☃️ Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Януари '26

• 41 160
  • 421
  •   2
Отговори
# 345
Ооо, още помня миналогодишните ти снимки! Чакаме ги и тази година!
Хаши, без шала. Съгласна съм, че разваля линията. И конкретният модел мисля, че не е много актуален. Имам сигурно към 30 шала, нося 1-2. И шапка нося - стабилна, зимна, с пухче отгоре. При все, че твърдят, че в Плд не е студено Grinning

# 346
  • Ямбол
И аз се нареждам за снимки от бала 🤩.

Последна редакция: пт, 16 яну 2026, 15:38 от Майола Бени

# 347
  • Burgas, Bulgaria
Майолка, много си готина, съвсем по френски и с корделка!!! HeartHeartHeart

# 348
Корделката не е моя, НО роклята и герданът са супер!

# 349
  • Burgas, Bulgaria
Добро утро от Бургас, прекрасни! Ето и продължението на "Варел в барел /like a polar bear/" - chapter two.Stuck Out Tongue Winking EyeJoy

Последна редакция: сб, 17 яну 2026, 06:02 от kolevaangela

# 350
  • София
Анджи, жестока си в този монохром!
Тия руски шапки въобще не са моето. Като цяло не обичам особено шапки, не са ми удобни никакви, сплескват ми косата, не ми отиват. Нося в най-върл студ по необходимост само. Но тези са ми откровено неприятни. Баретки много харесвам на други жени.

# 351
Шапка само на разходка с кучета, ако само с качулка ми е студено. Тая руса коса я отглеждам като ненормална, и нЕква шапка да ми я мачка, абсурд! О, панаир на суетата 😄

Анджи, супер си!

# 352
  • Бургас
Анджи,  супер стои! И аз се сдобих с един панталон  "варел"  от Зара и след еднодневно чудене дали се харесвам го оставих. Та да видим  Smile Всъщност чувствах се комфортно, нищо не стягат, описва, прикрива, точно както  ми харесва.

Честити да са Пеп-си и Чека! Бъдете живи и здрави!

# 353
Анджи, много ми хареса, много готина комбинация като стил и цвят, изпипана от-до, стои ти чудесно! Heart Eyes
Единствена дреболия - за шала се колебая - дали е по хубаво да се подава под палтото /както си/ или да не се подава.

Последна редакция: пт, 16 яну 2026, 15:42 от Sweta

# 354
  • София
Мен пък шалът ми харесва много - сега това е тренди. Да виси нещо около кръста.

# 355
Супер си Анджи...и на мен ми харесва шалът да виси! Има закачка... Wink

# 356
И моите шалове често висят.Харесва ми Анджи.

# 357
Висящите шалове "издължават", защото създават силна вертикална линия.
Чакам бални снимки!

# 358
Във висящия шал наистина има закачка и наистина е в тренда, но тъй като всичко друго е в тренда, без да виси, ще изчисти линията около ханша - просто аз бих пробвала по двата начина. А и написах, че се колебая.

Основното
е, че целият аутфит е супер от всякъде - модели, стилово съчетание,  дрехите сами по себе си, как застават на Анджи -  всичко! Hands Plus1
Не знам защо се хванахте за тази дреболия.

# 359
Във висящия шал наистина има закачка и наистина е в тренда, но тъй като всичко друго е в тренда, без да виси, ще изчисти линията около ханша - просто аз бих пробвала по двата начина. А и написах, че се колебая.

Основното
е, че целият аутфит е супер от всякъде - модели, стилово съчетание,  дрехите сами по себе си, как застават на Анджи -  всичко! Hands Plus1
Не знам защо се хванахте за тази дреболия.
Светка, не просто всеки изрази как му допада, ти пък се колебаеш...! Не, че цепим буквата....

Общи условия

Активация на акаунт