☃️ Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Януари '26

• 54 384
  • 595
  •   2
Отговори
# 465
Mome,и аз.Качила съм 2кг и ми тежат.

# 466
А аз покрай новогодишната вакханалия едно кило отгоре 66 оки! Sob
С кеф да се обесиш!

# 467
  • София
И аз съм така. Откакто времето е лошо, не мога да ходя пеш с километри навън, правя почивка от Берберин и също съм с 2-3 кг над лятното ми тегло.

# 468
Мими, видях снимките ти - не ти личат килограмите, не се коси!

# 469
Мими, видях снимките ти - не ти личат килограмите, не се коси!
Ох, Света и теб ще почерпя...какво искаш...торта, уиски, бонбони! 😄

# 470
Аз, както обикновено "на въпреки" на нормалните хора, качвам кила в разгара/края на лятото - на почивки, екскурзии, на ол инклузиви и пр., след което ми трябват месеци, за да възстановя мотивация за сваляне на каченото. И така се получава, че качвам лятото, а свалям зимата. Постоянството, уви, не съм го овладяла. Бях месец в отпуск вкъщи по празниците, от днес съм на работа, сега е студено, но от утре подновявам редовните (надявам се) посещения на фитнеса в обедната почивка. Виждам много положителен ефект от леко увеличената доза на лекарството за Хашимотото, както и от изписаната добавка за мено-, овладяха ми вълчия апетит, a.k.a. лакомия.

# 471
Аз към 14.02. вече съм в пика на дебелината....като тръгнем за Св.Валентин с ужас установявам колко зле изглеждам, че с нищо не се харесвам...и се взимам в ръце. Но всяка година връщам все по малко...🫤😟😕

# 472
Цитат
Ох, Света и теб ще почерпя...какво искаш...торта, уиски, бонбони! 😄
О, Мими не пия алкохол, не съм по сладкото, да кажем една вода Simple Smile
Иначе искрено го казвам, не си кривя устата Kissing Heart

Цитат
Пожелавам ви хубава седмица, аз след малко съм-"Сиска експрес ходи пеш".Един колега и песен ми е направил, голям смях се смеят всички като я чуят.
Сиска, усмихна ми деня с тази песен, и пак ще кажа - чудесно чувство за хумор имаш! Simple Smile

Последна редакция: пн, 19 яну 2026, 15:52 от Sweta

# 473
  • София
А за поредното поскъпване на цените за маникюр, фризьорски услуги и т. н. какво ще кажете? Помня, че в пандемията плащах 35 до 40 лв за маникюр с гел и гел лак, че и декорации. Сега цената за същото е толкова, но в евро. Писах на фризьорката за боя, да видим и тя с какво ще ме сюрпризира. То цените за тези услуги вече са напълно сравними с тези в Берлин, Париж, Лондон и т. н.

# 474
Ще си купя лампа и сама ще се правя ако продължават да растат.

# 475
  • В полите на Пирин планина
Мен лично не ме вълнуват тези цени - лакирам се сама (имам доста голяма колекция от лакове), боядисвам се сама, само една подстрижка 4-5 пъти в годината и толкова. Иначе чувам, че са се увеличили някои цени на разкрасителни процедури.

# 476
Аз вече няколко пъти ползвам козметични услуги за тази година, няма разлика в цената.
Сега предстои фризьор, дано не се изненадам неприятно.

# 477
както и от изписаната добавка за мено-, овладяха ми вълчия апетит, a.k.a. лакомия.
Лакомо се заинтересувах от тази добавка против нея Mask

А за поредното поскъпване на цените за маникюр, фризьорски услуги и т. н. какво ще кажете? Помня, че в пандемията плащах 35 до 40 лв за маникюр с гел и гел лак, че и декорации. Сега цената за същото е толкова, но в евро.
Моята не си беше качвала цените много отдавна и септември вдигна незначително - мисля че 30 плащам за маникюр без лак, и 65 на педикюр с гел лак. Докато беше отпуска края на лятото се наложи да отида в квартален салон, който неочаквано ме таксуваха 80 лв за същата услуга педикюр. Това и подстригването са двете услуги от които не мога да се откажа, защото не успявам сама да се докарам до задоволително качество.
От поне 6 години си боядисвам косата у дома след като ме таксуваха 200 лв.
Повече масажите и различни процедури за тяло ми е тъжно че трябва да намаля.

# 478
А за поредното поскъпване на цените за маникюр, фризьорски услуги и т. н. какво ще кажете? Помня, че в пандемията плащах 35 до 40 лв за маникюр с гел и гел лак, че и декорации. Сега цената за същото е толкова, но в евро. Писах на фризьорката за боя, да видим и тя с какво ще ме сюрпризира. То цените за тези услуги вече са напълно сравними с тези в Берлин, Париж, Лондон и т. н.
Не точно
Скрит текст:
Барселона идеален център

# 479
За цените на тези услуги и други подобни има един лаф-не е луд,който яде зелника,а този,който му го дава. Ако няма потребление,ще свалят цените,че даже и надолу от досегашните. Тези цени са абсурдни.

Общи условия

Активация на акаунт