☃️ Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Януари '26

• 51 730
  • 585
  •   33
Отговори
# 285
Темата е замряла от студ..
От мен стил за минус 12 градуса

# 286
Аз имам масажор/яка от Лидл. Много сполучлив. И аз като Мими съм с много проблеми и износвания по гръбнака, но откакто намерих “моята” възглавница(ортопедична), поне се наспивам малко повече…😊

# 287
Аз имам масажор/яка от Лидл. Много сполучлив. И аз като Мими съм с много проблеми и износвания по гръбнака, но откакто намерих “моята” възглавница(ортопедична), поне се наспивам малко повече…😊
И аз имам топ възглавница, от Инглишхоум...и на почивки и екскурзии я нося, много ми пасна!
Обсъдих със Света масажорите, почти избрахме модел. Heart
Масажът много ми облекчава, но в тоя грип за месец, два ще ги спра.
Един въпрос към козметичните специалистки/Ани, Агент, Деси, МТЗ и другите/. Като ползвате ретинол, удачно ли е и ензимната пудра да се ползва. Да не се предобри положението?

# 288
Бих ги ползвала на отстояние и не в един ден.Дори не в следващ.Чисто превантивно.1-2 пъти ( според нуждите) пудра, като предния и в деня, , ще избягвам ретинол.На следващия според зависи.От моя личен опит разбрах,  че прекаленото форсиране на кожата не е добре, въпреки моята дебела и непретенциозна кожа.

# 289
Дааа, и аз зимно тези дни. Оставих си обувки в офиса, че няма как цял ден с тежките зимни боти да тропам

Последна редакция: ср, 14 яну 2026, 18:22 от MarietaYo

# 290
Еее, най-после те видях с дънковата пола.
Чудна си Мариета! 😍

# 291
Marieta, какво интересно и оригинално съчетание на чорапогащника с елечето! И цялостният аутфит -много ми хареса!
Цитат
Обсъдих със Света масажорите, почти избрахме модел. Heart
Мими, да кажеш после кой масажор купи и дали си доволна. Hug

# 292
Мими, и коя възглавница имаш от инглиш?

# 293
Мариета, много добро съчетание.
Мими, и аз ще чакам да споделиш коя е възглавницата.

# 294
Такъв масажор и аз имам, но подобно на други джажи, както по-рано се коментираше, не съм от “редовните”
Майка ми ми го подари преди 5г сигурно.
Май от Дормео или др подобни

Последна редакция: ср, 14 яну 2026, 11:43 от MarietaYo

# 295
Момичета, поръчах масажора, благодаря на Света и Агента за идеята. Ще споделя после как е!
Този е
https://technika.bg/product/41948/universalen-shiatsu-masazhor-t … aktna-chanta.html
Възглавницата от Инглиш хоум ще ви снимам довечера опаковката. Не знам дали имат он лайн. Аз често пазарувам от там, вкл. и в Турция. но напоследък нещо ме разочароват.

До скоро спях на тази с хидрогел от Икея, но новата ми е по удобна, защото е по висока!
https://www.ikea.bg/products/klubbsporre-ergonomichna-vazglavnitsa/00446096/

Последна редакция: ср, 14 яну 2026, 11:47 от mimi.7299

# 296
Мими, и аз съм с тази от Икея, но тя си е бая висока. Сега съм супер любопитна да видя новата 😂

# 297
Мими, и аз съм с тази от Икея, но тя си е бая висока. Сега съм супер любопитна да видя новата 😂
Новата е подобна...!

# 298
ЧРД, Чека!🌺

Последна редакция: ср, 14 яну 2026, 19:41 от ДХ3

# 299
  • В заешката дупка
Аз съвсем ви изтървях, но ми е простено. BlushТри дни и три нощи празнувах (да се чете с ирония Simple Smile) половин век на таз земя с моите най-мили. Единбург е прекрасно място. Не знам защо чак сега го посещавам, а е толкова близо до Исландия.

Някой не иска ли тема за …. по-възрасни? На 40+ бях млада… и наистина можех да празнувам три дни и три нощи. Stuck Out Tongue Closed Eyes

Наздраве!

Скрит текст:

Последна редакция: чт, 15 яну 2026, 13:28 от ЧеКа

Общи условия

Активация на акаунт