☃️ Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Януари '26

• 40 514
  • 417
  •   22
Отговори
# 405
  • Русе
Благодаря, момичета!
Мими, на SWING e роклята. Купих я през август за юбилея на сестра ми, но така и не се показах тогава. От Peek & Cloppenburg в Мол Сердика май беше. Попрегледах да я потърся, излиза ми тук.
https://www.aboutyou.bg/p/swing/vecherna-roklya-7094246

# 406
Аз нося моите барел със семпли пуловери по тялото или нещо широко и късо до талията.
+1, блузата, пуловерът да са до талията.
Све, страхотна рокля!
Точно това имах предвид - късо широко нещо (худи или пуловер), до талията.

*Sve*, страхотна рокля и ти стои страхотно, да кажа и аз! 🌸 На теб стои по-хубаво от на модела в сайта. 😊

# 407
С тясна тениска през лятото и сандали или кецове по крака също се получава добре. Тогава задължително да се вижда гол глезен и барелът да е по-крив, а не просто широк къс панталон.

# 408
  • София
Аз имам дълги барел и много си ги нося. Сега с разни обемни пуловери и жилетки до кръста.

# 409
  • Burgas, Bulgaria
*sve*, много си красива в страхотната рокля! HeartHeartHeart

# 410
Боже, Све, страхотна си. Ти, ДХ3 и Анджи сте ми пример за жени, които нямате неизпипан детайл по себе си, когато се покажете.

Барел не ми отива, според мен са чудни за фигурата на МТЗ обаче. Дъщеря ми скоро си купи едни, които са адски широки, прилича ми на котарака в чизми с тях, но се харесва и си ги носи, няма да слуша майка си;)

# 411
Привет! Честит празник на именничките днес!
Много ми хареса роклята *sve*.
Една цветна комбинация от люляково и червено ми легна на сърце тези дни. И се разрових за наличности веднага Simple Smile

# 412
  • Ямбол
Аз реших, че искам още цветни обувки и се сдобих с това 😅

Скрит текст:

Све, Анджи, Пепси - много сте хубави 🩵.

Пепси, имам идеалните обувки за този аутфит:

Скрит текст:
Сиска, благодаря 🌸
Мими, мега свежари сте с този Ники =))

Последна редакция: сб, 17 яну 2026, 19:55 от Майола Бени

# 413
мтз, харесах те с барела и пуловера. Точно така ми харесва да се носи барел, с нещо по женствено горе и с подчертана талия /както беше и Анджи вчера/ - като контрапункт на широкия барел, така се уравновесява визията. Само бих ти препоръчала, по високи обувки, за да падне хубаво дължината на дънките.
Широко долу, широко горе /но не много/ и с подчертана талия също става
Скрит текст:
Широко горе, широко долу и без талия е аморфна комбинация, на мен лично никак не ми харесва.

Във връзка с нашата дискусия за шапки, показвам тренда в шапките 2025/2026 година:
busket hat
Скрит текст:
baker boy
Скрит текст:
барети
Скрит текст:
между другото това е моделът който Ани търси /на хубава марка и добра цена/, но не зная дали доставят до Бг
https://kangol.com/products/faux-fur-beret?[/img]srsltid=AfmBOoo … dMiTZNGw2ysUL02t8

и един нов модел отскоро наложил се pillbox hat
Скрит текст:

Ето и кратко клипче
https://www.tiktok.com/@fashioncollages/video/7571807988831325462

# 414
  • тук-там
Света, благодаря! Аз на снимката бях с пантофи бирки вкъщи Simple Smile Иначе съм с ugg навън.
Пепси, съчетанието е хубаво, но панталонът ми се вижда в по-розовата гама. Може би червено-червено ще е още по-добре.

# 415
  • Бургас/Пз
Чудни сте всички!
На Све роклята й стои прекрасно. Монго ми хареса комбинацията с коланчето и обувките. Страхотна!

Света, благодаря за всички шапки 😘

Днес празнувам името си и ви черпя с питка

В супер настроение и в червено днес

# 416
Честита да си Ани! Много щастие, усмивки и красота ти желая! 🌺

# 417
  • Русе
ani_d, честит имен ден! Здрава и много щастлива бъди!
Момичета, много благодаря за хубавите думи! Много се чудих за колана, но нямаше как да облека роклята без и този ми се стори най-подходящ от наличните.

Общи условия

Активация на акаунт