☃️ Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Януари '26

• 47 611
  • 504
  •   2
Отговори
# 480
И аз съм качила кила. Не съм се мерила, но един месец се отдадох на вино и храна. Взимам си забележка и почвам отново КД. Поне се утешавам, че през този месец само 5 дни не съм правила ежедневните си упражнения.
От разкрасителните процедури ползвам само фризьор през няколко месеца за подстрижка. Лак на ноктите и къносвене правя у дома.

# 481
  • София
Предложете ми дамска чанта с прегради в ежедневен стил.
Покажете какво горе-долу си представяте?

# 482
  • София
Записах през Studio24 - 30 евро боя и сешоар, мисля, че е добре. Салонът е тип квартален, но почти в центъра на София. Хубаво е, че в приложението всички цени са написани ясно и черно на бяло, а не да определят според клиента и външния вид.

# 483

Дънките са много по-тъмни.

# 484
Све, златната рокля много, много ти отива и стои!

Деси, много те харесвам с тези пропорции - скъсен топ и високи (подчертани или не) талии!

Лека му пръст на Валентино!
https://www.reuters.com/world/europe/italian-fashion-designer-va … -says-2026-01-19/

Последна редакция: пн, 19 яну 2026, 19:47 от Agent Provocateur

# 485
Предложете ми дамска чанта с прегради в ежедневен стил.
Покажете какво горе-долу си представяте?

Нещо такова,спортно елегантно

# 486
Както до скоро се държаха нагло по групите, маникюристките и обиждаха жениге, които се отказват от услугите им, вече почнаха да приплакват, че и те семейства имали. Мда. Естествена регулация. Иначе, са надминали френски, немски и дори люксембургски цени, което считам за огромен успех, особено ако си задържат клиентите.

# 487
  • тук-там
Абе аз сравнявам с Италия и бих казала, че не е така. Там ползвам услуга маникюр за 50 евро, а в Бг - 25. А и всичко поскъпна последните години, така че не виждам логична причина да не поскъпнат и подобни услуги. Така е - всеки си преценява за какво иска да си харчи парите.

# 488
Явно заавии от маникюристката и салона. Много дами се оплакаха от маааникюр за 45 евро. Та,да пазарът саам ще се регулира.

# 489
Деси, топ си!😍
Аз ходя в кварталния салон, нямам претенции за виртуозни изпълнения! Чисто и приветливо е!
Маникюр 15 евро, Педикюр 30, изпълнени от украинка! 😉
На Тенерифе маникюр при рускиня - 40 евро! 🙃

# 490
  • Велико Търново
Деси, отново страхотна!
По темата за маникюра/педикюра-ходя в много добър салон, към него има и обучителен център.Плащам по 25 евро, ходя на три седмици и часове записваме от декември за другата година.Едната ми дъщеря ходи в голям козметичен салон и тя плаща 25 евро, а другата плаща около 50 долара за нокти и горна устна.
За фризьор плащам обидно малко-35 лв. за корен/моя е боята/ и сешоар, а когато ме подстригват плащам 45 лв.Естествено винаги оставям повече.В предишният салон, който спрях да посещавам преди три години за същото плащах 120 лв. но там клиентелата и обстановката са други.
Масаж на лице в този спа център, който показах е 150 лв. за 50 минути.

# 491
Жалко за Валентино, отидоха си корифеите в модата.Тези, които знаеха как да направят една жена богиня.
Моята маникюристка 3 пъти си вдигна цените.Сега, поддръжка на гел , плюс гел лак, е 35е.Поне ноктите ми издържат 1м.Ако можеха да задържат лак поне няколко дни, въобще нямаше да се занимавам с гелове.

Последна редакция: пн, 19 яну 2026, 22:18 от ДХ3

# 492
  • София
Това е така, издържа до един месец и трябва да се поднови само заради израстването, иначе стои непокътнат. Все повече се цени трудът на хора, които правят нещо с ръцете си, а не толкова академичните знания.
За Валентино не знам защо, бях останала с впечатление, че отдавна не е между живите, явно бъркам с Роберто Кавали и Армани, които починаха.

# 493
Моята подстрижка 20 лв, къна 20 лв. Преди дори сама се къносвах, но вече ме мързи....Още не съм ходила с цени в евро...нямам боя, кичури, омбрета, балеажи..."живеем спокойно, разумно и просто"..🤣🤣🤣
На маникюр на 20 дни, педикюр на месец и половина, и моите не мърдат, но израстват! Wink

# 494
ДХЗ, чудна си и с тази шапка!

Цените на повечето услуги в България все още изостават в абсолютни стойности, поне спрямо Франция, но с влизането на еврото явно разликата доста е намаляла. Аз съм в малък град и цената за махане на стар и поставяне на нов гел лак е 40 евро, при доста посредствено изпълнение. Фризьорката ми взема към 70 евро за боядисване /таксува ми доза и половина боя Smile/ , шампоан и маска. И тя не е корифейка, но е мила и си спазва часовете в общи линии. Мъжко подстригване е 20 евро. В Париж са по-високи цените, мисля, да не говорим пък за някакви супер салони. Предполагам, и в София има супер салони със съответните цени.

Общи условия

Активация на акаунт