Лидл 196 - 2026 в €

• 20 803
  • 264
  •   2
Отговори
# 15
  • Sofia
При нас беше супер спокойно и на касите на самообслужване няма никой. Имаше и намалени меса, вкл. биволския суджук беше още намален. Хубав ли е?
И на мен се случи преди Нова година да взема намален биволски и конски суджук и двата са хубави. Сложихме ги в дехидратора да поизсъхнат. Изядоха се с винце и червен пелин.

# 16
И аз чакам това кафе две в едно но на 30-ти го нямаше Дано го пуснат

# 17
Зеления боб от брошурата за другата седмица хубав ли е?

Мисля да купя. По 450 гр. е разкошен. Дано няма неприятни изненади!

# 18
Сега, докато бяхме в Лидл, имаше проверка относно цените. Хора, ужасно е! Навсякъде всичко е с червени жени и е адски объркващо! А за персонала, който е сменял цените не ми се мисли..
Изключително некоректно да пускат редовните цени на табелките в червен шрифт. Това си е чисто заблуждаване, ама като няма държава, която да им тресне един прост закон кое и как да се показва на табелите и да го стандартизира - така ще е. Толкова си можем.

# 19
  • софия
Кое е некоректното? Всички цени са изписани с един и същи цвят и шрифт?
По същия начин са изписани и в електронната брошура.

# 20
Може би, защото червения цвят се свързва с промоция.

# 21
  • софия
Всеки магазин има право да избира как да изписва цените. Защо не мрънкаха, че така са изписани в електронната брошура? Там проблем няма.
Няма как да са промоция, при положение, че всички са изписани по този начин. Може би промоционалните имат различен фон. Нямам идея, не съм ходила.
Персоналът не сменя табелките с цени ръчно. Те са електронни.

# 22
Кое е некоректното? Всички цени са изписани с един и същи цвят и шрифт?
По същия начин са изписани и в електронната брошура.
До 31.12 цветът на цените беше черен на бял фон, сега е червен на бял фон.
Точно сега решиха да го направят, когато хората трябва да си правят сметката за всичко и да работят с новата валута.
Червеният цвят в ритейла винаги е сигнализирал за промоция.

# 23
  • Sofia
Може това да е начин да си обозначат кои етикети са сменени и кои не, или нещо друго. Но в Лидъл намалението се е обозначавало винаги със задраскани, а не червени цени.

# 24
И аз съм си планувала да купя от зеления боб. Досега не съм улучвала лош за разлика от жълтия, който беше по-голяма разфасовка. Веднъж взех от него и съжалявах, сега не знам как е, но и не съм обръщала внимание дали още го предлагат.

# 25
  • София
Промоционалните артикули са с етикет на на червен фон, доколкото видях, така че се различават от тези на редовна цена. Не обърнах внимание какъв е цветът на шрифта.

# 26
Редовните цени са с червени цифри на бял фон, а промоциите са с бели цифри на червен фон. Объркващо ми беше, въпреки че не съм дори и близо до възрастен човек.

# 27
Сега, докато бяхме в Лидл, имаше проверка относно цените. Хора, ужасно е! Навсякъде всичко е с червени жени и е адски объркващо! А за персонала, който е сменял цените не ми се мисли..
Изключително некоректно да пускат редовните цени на табелките в червен шрифт. Това си е чисто заблуждаване, ама като няма държава, която да им тресне един прост закон кое и как да се показва на табелите и да го стандартизира - така ще е. Толкова си можем.

Държавата да определя шрифта, сериозно? Няма ли да ви е малко обидно да ви третират като слабоумни? Народът наистина освен че изглупя, се разглези до безобразие. Но ще ви успокоя - не е само в Бг.

# 28
Може би е крайно време да се научим каква е реално цената на даден продукт. И колко сме склонни да дадем за него. А не да се влияем от шрифтове и цветове, дали пише или не пише по-ниска цена и по-високата цена.

# 29
Съчувствам на далтонистите - за тях очевидно никой не се сеща, когато ги слага тези червени шрифтове и фонове...

Общи условия

Активация на акаунт