☃️ Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Януари '26

• 39 274
  • 407
  •   19
Отговори
# 360
Свет, щото сме жени бре Simple Smile

Аз, например, в момента мисля върху друг детайл (пак дреболия) - дали този модел обувки с този модел и дължина варел ме радват или не... много ви обичам като пускате снимки, щото ми дават възможност да видя отстрани и да се замисля. като се погледна на бегом в огледалото хич не е същото.

# 361
  • Burgas, Bulgaria
Момичета мили, благодаря ви за вниманието и за това, че споделяте – така винаги ме „ъпдейтвате“ и си „сверявам часовника“ по вас, в известен смисъл. HeartHeartHeart
Агентче, оптималният вариант е с лоуфъри или с чехли – така е и на модела. Имам подходящи, но в тоя студ… бррр… 🥶😄Nature SnowflakeNature Snowman

Последна редакция: пт, 16 яну 2026, 21:55 от kolevaangela

# 362
Тя Анджи не пита дали ни харесва...
Пепси, извинявай, пропуснах те като писах - здрава бъди! Flowers Four Leaf Clover

# 363
  • Burgas, Bulgaria
Мила Диа, естествено, че с публикацията си тук косвено показвам колко живо се интересувам от мнението на всяка от вас. Ценя ви безкрайно – всички ви, заедно и поотделно! HeartHeartHeart

# 364
  • София
Мен лично ме надъха аутфита да си измисля и аз подобен. Имам едни кремаво бели дънки, ама не смея да ги облека...

# 365
  • тук-там
И аз си крада идеи от момичетата тук. И аз като Агент се замислих за обувките.

# 366
  • Burgas, Bulgaria
Рокси, давай смело, бежовите дънки в момента са он топ и в пролетните колекции, доколко аутфита ще е зимен или пролетен е просто въпрос на стилизация и аксесоари. HeartHeartHeart

# 367
Анджи, съжалявам, аз не съм фен на подобни панталони, щом искаш да споделим мнение. Единствено ЧеКа, показала се с такива съм харесала и може би ще стоят добре също така на mtz. Но не нужно някой да се съобразява с моята гледна точка, разбира се!

# 368
  • тук-там
Аз съм се показвала с барел много пъти.

# 369
  • Burgas, Bulgaria
Благодаря ти, скъпа Диа, разбира се, че ценя и уважавам мнението ти, просто на мен ми харесват, удобни са и много в тренда, а и аз вече нямам време да изпускам възможността "да съм в час" и он пойнт. HeartHeartHeart

Последна редакция: сб, 17 яну 2026, 07:01 от kolevaangela

# 370
Масажора дойде. Таз вечер съм на кръчма...утре в 6 сутринта на бач. Та не знам кога ще го пробвам! 😭
Готови са ни и календарите от пътешествия 2025! 🙃

Последна редакция: пт, 16 яну 2026, 18:30 от mimi.7299

# 371
За мен обувките идеално се вписват в стила на целия аутфит на Анджи - и като модел и съобразно сезона.
Сега видях, че материята на барела е кадифе - любима моя зимна материя. Този аутфит си го вземам едно към едно, много мой!

Цитат
Масажора дойде. Таз вечер съм на кръчма...утре в 6 сутринта на бач. Та не знам кога ще го пробвам! 😭
Мими, когато имаш време.  Да знаеш, че работи 15/20 мин. После изключва - защита от прегряване. Трябва да се изчака пак 15/20 мин. до следващо ползване. Аз правя само веднъж на ден.

Последна редакция: пт, 16 яну 2026, 22:19 от Sweta

# 372
  • София
Добро утро от Бургас, прекрасни! Ето и продължението на "Варел в барел"
Angela, защо не опиташ с друга чантичка, нещо по-прибрано и не толкова тумбесто, и с по-къси дръжки?

# 373
  • Burgas, Bulgaria
Благодаря ти за вниманието, Льоня, но е въпрос на удобство, нося само кросбоди чанти в тази големина и обем, всичко друго, просто не ми харесва или не ми върши работа. Blush

# 374
  • Виена
И аз поръчах варелчета Simple Smile За мен са си шалварки де Simple Smile
В събота и аз се оказах на бал, ще облека обаче някоя от наличните бални рокли, няма време да търся нова.

Общи условия

Активация на акаунт