☃️ Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Януари '26

• 39 841
  • 411
  •   22
Отговори
# 375
Анджи,  страхотна си! Много, много ми харесва визията, много младежка! Аз бих сложила само шала върху якето, но то пък така било модерно, както казаха вече по-младите. Simple Smile

Ани Д е много красива с тази баретка. ДХЗ чак и мен ме инфлуенсна с баретите и ходих да пробвам, но не се одобрих никак. Аз с никаква шапка не се одобрявам всъщност последните години, а ми се носят.Simple Smile

Последна редакция: пт, 16 яну 2026, 19:36 от Фенси

# 376
Мисля, че баретка на всеки отива, но много бора просто не се възприемат с шапка.

# 377
Ако можех да се покажа в лице, щях да демонстрирам и аз шапка, но не мога Grinning
Анджи, визията ти е чудесна, аз нищо не бих сменила по облекло, единствено шалът и чантата не са "мои", но благородното излъчване на този светъл монохром ги прави пренебрежими Grinning
Довечера съм на бар, още не съм решила какво ще обличам...

# 378
  • София
Ей, завиждам на всички излизащи. Аз този уикенд съм на работа. Надявам се следващият да се раздвижа някъде...

# 379
Леле какви очи за детайлите имате.
Толкова много харесах Анджи днес следобед, цялата до последният косъм на главата ѝ. Добре че е оставила снимките, връщах да гледам чанта, шал, обувки.
И много ми харесаха чантата и обувките.
Анджи сподели какви и откъде?
Барела още като взех казах, че това е шалвар за мен. И наистина са страшно удобни. Аз моите ги скъсвам от носене.
Мими, как мога да се сдобия с един календар на Ричард?
Утре и аз работя. Обаче другия петък ще скокнем до Неапол за два дни. Да ям пица на корем. 🐷😍

Последна редакция: сб, 17 яну 2026, 08:51 от MagniМ

# 380
  • Burgas, Bulgaria
Благодаря ти, мила Магни, писах ти на лични, за да не ни "замете" админа, мислейки, че рекламирам нещо.
HeartHeartHeart

# 381
  • Велико Търново
Привет,момичета!Не съм писала от преди Коледа, но съм изчела всичко и мисля, че почти всички снимки съм видяла.
Първо искам да пожелая на вас и семействата ви да сте безкрайно щастливи!
Да благодаря на Света за новата тема!
На патерица да честитя нашите скъпи рожденички и да им пожелая да са много щастливи и вса така прекрасни!

От баницата вече не помня какво ми се падна, но принципно не отдавам голямо значение на късметите.
За новата година си пожелавам да съм все така и толкова.В темата ще продължа да харесвам всички и да уважавам стила на всички дами, без значение дали на мен ми харесва.Ще се старая да запазвам добрия тон, защото тук ми е място да разтоваря и да ми е приятно.Съжалявам, че не виждам Ал в темата, за Лайт, Пинк и доста други момичета съм писала, че ми липсват.Решила съм да отделям още средства за благотворителност и да съм щедра към приятелите си.Спечелих голямата награда от Виши парфюм на Ланком и пълна чанта с подаръци, които раздадох още на мига.Дори не знам какъв е бил парфюма-спечелих от спортна злоба и бях казала на моята приятелка, която работи в друг обект, че ще е за нея.Другото, което съм решила, че ще спра да следвам всякакви български инфлуенсърки, включително и тази, която показа Ани с шапката, въпреки, че сме от една зодия и пазаруваме от едни марки, но много взеха да ме напрягат с лиготии и меркантилност.Оставям си само фитнес треньори, но чуждестранни.По повод на фитнеса на мен само ми е дал, нищо не ми е взел.Ето това ми е актиността всеки понеделник, сряда и петък, когато съм на една аптека, когато съм на две и по-голяма.
Скрит текст:
По темата за масажори и други подобни само се информирах, но поне научих какви неща същестуват.
Стилът ми на обличане остава същия.Дъщеря ми си беше тук и вчера я изпратих, за 4 месеца е напълняла с 9 кг.Доплака ми се като я видях, но голяма жена е вече и всичко е в нейните ръце.Малката пък, която утре ще отива в София на дебати се е стъкнала с моите дънки, което пак не е добре за бивша гимнастичка.
Скрит текст:
След като не ми стигнаха силите за чанта YSL, купих тази.От днес съм и с новия часовник на Apple/подарък ми е за Коледа, защото съм си следяла тренировките/ и много му се радвам.
Вдъхновена от прекрасната Анджи по Коледа се бях стъкнала така, въпреки, че знаех, че такива панталони не ми правят услуга.
Скрит текст:
Анджи, искам да ти кажа, че в моите очи си страшно вдъхновяваща и прекрасна.
Деси, с каквото и да се облечеш, винаги си страхотна!
Майолка, въпреки контитент разлика в стила ни на обличане, абсколютно винаги ми харесваш.
Аз също чакам снимки от бала и дано не ги пропусна.
Мими, заклета почитателка съм на Ричард!
Другото Мими с нетърпение чакам цялостната визия за сватбата.Сигурна съм, че ще намериш обувките за тази рокля.Аз винаги като съм била на баловете на кмета, съм обличала подобни рокли, стилето и палто.Палтата оставяме на гардероб и вътре голи гърбове и блясък.
Мина си купи дънки барел и ги пробвах, добре ми бяха, но аз си взех тези и с тях се харесвам повече.
Другата събота ще водя моята приятелка на спа в този хотел, той е на приятели и ме поканиха.
Скрит текст:
а в неделя ще водя друга приятелка на това
Агент, честит да ти е рожденика!Здрав и щастлив да е!
Сигурно доста неща пропуснах, но ще ме извините

# 382
Здравейте прекрасни момичета, чета ви от много време, но никога не се престраших да пиша.
 kolevaangela, прекрасна сте! Поздравления за целия Ви аутфит, променяте се страхотно във времето.
Удобно ли е да споделите откъде са закупени барела и обувките?
Благодаря и спокойна вечер на всички!

# 383
а в неделя ще водя друга приятелка на това
Емито познавам лично, разкошна жена - наслаждавай й се (въпреки че едва ли имаш нужда някой да те учи на стил) Blush

# 384
Анджи, на кръчмата те показах на дружките, казаха топ е тая мацка. Някоя вечер ще те поканим с нас! 🥰
Магни, Ричард каза дава единия календар за теб...ще се уговорим как да го пратим! 🥰
Тоз е твоя

# 385
  • Велико Търново
Коя снимка съм изтървала на Ани?

# 386
  • Burgas, Bulgaria
Мими, с удоволствие ще се присъединя към вас, съдейки по теб, знам, че сте великолепни!!! HeartHeartHeart
Сиска, ти си просто ВДЪХНОВЕНИЕ! Респект! HeartHeartHeart

Последна редакция: сб, 17 яну 2026, 07:00 от kolevaangela

# 387
Сис, уникална си! Божи ще се вземе в ръце, не е проучила още правилните храни...аз в щатите за месец качих 2 кг. Има много коварни гадни храни там..
Анджи 🥰

# 388
Мили, ако знаеш колко много ме зарадва….
HeartHeartHeart

# 389
  • В заешката дупка
И аз поръчах варелчета Simple Smile За мен са си шалварки де Simple Smile
Скрит текст:

Те са си по-скоро шалвари, не точно барел (нищо, че може и като такива да се продават, нали сега е модерно Simple Smile).  При барел обемът идва от кройката, не от бастите (+ копчето на крачола) - както е в случая.

Последна редакция: сб, 17 яну 2026, 13:07 от ЧеКа

Общи условия

Активация на акаунт