☃️ Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Януари '26

• 59 872
  • 637
  •   5
Отговори
# 165
  • Бургас/Пз
Ей още една машинка на Меди кюб и нея четох и разглеждах! Но като се знам...вместо да меря улиците да седна с тази джаджа, умряла работа! Joy

https://barecare.bg/medicube-age-r-booster-pro-mini-white-386
Аз имам този малкият от няколко месеца и много ми харесва. Сега обаче ми подариха големия.
Абсолютно съгласно с написаното, че ако кремовете и джаджите стоят в шкафа, хич не ви трябват. Аз виждам по себе си като ползвам уреда редовно и като не го ползвам. Хем този малкия е само с две програми и пак има разлика. Просто всички серуми с него влизат по друг начин в кожата. Ползвам го не само с тези на неговата марка, а с всичко, което имам

Последна редакция: ср, 14 яну 2026, 11:15 от Moderator1

# 166
  • Burgas, Bulgaria
Добро утро и от мен, прекрасни момичета, вдъхновихте ме с уредите си, никога съм имала нещо такова, време е да се поправя, но си мисля, че е малко късно... JoyJoyJoy
Деси, прекрасна си с мечето. HeartHeartHeart
А, ето и сутрешна вариация на "варел в дънки барел" JoyJoyJoy /тъмносиньото тук винаги изглежда черно...пфуу.../

Последна редакция: чт, 08 яну 2026, 21:33 от kolevaangela

# 167
Офф бе Анджи, прекрасна си, а как ме разсмя няма нужда да казвам. 😍😂😘

Мисля, че Зара нещо оплетоха размерите. Едно от саката М ми е огромно, а другото едва закопчавам . Това от костюма е L и мисля да го запазя. В малкото и дъщеря ми не се събра. 🙄

От цялата поръчка само панталона е перфектен. Утре отивам да връщам 2 бр сака и 2 броя рокли.
Поне до рождения си ден няма да отворя сайт и да вляза в магазин. Обещано!!!

Последна редакция: чт, 08 яну 2026, 20:30 от MagniМ

# 168
Имам и червени ръкавици Simple Smile

Последна редакция: пт, 09 яну 2026, 11:25 от ДХ3

# 169
Момичета, мога ли да помоля за един моден съвет ?
Купих си едно много красиво палто на Twinset, миналата година му бях хвърлила око, но така и не си го взех.
https://www.twinset.com/en-gr/boucle-coat-with-check-pattern-242TT2151.html
При последното ми пътуване до Италия го взех за по малко от 2 минути ( че закъснявах) и не го премислих. Мъжа каза, че ми стои супер и айде..
Понеже палтото идва дългичко за моя ръст (164 см) , според вас как да го комбинирам, с какви боти, ботуши, за да не изглеждам странно?
Дали би стояло добре с колан?
Имам и червени ръкавици Simple Smile

ДХ3, Много яко ти стои!

# 170
Много хубаво палто! Преди време имах подобно,но в по-светла гама-сиво/черно.Основно го носех с кубинки и едни офицерски ботуши.. Това ми харесва с ботушите от линка  или подобни. Миии.трябват си проби за комбинации.. С колан лично аз не го виждам,но ако ти харесва,какъв е проблема.

# 171
Анджи, много ми хареса с барела и мечето /много "мое" съчетание/, харесах Магни с хубавото сако и  Деси с новото мече!

Joana, много хубаво палто, а букле ми е любима материя.
На въпросите ти: Да -  чудесно ще стои с колан, платът е мек, податлив, кройката позволява. С колан даже леко ще се повдигне, ако се притесняваш, че ти е дълго. Само му измисли хубав колан.
Не зная какви боти/ботуши носиш, според мен с най различни ще стои добре
Скрит текст:
с ботуши/боти по крака на ток

с лоуфъри

същото палто с колан

с ниски ботуши/боти

с равни или на платформа ботуши/боти

Общо взето с всякакви, но без широки около прасеца/глезена.
Зависи и с какъв модел пола/панталон/рокля ще съчетаеш палтото. Например панталон по тесен и къс до глезена /както е на последната снимка/, всъщност издължава фигурата, а широк и нормално дълъг намалява височината визуално.

Последна редакция: пт, 09 яну 2026, 00:11 от Sweta

# 172
sasi6, Sweta, много ви благодаря за примерите и съветите Yellow Heart
Имам няколко вида боти, равни, такива с лек ток и ще тествам. Нямам високи ботуши само, реших че не ми отиват - слаба съм, но съм нисичка. Бих му сложила колан, но не знам какъв, тъй като по модел не е предвиден и стои леко широко, аз взех най-малкия размер XS и пак е широко, тяхната номерация върви по-голяма някак си.
Предимно нося дънки тип, разкроен крачол и нямам в гардероба си прав панталон, но май ми допада идеята и ще потърся.
И аз много си харесвам този стил букле, че и другото, което си грабнах от там е късо, букле тип сако Bowtie
Скрит текст:
(на живо е по-красиво от снимката)

Последна редакция: пт, 09 яну 2026, 11:21 от Joana85

# 173
Боли ме ръката и
не мога да
пиша, но
това палто отива с всичко- дреха и обувка.
Аз съм 163/164см и нося всякакви обувки също, не знам как ботуш би навредил
на височината ми.

# 174
Боли ме ръката и
не мога да
пиша, но
това палто отива с всичко- дреха и обувка.
Аз съм 163/164см и нося всякакви обувки също, не знам как ботуш би навредил
на височината ми.
Да минава бързо, ръката Yellow Heart
Мислех, че си по-висока от мен, а то не е така Simple Smile
А за високия ботуш, не знам имам едни равни,почти до коляно и някак си визуално ми скъсяват крака, или поне така се виждам аз. Ще тествам визии, като ми дойде вдъхновение, че сега изобщо нямам такова Laughing

Споделям ви една снимка от декемврийското пътуване (когато имах вдъхновение за по-фръц) . След това само ми беше студено и нямам снимки.
С тези боти мисля да комбинирам палтото.
Скрит текст:
*после ще я изтрия

Последна редакция: пт, 09 яну 2026, 11:44 от Joana85

# 175
Ай, какво краче! Бравоска 😍 На мен с тези боти ми харесва.

# 176
  • В полите на Пирин планина
При тия хубави крака, не виждам какво чак толкова ще ги скъси. Супер си, Joana85.

# 177
Joana, на мен също никак не ми се виждаш ниска, с тези боти ще е добре. Да си призная и аз имам проблем със съчетаването на ботушите и затова не нося високи, нося до средата на прасеца.

От този студ навън така ми изсъхва кожата, направо е кошмарно, имам чувството, че и бръчките по челото се задълбочиха..

Деси, дано ти мине бързо ръката, мен тези дни много ме боля гърба, леко ме отпусна вече, но беше кошмар.

# 178
Заболя ме изневиделица китката, а малко преди това и коляното при сгъване.Или е от възрастта нещо( чета доста оплаквания), или и аз не знам.Сега съм при личната и ще видя какво
ще
каже.

# 179
Вчера моята масажистка/физиотерапевт сподели, че тези дни масово хората се оплакват от силни болки в различни части на тялото.

Сподели после какво е казала.

Общи условия

Активация на акаунт