най много ми харесаха на Hogl.

Последна редакция: пн, 12 яну 2026, 18:32 от Sweta

# 264
Кой спомена слингбекс (Деси?) - да подкрепя идеята и, много универсални се оказаха за мен - и за по-топъл сезон и за по-студен се съчетават с по-официални визии много лесно. Преди години точно за сватба купих едни от Пепина и това се оказаха най-носените ми официални обувки! Слингбек с преливка от черно към бяло са моите, но кой да е универсален цвят, особено класика като металик би трябвало да се съчетава с макс. количество тоалети.

Да допълня Мими, че активният възрастен е и по-малко самотен. Ходи с приятели на разходка, движи се и респективно се вижда с повече хора. Леля ми не излиза от апартамента. Няма как да не е по-самотна от баща ми например, който и в кафенето, и за риба и за разходка, винаги намира компания.
Абс. съгласна!
Бях намерила една група възрастни жени,  които се събираха в двора на едно училище в Младост и правеха изключително леки упражнения тип Тай Чи. Колко се молих на майка ми да я заведа и да види дали и допада, тццц, не пожела дори да опита! А беше на 5 мин ходене от нас!
Но поне ме слуша да ходи по 30-40 мин на ден дори из апартамента. Имаме дълъг коридор и при лошо време и поледица и това е нещо.
Баща ми ходи само до тоалетната без кола, но пък работи като вол, няма делник, няма празник. А свекърите не са излизали от апартамента откакто Ковид ги затвори.

Мими, да ти препоръчам нещо за врата, въпреки, че вече смешна ставам с нашите джаджи, но това го купих за ММ, че много се схваща след 10-12 часа пред лаптопа. И аз много го одобрих, дори гърба си масажирам, не само врата, а гледам че и дребният посяга към него - топли и масажира и то добре! Беше много евтино! Води се Shiatsu 3D Rotation Massager with Heat.

Ани, не... втората джаджа няма режими като първата (и да , тези режими на макс. сила могат да бъдат леко некомфортни), тя си е само за стимулиране на колагена и усещането е просто за топлина. Много добре си разбрала, че няма нужда от контактен гел, така е.  Но има 6 пина, които трябва да се опряни на кожата едновременно и това е некомфортно, особено на челото. Другата джаджа има плосък срез на работната повърхност и e далеч по-приятна.

Скрит текст:
PS От Коледните си подаръци съм абсолютно и безвъзвратно влюбена във вибриращта си платформа! Разбира се, викам и "моят вибратор" на галено за да дразня милото Grinning Grinning Grinning

Моето магаре вчера беше рожденик и пожела китара! Точно 3 седмици след като аз се ядосах и продадох електрическата китара, която поиска преди няколко години Grinning Тези тийн години ме изкарват от равновесие!

Последна редакция: вт, 13 яну 2026, 01:08 от Agent Provocateur

# 265
Агент, честит рожден ден на сина ти! Flowers Hibiscus
Подобен масажор имам и аз, ползвам от години, много съм доволна, еднозначно се присъединявам се към препоръките:
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 13 яну 2026, 15:58 от Sweta

# 266
Да ти е живо и здраво козлето, не му се впрягай и не му купувай пак Wink китара. 😉🤣 няма да я ползва, бъзика те.

Това за врата и аз го имам, много е добро и от мен +1
офисната 2020г. се обзаведох от Амазон с него.

# 267
Агент жив и здрав да е тийна. 💥
Това намирам из нашите сайтове, като Медисана знам произвеждат мед. техника. Апарат за кръвто и лампа инфра ред имам на тях.

И такъв намерих, ма няма наличност?

Момичета вашите марки какви са? Бих си купила, много страдам от врата...

# 268
Имам възглавничка за шиацу масаж, не е такъв модел само за врат, но става и за врат, и за гръб, и за кръст. Много е приятно въздействието ѝ и въпреки това не е ползвана от... 10 години сигурно. Laughing Почти така изглежда
Скрит текст:
Ето обувките https://christian-bg.com/product/damski-obuvki-kod-10169/ (сега обърнах внимание, че има само 40-ти размер...)

Агент, честит да ти е младежа - здрав, див и щастлив! Flowers Four Leaf Clover

# 269
Мими, всичките ги правят в Китай! Моят е идентичен на този от втората ти снимка, но Зенет не пише Wink

PS Пинко, аз рекох и отсекох, че няма да купя, но разбира се, баща му реши да му угоди! Вкъщи аз съм злото ченге!

Последна редакция: пн, 12 яну 2026, 19:03 от Agent Provocateur

Общи условия

Активация на акаунт