☃️ Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Януари '26

• 42 683
  • 440
  •   16
Отговори
# 420
Честит имен ден, Ани! Чудесна си в червено!
Све, роклята ти стои прекрасно, много ми хареса, ако ме поканят на трета сватба скоро ще си взема същата, че рискувам всички да ми научат синята рокля, ако продължавам все с нея да се кипря.
Анджи, много ми хареса с кремавия монохром, много си готина.
Изтървах mtz, но вярвам, че барела й е стоял супер. И аз се обзаведох с 2 чифта и много си ги нося, удобни са и ми харесват.
Сиска, чудех се къде се губиш, прекрасни сте с детето! Тя ще намери баланса с храната, но знам че на доста хора там килограмите им литват нагоре в началото, когато отидат. Респект за движението! Аз също забелязах, че Ал и Копче отсъстват от много време (и други момичета също,  вероятно).
Адаш, много си свежа в съботно-работната утрин! И с една шапка те мернах, много ти отива. Аз съм решила да си търся баретка, чух, че някъде около Славейков имало шапкар, който шиел шапки по модел. Харесах една антична баретка на свекито, която я е взимала някога много отдавна от Русия, но на мен ми застана доста добре на главата, но не намирам от къде бих могла да поръчам сходен модел, всички ми се струват различни.

# 421
Честити да сте всички, празнуващи днес!🥰 ( да се брои 20мин назад:)))
Пробрах се и малко измачкана се снимам.Да кажа, че и това палтенце много топли.Бих си купила едно черно и дълго.Имам едно от майка ми, с истински косъм, но ми е много голямо и не знам струва ли си да диря някого да го прекроява.

На живо палтенцето стои много по-различно и като цвят.Много си го харесвам.

Последна редакция: нд, 18 яну 2026, 00:31 от ДХ3

# 422
ДХЗ, много си хубава! Обожавам тъмно червен цвят- бордо, марсала или известен с друго име. Искам да използвам снимката ти и да питам (!без да визирам теб, а ММ!) трябва ли колан на дънките? ММ постоянно ми мрънка да нося колан, а виждам, че и ти не си с такъв.
Пепси, аз също съм за по- червен цвят панталон. Съпоставени двете снимки една до друга правят панталона да изглежда избелял и се губи търсения ефект.
Ани, със закъснение- бъди честита и името ти да ти носи само позитиви!
Честити да са и днешните празнуващи!

# 423
ДХЗ, много хубаво съчетание, палтенцето ти е разкошно!
Mariat, без да съм моден експерт, напоследък забелязвам тенденция към завръщане на колана като аксесоар. По едни време не се слагаше на дънките, даже все още доста хора не слагат. Аз лично се водя от модела дънки и дали искам да съчетая дрехите по определен начин. На дънките с по-висока талия не слагам колан, защото ми убива и не ми харесва как ми застава. В общи линии си е строго индивидуално и не е задължително, но също така си мисля, че се все повече се носят колани.

# 424
Честит имен ден и на днешните празнуващи!
mariat, mtz прави сте Simple Smile . Трябва си по - червено червено. Обаче от години почти не нося, освен в аксесоари... И импровизирах с каквото има Simple Smile . Ще трябва да се поправя  Simple Smile
Колани почти винаги нося. По практични причини преди всичко.Когато не се радваш на добре изразена талия си трябват, освен ако не си любител на свлечени панталони Simple Smile . Имам си различни дължини, в зависимост от дълбочината им.

Последна редакция: нд, 18 яну 2026, 09:46 от pep_si

# 425
Аз съм от хората, които почти винаги слагат колан.Но понякога ми е в повече.Бях приготвила, но наред с финтифлюшката на блузата, ми дойде много. натрупване на елементи.

Последна редакция: нд, 18 яну 2026, 10:02 от ДХ3

# 426
  • Бургас
Деси, много приятно си съчетала всичко, както винаги!  

Би ли споделила или на ЛС за панталона?

Моя барел ми хареса как стои  с тази блуза, подобни прибрани  ще му търся.
Скрит текст:

Све, и на мен много ми хареса как ти стои роклята.

# 427
Деси, много си готина...аз съм от хората пък които почти не слагат колан, даже и да има гайки...имам някъде 3-4 колана от кожа/велур и безброй към разни рокли изкуственяци...
Ще ми се да помириша този парфюм...в мола го нямаше! 🤔 Като ме познавате вкуса дали ще ми хареса?

# 428
  • Sofia
Мими, много е розова Делина, не на всеки се харесва, а са много пари за на сляпо. По-добре тествай , ако я няма при вас, прати ми адрес да ти дам проба,  но ще е след няколко дни,  че след малко заминаваме за Прага.
В тоя студ никакъв стил, ще се движа навлечена.
Коланчета само на дънки слагам да не ми се свличат.

# 429
Мими, имам имитация на Делина и много я харесвам, но има една нотка интересна и трябва да пробваш.
Аз за Коледа получих от ММ Килиън с клъч:

Един час се чудих дали да го отворя, че после не мога да го върна ако не ми харесва.Четох, четох…ММ малко се обиди даже.Накрая го отворих, много хубаво мирише, ама за мен не е траен хич.Потвърждавам ми се теорията , че
много пари за нищо са днешните парфюми.Мерси!

Гале, пиша ти.

Последна редакция: нд, 18 яну 2026, 12:37 от ДХ3

# 430
  • София
Харесвам парфюми, миришещи на локумена роза, имаше преди време такъв на Elie Saab от ексклузивите, Essence N1 Rose или нещо такова, но сигурно вече не се намира по сайтовете.

# 431
ДХ3, нека постои парфюма месец-два да мацерира, ще стане по-траен.
Ани, честито ти име, само с добро да се споменава и да си здрава! 🌸

# 432
Дия, добре, пръскала съм 2 пъти досега само, но ще го оставя да зрее

# 433
  • София
Аз имах първата Делина, още 2017. Струва ми се преди векове.. Като беше малко повече от средата реших, че не мога повече да я трая и я продадох.
Много локумена роза, ревен, арабска нотка...

# 434
Мерси момичета. Насляпо абсурд. Толкоз пари...!
Килиана е страхотен според мен, винаги съм го харесвала...но никога не ми се е приискало да го купя...много странно!
Вярно е за днешните парфюми, унифицирани 5 основни аромата, заменяне на естествени състанки със синтетични, липса на оригиналност и лукс в шишетата...все по рядко нещо ме грабва!

Последна редакция: нд, 18 яну 2026, 14:01 от mimi.7299

Общи условия

Активация на акаунт