☃️ Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Януари '26

• 36 043
  • 355
  •   10
Отговори
# 345
Честити да сте, празнуващите! Живи, здрави и удовлетворени да сте!
Аз стягам куфари за Словакия. Време е за ловджийският бал 🙃.

# 346
Ооо, още помня миналогодишните ти снимки! Чакаме ги и тази година!
Хаши, без шала. Съгласна съм, че разваля линията. И конкретният модел мисля, че не е много актуален. Имам сигурно към 30 шала, нося 1-2. И шапка нося - стабилна, зимна, с пухче отгоре. При все, че твърдят, че в Плд не е студено Grinning

# 347
  • Ямбол
И аз се нареждам за снимки от бала 🤩.

Последна редакция: пт, 16 яну 2026, 15:38 от Майола Бени

# 348
  • Burgas, Bulgaria
Майолка, много си готина, съвсем по френски и с корделка!!! HeartHeartHeart

# 349
Корделката не е моя, НО роклята и герданът са супер!

# 350
  • Burgas, Bulgaria
Добро утро от Бургас, прекрасни! Ето и продължението на "Варел в барел /like a polar bear/" - chapter two.Stuck Out Tongue Winking EyeJoy

Последна редакция: пт, 16 яну 2026, 10:43 от kolevaangela

# 351
  • София
Анджи, жестока си в този монохром!
Тия руски шапки въобще не са моето. Като цяло не обичам особено шапки, не са ми удобни никакви, сплескват ми косата, не ми отиват. Нося в най-върл студ по необходимост само. Но тези са ми откровено неприятни. Баретки много харесвам на други жени.

# 352
Шапка само на разходка с кучета, ако само с качулка ми е студено. Тая руса коса я отглеждам като ненормална, и нЕква шапка да ми я мачка, абсурд! О, панаир на суетата 😄

Анджи, супер си!

# 353
  • Бургас
Анджи,  супер стои! И аз се сдобих с един панталон  "варел"  от Зара и след еднодневно чудене дали се харесвам го оставих. Та да видим  Smile Всъщност чувствах се комфортно, нищо не стягат, описва, прикрива, точно както  ми харесва.

Честити да са Пеп-си и Чека! Бъдете живи и здрави!

# 354
Анджи, много ми хареса, много готина комбинация като стил и цвят, изпипана от-до, стои ти чудесно! Heart Eyes
Единствена дреболия - за шала се колебая - дали е по хубаво да се подава под палтото /както си/ или да не се подава.

Последна редакция: пт, 16 яну 2026, 15:42 от Sweta

# 355
  • София
Мен пък шалът ми харесва много - сега това е тренди. Да виси нещо около кръста.

Общи условия

Активация на акаунт