☃️ Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Януари '26

• 51 513
  • 585
  •   62
Отговори
# 525
У дома най-често на фризьор ( и най-скъпо ходи кучето), направо ме боли... 90 лв искат за грууминг.
Мъжа се справя чудесно сам с машинка и е се прави по-добре от фризор, та се чудя дали няма да може и кучето да оправя..ама се дърпа.
Аз ходя веднъж на високосна на фризор, косата ми е равна и дълга и има нужда от подрязване, друго не и правя.
Последния път си намерих добра фризьорка в квартала, даже малко ми се видя, искаше ми само 35 лв (но без измиване), аз и дадох повече, защото се справи добре. Следващия път пак там смятам да отида.

# 526
  • Бургас
Аз затова и груминг станах- оборудвана съм инструменти и се упражнявам два пъти в месеца Smile, но и донякъде от съжаление, не искам да ми наскубят животинчето. Като гледам клипчетата направо не знам как стоят животинките. Аз я скубя при положение, че не бързам, внимавам, оставям я да почине, вчесвам я редовно.

# 527
Галче, я ти да ни я покажеш твоята плюшка, много е сладка! Как се спогаждате вече?

# 528
  • В заешката дупка
…  реален случай моята комшийка от Сф от инженер стана маникюристка...още 2020 г. взимаше сто лева за маникюр, та...

Аз не се съмнявам, че има такива случаи. Съмнявам се, че това е средната или масовата цена за тази услуга. Майка ми плати по Коледа за маникюр и гел-лак 40 лв. Знам, защото изрично ми се похвали - за първи път си слага гел-лак. (Тя е кокона за разлика от мен;  и друг път съм го казвала Simple Smile ). Гугъл също е добър справочник….

# 529
В тази връзка:

Поддръжка на гел + гел лак-35е вече.

# 530
  • Бургас
Много е привързана към мен, много ни оживи. Антидепресант против менопауза Satisfied

Последна редакция: вт, 20 яну 2026, 20:08 от Галчудо

# 531
  • София
И при нас е толкова. А само по гел лак не мога да тръгна, всичко ще се изпочупи.

# 532
…  реален случай моята комшийка от Сф от инженер стана маникюристка...още 2020 г. взимаше сто лева за маникюр, та...

Аз не се съмнявам, че има такива случаи. Съмнявам се, че това е средната или масовата цена за тази услуга. Майка ми плати по Коледа за маникюр и гел-лак 40 лв. Знам, защото изрично ми се похвали - за първи път си слага гел-лак. (Тя е кокона за разлика от мен;  и друг път съм го казвала Simple Smile ). Гугъл също е добър справочник….
40 лв в малките градове все още се намира, но в по-големите трудно, обичайната/масова цена е двойно на това...въпреки, че аз плащам 30 лв, защото за редовни клиенти цената е различна. Истината е, че българките държат на контенето много и това дава възможност хората в тази сфера да печелят, не намирам, че е осъдително, щом има кой да плаща, ще има и такъв, който ще иска тези цени.
ПП Мале Гал, по сладко кученце не съм виждала...! Kissing HeartHeart EyesPurple Heart

# 533
Ох, лелеее, да я изяде човек! Heart Eyes Играчка направо, да ви е жива и здрава. Така е, антидепресант са Gift Heart
Нашата лепка спи между нас
Скрит текст:

# 534
  • В заешката дупка
Малките градове също са част от България. Simple Smile Освен това има и Гугъл и веднага може да се провери доколко актуална е цена 100 лв за маникюр в София примерно.  Не е. Това е някакво изключение. Цените  са в порядъка 40-60лв.

Последна редакция: вт, 20 яну 2026, 16:15 от ЧеКа

# 535
Извън дискусията за цените в абсолютна и относителна стойност, тяхното покачване ..., да ви покажа нещо.
В София естествено има всякакви цени на  услугите - от много високи, средни и до ниски.
Но има един салон, все едно застинал във времето и пространството - намира се на ул. Оборище, близо до Докторската градина /за който не е от София пояснявам, че това е топ център, близо до жълтите павета/ - с този надпис върху витрината, от край време:
Скрит текст:
Скоро не съм минавала, не зная как е в евро Simple Smile.

Галчудо, Диа - много са ви сладки любимците. Такива хубави и милички муцунки имат, бонбони малки!  Two Hearts

Последна редакция: вт, 20 яну 2026, 16:35 от Sweta

# 536
Много е привързана към мен, много ни оживи. Антидепресант против менопауза Satisfied
Скрит текст:

Лелеее, каква красавичка е станала Yellow Heart Приказна госпожичка!
Така и не ги срещнахме с моя финтифлюшко, ама дано стане, идващото лято.
Чакай и аз непоканен да го покажа:laughing: Видно не е посещавал фризьор от 2месеца, но предстои тези дни.
Скрит текст:

# 537
  • В полите на Пирин планина
Аз като "виден лакоманиак" предпочитам да си купя за 30 евро няколко лака и да ги ползвам n-на брой пъти, но сигурно, ако ноктите ми се чупеха лесно и лакът ми падаше бързо, щях да ходя на маникюр или само с ниско подрязани и оформени нокти - според настрението.

Косата ми е чуплива и преди най-редовно ме подстригваха по много, защото на мокра коса не може да прецени колко ще хвръкнат после къдриците нагоре. Чат-пак като ме хванат дяволите и хващам ножицата, за да се оформя сама. Изобщо пълна програма. Simple Smile
Не съм много почитател на висене по салоните.

# 538
  • Burgas, Bulgaria
Олеее, каква красота са животинките ви!!! HeartHeartHeart

# 539
  • София
Малките градове също са част от България. Simple Smile Освен  това има и Гугъл и веднага може да се провери доколко актуална е цена 100 лв за маникюр в София.  Не е. Това е някакво изключение. Цените са в порядъка 40-60лв.

Има вариации и в самата услуга - дали е само гел лак, дали има и гел за укрепване, дали е върху естествената дължина или има и удължаване/изграждане, дали има декорации, камъни, френски, или изчистен и т. н. Миналото лято веднъж платих 45 лв и реших, че съм намерила супер изгодно място, но после се оказа, че жената просто не е разбрала какво да ми прави и е спестила някои от стъпките. Като го направи както трябва следващия път, вече цената беше 65 лв. На Солунска има един салон от много време, там пък е над 100 лв.
Веднъж минах покрай един такъв салон, застинал във времето, но беше на Пиротска, и видях написани разни изгодни цени - от типа измиване 5 лв, сешоар 10 лв, и реших да вляза и поисках сешоар. Жената отказа, каза, че не можела да прави такива "прически" и ме отпрати.

Общи условия

Активация на акаунт