☃️ Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Януари '26

• 35 728
  • 352
  •   7
Отговори
# 330
И аз съм за без шал сякаш, макар че освежава.
Мариат, в Пловдив днес е пролет

# 331
Хаши, от мен без шал! Но аз по принцип не харесвам шалоове. Много елегантно ти се е получило!
Добре ли виждат очите ми, 260 евро за каскет! 🤣

Последна редакция: чт, 15 яну 2026, 11:54 от mimi.7299

# 332
Ааа, Руслан да си го носи сам, тоз златен каскет Simple Smile

# 333
Ааа, Руслан да си го носи сам, тоз златен каскет Simple Smile
JoyJoyJoy
Моят по хубав 🤣🤣🤣

# 334
# 335
Цитат
Обаче кажете - с или без шал
Хаши, без шал. Аз обичам шалове и съм съгласна, че могат да освежават, да дават акцент и не на последно място да топлят в студа.  Но този шал е много обемен, натоварва горната част, губи се цялостната линия, скрива естествените извивки на тялото ти. Без него много повече ми хареса - изчистена, елегантна визия, изпъква и хубавото цветово съчетание. А боти и чорап в същия цвят е класическа комбинация, аз също я ползвам и харесвам.Hands Plus1

Мими, много ти отиват каскети на теб!

Ако реша да си купя шапка във високия ценови клас, няма да е на Ruslan Baginskiy, предпочитам Max Mara. На мен каскети също ми отиват, бих взела този
Скрит текст:
А шапката, която вчера ви показах е модел на Toteme, в по бюджетен вариант, още я мисля.
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 15 яну 2026, 17:06 от Sweta

# 336
  • София
Хич не съм по шапките и шаловете аз, даже и ръкавици и чорапи рядко нося. Понякога си купувам шапка, която ми е харесала на витрина - например на Пиротска в магазинчетата има кожени във всевъзможни цветове, за смешни пари. Но я нося няколко пъти и после зарязвам. И с ръкавиците същата работа.
Мога да похваля тези дънки на Vero moda, много красив ефект и имат различни дължини: https://fashiondays.onelink.me/hLIv/cpwwl849

# 337
Да сте ми живи и здрави Пепси и Чека! Зло да ви забрави и от позитив да не се отървете Simple Smile
Скрит текст:
Засмях се на съвпадението, защото на 8, 13, 14 Януари празнуват мои любими бивши гаджета, а нали не бъркам, че съпругът на Чека е майски Телец като мен. Това рогатите много се уважаваме Grinning

Хаши, без ТОЗИ шал. Сам по себе си е хубав, но не е оптимален за този тоалет, който изглежда достатъчно завършен и без шал. Но бих помислила за някакъв дребен детайл (например популярните брошки), ако искаш фокус в портретната зона.

Ани, прелестна!

Света, "моделът на Тотем" с много силен руски акцент ми се вижда Wink дали е политкоректен за ситуацията? Закачам те, ако ти харесва си го купи и носи с удолствие. Аз го харесвам, но на мен не ми стои, та го купувах неколкократно за щерката докато още можех да я убедя да сложи нещо избрано от мен!

Последна редакция: чт, 15 яну 2026, 20:02 от Agent Provocateur

# 338
  • Burgas, Bulgaria
Агентче, приказка е щерката ти и тогава, и сега! HeartHeartHeart
Мими, родена си за шапки, издават аристократизъм. HeartHeartHeart
Хаши, прекрасна си, без шала, моля, казвам го зиморничавата аз, която се увива като пъшкул в такъв. HeartHeartHeart

# 339
Цитат
Света, "моделът на Тотем" с много силен руски акцент ми се вижда Wink дали е политкоретен за ситуацията? Закачам те, ако ти харесва си го купи и носи с удолствие. Аз го харесвам, но на мен не ми стои, та го купувах неколкократно за щерката докато още можех да я убедя да сложи нещо избрано от мен!
ха-ха  така е, Агент - има руски акцент, Toteme да го мислят Simple Smile
На твоята кукла моделът стои много хубаво, като картинка е!

А конкретно за мен, знам кои шапки ми застават /познавам се 40+ години Simple Smile/. Каскети ми застават , шапки с такава форма, също:
Скрит текст:
"Руската" шапка като форма отговаря, но обърнатата кожа ми придава малко ненужен обем около лицето и от там колебанията. Най вероятно няма да я купя, но може още веднъж да пробвам за сигурност, защото от друга страна искам малко разнообразие да вкарам в шапките си /харесвам много този аксесоар и много го нося през зимата/.
Hug

Последна редакция: чт, 15 яну 2026, 18:18 от Sweta

# 340
Цитат
Обаче кажете - с или без шал
Хаши, без шал. Аз обичам шалове и съм съгласна, че могат да освежават, да дават акцент и не на последно място да топлят в студа.  Но този шал е много обемен, натоварва горната част, губи се цялостната линия, скрива естествените извивки на тялото ти. Без него много повече ми хареса - изчистена, елегантна визия, изпъква и хубавото цветово съчетание.
След тези аргументи и аз си смених мнението за шала. По- добре без.
И за предложената брошка от Агент съм съгласна.

# 341
  • тук-там
Хаши, без шала! Прекрасна си!

# 342
Света, "моделът на Тотем" с много силен руски акцент ми се вижда Wink дали е политкоретен за ситуацията?
Аха Агентче развесели ме с политкоректността ( то трябва и от американски неща да се откажа, както е тръгнало )
На мен много ми ходят такива, но любимата ( всъщност италианска ) ми не ми става вече - явно кратунката ми се разшири успоредно с мено- талията Laughing

последните години много ходя с тип Winter Headband

# 343
Диа, добри предложения, харесах шанела и тази от Али експес...и аз обичам шапки, но не нося. Топло е. Само януари и февруари. Тази тип руска, нали си купихме с Магни от зара...само веднъж съм я сложила. А от Хасково се сдобих с тая, за мечето Wink Но още не съм я слагала! Wink

# 344
Bombolino, да.

Честито на Пепси!

Ани, Мими7299, Мариета, чудесни сте.

Общи условия

Активация на акаунт