☃️ Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Януари '26

• 58 780
  • 636
  •   5
Отговори
# 315
  • Burgas, Bulgaria
Ани е WOW! - много стилна в студения Бургас. HeartHeartHeart

# 316
Pepsi, Чека, бъдете здрави и щастливи!
Ани, много готина си с баретката и не само!

# 317
  • В полите на Пирин планина
Pep_si, честит празник и на тебе!

# 318
Честити празници на едни от най-открояващите се дами в темата, всяка със своя собствена уникална индивидуалност. Останете винаги такива!
Ани е уаууууу!
Относно масажорите - имахме вкъщи от тези тип възглавница, много ни харесваше, на децата включително, но мрежата му се скъса бързо, а минаваше под бутоните за захранване и не успях да измисля как да я реставрирам, изхвърлих я. Колежка си купи и изпробвах другия показан вид - който се премята през врата и си пъхаш ръцете в него за нагласяне, също много ми хареса. В резултат на това онзи ден поръчах за мъжа ми трети, съвсем различен вид Joy Като пристигне, ще го покажа, ако си заслужава. От Тему. Липса ми Копче с нейните находки.

# 319
Честит рожден ден на ЧеКа и на Пепси! Flowers HibiscusFlowers Hibiscus
Пепси, много ти отива лилаво, Деси харесах те със светлото мече, харесах Ани с плетената рокля и баретката! Two Hearts

Ани, завъртя ми се, че някъде гледах като търсената от теб шапка, помислих ..., сетих се.
Оказа се обаче, че не съвсем същата /трапецът е обратен/
Скрит текст:
А, аз мерих тази шапка, не ми стоеше съвсем лошо, поколебах се, но не я взех.
Скрит текст:

# 320
Прекрасни момичета, Чека и Пепси, от сърце ви желая всичкото здраве и щастие на света!
Чека, макар и визуално различна, много ми напомняш на моята любима, Мари и затова ще си позволя да те поздравя

https://youtu.be/aoXrd3_3fYI?si=svSBlNCjKTAjayEO
Пепси, липсваше ми последните седмици. Не изчезвай така за дълго, моля. Ти правиш толкова цветна тази тема. Heart
Ани, много различна и смела с плетената рокля и високите ботуши. Страшно те бива от елегантна дама да се превръщаш в секси мацка. За което страшно ти се радвам.

Възглавниците, хах, ще ме обявите за луда, но аз последните 40+ години спя с една наследство от моята баба с птичи пух ( даже перца излизат понякога от нея), която си нося във всеки град, държава и дом в които живея. Сменям разбира се текстилната обвивка, но не я заменям за друга. Мекичка и идеална за схванатия ми врат след дълъг работен ден. Никога не съм можела да спя на високо.

# 321
Честити да сте мили дами! Здраве и све така неотразими!
Момичета от София, в шах съм!
Търся малко жилище за сина ми за 6 месеца от 1 Февруари. На стаж ще е в София. Офисът е в Гео Милев, в Sky City Mall.
Търся в Гео Милев, Редута, Слатина, Дървеница, Младост 1…
Търся помощ от Силата на Форума!

Да споделя и едно културно преживяване от тази вечер.
Реквием на Верди, Пражката филхармония. Сопрано Красимира Стоянова, още една млада дама алт, също тенор и бас, хот 66 човека, състав на оркестъра сигурно 130….1.5 часа красота без спир!

Последна редакция: ср, 14 яну 2026, 23:30 от MarietaYo

# 322
ЧеКа,  честит юбилей!
Pepsi, честит рожден ден и на теб!

Още 2 козлета тук Wink бъдете здрави!

# 323
ООООх, Мариетка звучи прекрасно!
Ани, невероятно готина си! Тази шапка трапец и аз искам да пробвам...!

# 324
  • Ямбол
Шапката май е на Marc Cain =)) https://redpearl.com.au/marc-cain-black-wool-cap-in-beret-shape/. И на Hermes ми изскочи подобна 😅.

# 325
Шапката май е на Marc Cain =)) https://redpearl.com.au/marc-cain-black-wool-cap-in-beret-shape/. И на Hermes ми изскочи подобна 😅.
Бени, не може и нещо по народно като цени да няма. Дия и Света ще открият...! Blush

# 326
Здравейте, девойки. Напълно ви изпуснах напоследък. Видях двете рожденички - Чека и Пепси. И двете сте прекрасни. Честити да сте, здрави и усмихнати и все така за вас годините да са просто цифра.
За болежките, няма да описвам и моите. Имам и двата типа масажор+една нагряваща яка. От Лидл са и съм много доволна. Няма да ни излекуват, но определено облекчават.
Мими, да покажеш какво си избра за сватбата. На света първата визуализация много ми хареса. Помня роклята, много нежна и ти отива на натурела.
Пепси ме вдъхнови за бордо и днес се докарах в този цвят. Учудващо ми хареса полата с боти и чорап в същия цвят. Обаче кажете - с или без шал.

Последна редакция: чт, 15 яну 2026, 19:18 от Хаши

# 327
Със шал Хаши. Малко цвят през зимата никога не е излишен Simple Smile

# 328
  • София
Обаче кажете - с или без шал.
За себе си бих избрала без, вече избягвам всичко, което придава обем около раменете и бюста.  И на теб без ми стои по-изчистено и елегантно.
Мими, за мен тази рокля е много красива, но чисто лятна и не бих я облякла за зимно събитие. С палто с косми отгоре пък още по-малко.  Бих потърсила нещо друго.
Деси, ти и дъщеря ми сте единствените хора, които наистина ми харесват с къси теди беър палтенца. Освен изключително фина фигура, изискват и особено излъчване, за да не звучат комично (да не кажа нещо друго.. )

Последна редакция: чт, 15 яну 2026, 11:33 от Льоня

# 329
Хаши, много добре е с шал. Но какво е това тънко яке? Няма ли да ти е студено?

Общи условия

Активация на акаунт