☃️ Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Януари '26

• 55 367
  • 601
  •   11
Отговори
# 270
# 271
Мими, моят е шиацу, като на първaта снимка /това ми е втори масажор, който ползвам/
Взех го от тук:
https://technika.bg/%D0%BC%D0%B0%D1%81%D0%B0%D0%B6%D0%BE%D1%80%D0%B8

Последна редакция: вт, 13 яну 2026, 01:27 от Sweta

# 272
Тази рокля с черни обувки не бих сложила аз.
Със сребристи най-много си я представям.

# 273
Мими , роклята е много хубава и ще е добре с мечето, а и Света ти е дала чудесни предложения. От снощи обаче се каня да пиша и все пак ще го напиша, на теб би ти отивал и гащеризон, който е  по-лесен за съчетаване с палта/обувки през зимата. Хващам се за думите на Agent Provocateur, че всичките ги правят в Китай и вметвам, че, поне на картинка, в Шейн има хубави и евтини гащеризони за случая. Не знам в действителност как са, не съм купувала.
Следва и въпрос към всички, ако сте купували от Шейн, как изглеждат на живо дрехите, има ли и добри попадения? Питам, защото през март ще ходя на круиз RelaxedHeart Eyes  и една от /евентуалните/ теми за вечерта е червено и черно. Аз нямам нищо баш червено в гардероба си от десетина години, което значи, че едва ли ще нося нещото втори път, затова загледах Шейн...

mtz, аз съм за ботушите. Супер съчетание!

# 274
Фенси, шал!

# 275
Света, невероятни предложения, първото ме грабна много!
Диа, много благодаря, невероятни са тези обувки, за съжаление не съм този номер, но са много красиви!
Прави сте за обувките, няма смисъл да давам много пари, защото нося ежедневно ниски и дори на сватби не слагам токче, ако е възможно.
За гащеризон и аз си мислих, Фенси. Никога не съм обличала, но съм съгласна, че е по-лесен за съчетаване.
Казвала съм и преди - всички сте страхотни! Не ви разказах мисля, но преди няколко нощи сънувах всички момичета от форума, че сте заедно на заведение и празнувате годишнина. По някаква случайност бях в същото заведение, познахме се и си изкарахме прекрасно, събудих се с едно леко усещане за безгрижие, като в ученическите години.

# 276
То ще е било за моя юбилей,  хаха, дето бая пари ще потроша, за да го преглътна и който се задава със страшна сила... SatisfiedSatisfied

# 277
Адаш, ма ние наистина като се съберем си изкарваме супер,...че и към мола се замъкваме! 😊
Обувки, да, и аз взимам евтини паркетни, кат онез с камъчетата...къде ще ги нося после баш такива!
Сега ще огледам тез масажиращи яки и ще си взема, щом облекчават. Таз на Медисан ми се вижда добра опция! ?🤔

# 278
Яките ме грабнаха и мен, ще ги потърся и без това от този лаптоп всичко ме боли почти постоянно, особено, ако се заседя няколко часа без да ставам.

# 279
Ако приемете съвет - възглавничката е по-функционална от само яка.

# 280
Ако приемете съвет - възглавничката е по-функционална от само яка.
Нея съм я пробвала...яката обхваща по добре врата? 🤔
За другите части имам масажор с инфраред.

# 281
За обувките на Мими от показаните от нея  бих се спряла на Хьогл. Техните обувки са удобни и добре изработени. Не са модна "изцепка". От обувките показани от Света,златистите. Другите по никакъв начин не ги виждам с роклята.
Тези на Диа са много яки,от къде ги изравяш Дия ртези сайтове..за всичко!
Но и аз ,като Фенси съм за гащеризон. (въпреки,че аз самата почти не нося такава дреха,заради събличането и обличането при посещение на ВЦ).
МТЗ,интересно,само Ъгг видях,но и без да видя ботушите,съм за тях....

# 282
Фенси, моя приятелка се облича от Шийн, но за много години вече знае от кои марки там да поръчва.
Много чете отзиви и гледа снимки на потребителите.
За една марка ми е казвала, че е добре:

Сигурно и за други, но не ги помня.

# 283
  • Ямбол
На мен ми се струва, че на роклята на Мими ще ѝ ходят сребристи обувки. Нещо такова може би?
https://www.zalando.co.uk/anna-field-classic-heels-silver-an611b0i5-d11.html

Бях с тези на една сватба, доста удобни се оказаха, а и не са високи. Вече за бурните танци сложих кецовете и си подскачах без проблем =)).

# 284
Цитат
Света, невероятни предложения, първото ме грабна много!
Да, първото е много хубаво, и самите обувки са много ефектни, ще оберат овации със сигурност. Но не те навивам, а и са останали само 38 номер.
Черните също са добре, в много сайтове /не случайни при това/ съчетават този цвят рокли с черни обувки, даже видях с черни пантофки, каквито ти харесваш Simple Smile.
Скрит текст:

Сребристо и синьо като съчетание много харесвам, но не ми се връзва с палтото в случая.
Сандали и отворени обувки аз лично не бих обула през зимата, не само защото ще ми е студено колкото и да е отоплен ресторанта, намирам ги стилово неподходящи за сезона.

Фенси, подкрепям предложението на Агент - шал. След като няма да носиш евентуалната нова покупка в червено втори път, шалът към дреха в черно, ще е идеален, за да се впишеш в дрескода на събитието.

Масажната възглавничка не обхваща раменете, а там е най голямото напрежение, аз съм за масажор яка - обхваща врата отстрани и раменете.
Като съвет - каквото и да изберете, гледайте какви движения извършват ролките, само потупващи или потупващи и въртеливи /масажорите, които имат и двете са по добри/ и дали се въртят ролките само в една посока или и в двете посоки /второто е по доброто/, да има и затоплящи функции разбира се /голямо удоволствие, зимата особено/.

В този сайт има различни предложения и  е добре обяснено. Пак го пускам:
https://technika.bg/category/1136/masazhirashti-vazglavnitsi-i-yaki.html
Който е от София може да отиде на място и да тества предварително покупката /там има такава опция/. Аз така направих, дават и гаранция.

Последна редакция: вт, 13 яну 2026, 01:31 от Sweta

Общи условия

Активация на акаунт