☃️ Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Януари '26

• 60 133
  • 641
  •   15
Отговори
# 390
Евала на Ричард, истински джентълмен! Обаче, Мими, страхотна идея са тези календари! Чак ме хваща яд, че не съм се сетила по- рано да си направим и ние.
Сиска, много си добре!
Честит Антонов ден!

# 391
  • Виена
Дайте да видя и барелчето как е укроено. Аз имам и ето този попурярен модел на бенетон, също с басти и чупка на глезена, който смятам за класическо варелче, затова съм любопитна да видя друга кройка.

# 392
За мен това е барел, всичко друго си е някаква модификация на широки панталони

# 393
  • София
Барелът нямат басти горе, а понякога имат едни срязвания при коляното за обем.

# 394
  • тук-там
Днес се втъкнах в единия, репрезентативен е:

Само да огледате модела. Статиката на кадъра не може да покаже как ми стоят.

Последна редакция: сб, 17 яну 2026, 18:08 от mtz

# 395
Харесвам всичко как ти стои, mtz, защото имаш височина и страхотна фигура! Пуловерът не ми е подходящ за тези дънки, защото е много женствен. С това деколте и втален силует подчертава бюста, и е много секси, а моделът дънки са "хашлашки" и предполагат по-"уличен" вайб. И двете ти стоят супер, но не заедно. С едно късо худи, дънките ще заспят и с онези UGG. (това е моята лична представа как бих ги съчетала, която може да няма нищо общо с ничия друга)

# 396
Аз харесвам на барел да се вижда глезена. По е на мен така ми стои добре. Имам и съм показвала тук. Зара са моите май все.
Тези от COS си е купила приятелка, стоят Многп добре и са от много добър материал https://www.cos.com/en-eu-e/women/womenswear/trousers/wool/produ … -green-1305284002
COS виждам хубави неща този сезон. Може да стигна днес.

# 397
Аз нося моите барел със семпли пуловери по тялото или нещо широко и късо до талията. Обувките обаче трябва да са тесни - нископрофилни кецове или боти с тесен глезен. Не се харесвам в барел с платформи или по-груба подметка.

Панталонът на COS на снимка изглежда правоъгълен. Сигурно в действителност не е така.

# 398
  • Русе
Пепси, здрава и щастлива бъди!
Снощи бях на едно събитие в Пловдив.

Последна редакция: вт, 20 яну 2026, 10:31 от Moderator1

# 399
Аз нося моите барел със семпли пуловери по тялото или нещо широко и късо до талията.
+1, блузата, пуловерът да са до талията.
Све, страхотна рокля!

Последна редакция: сб, 17 яну 2026, 13:27 от mariat

# 400
Мале, Све, супер си красива. От къде е тая прелестна рокля? 😍

# 401
  • Русе
Благодаря, момичета!
Мими, на SWING e роклята. Купих я през август за юбилея на сестра ми, но така и не се показах тогава. От Peek & Cloppenburg в Мол Сердика май беше. Попрегледах да я потърся, излиза ми тук.
https://www.aboutyou.bg/p/swing/vecherna-roklya-7094246

# 402
Аз нося моите барел със семпли пуловери по тялото или нещо широко и късо до талията.
+1, блузата, пуловерът да са до талията.
Све, страхотна рокля!
Точно това имах предвид - късо широко нещо (худи или пуловер), до талията.

*Sve*, страхотна рокля и ти стои страхотно, да кажа и аз! 🌸 На теб стои по-хубаво от на модела в сайта. 😊

# 403
С тясна тениска през лятото и сандали или кецове по крака също се получава добре. Тогава задължително да се вижда гол глезен и барелът да е по-крив, а не просто широк къс панталон.

# 404
  • София
Аз имам дълги барел и много си ги нося. Сега с разни обемни пуловери и жилетки до кръста.

Общи условия

Активация на акаунт