Лидл 196 - 2026 в €

• 20 803
  • 264
  •   2
Отговори
# 255
Количките са подвеждащи при пазаруване!

Хаха, аз затова пазарувам само с чантата на рамо, когато натежи просто спирам 😃 (пешеходец съм 😃)

# 256
И аз съм пешеходец, но ми е несравнимо по-удобно да се движа с малка количка в магазина. Все пак си поставям на нея и дамска чанта/раница, ръцете ми са свободни, докато избирам дадем продукт и плащам. С чанта само влизам евентуално само за 2-3 продукта.🙂

# 257
  • Буркина Фасо
жетоните не са ли с 2 диаметъра   за малки и по-голями монети ?
аз имам само такива (сини и червени). стават и в Германия и в БГ без проблем.

Два вида са. Едните са колкото голяма монета.

аз използвам само тези с 2-та диаметъра за 2 вида монети. стават за количките в Германия и в БГ.  т.е. би трябвало  да стават и за количките в БГ след въвеждане на еврото за монети от 20 или 50 цента.
появяват се понякога трудности при мушкането им в прореза, но това го отдавам  на опитите за умишлена повреда с цел да не можеш да извадиш монетите и някой сръчни "майстори" да се справят с това за да ги вземат.

# 258
появяват се понякога трудности при мушкането им в прореза, но това го отдавам  на опитите за умишлена повреда с цел да не можеш да извадиш монетите и някой сръчни "майстори" да се справят с това за да ги вземат.[/color]
Още не са спрели значи. Преди доста време разказах как си носех клещи за да вадя монетите от такива колички. Определено старите помияри продължават със старите номера.

# 259
  • Буркина Фасо
ами аз съм ги виждал лично. стоят в близост до количките и ако някой не успее да си вземе монетата и си тръгне  те след минутка вече са я взели и количката е "свободна". ако се вгледа човек лесно може да види как прореза за мушкане на монети/жетони  са наранени от опити за отваряне с отвертка, ножче или др. средства. аз не съм успавал да си извадя жетона, но в този случай и не съм облагодетелствал и някой "майстор"  с монета.

# 260
На мен ми се е случвало жетонът да не може да влезе в количката - без да се вижда да има заседнала монета или жетон в слота. Не знаех, че умишлено ги повреждат...
Има един просещ пред Лидъл и Кауфланд - проси и събира монети, после ходи в Изипей да му ги обменят/уедряват (като плащах сметки беше пред мен). Очевидно припечелва добре.🤪

# 261
Положителен отзив за закуската с лук и топено сирене от витрината с печивата. Тази седмица я пуснаха за първи път в асортимента. Допада ми.

https://www.lidl.bg/p/zakuska-s%27s-sirene-i-luk/p10049547

# 262
Много е вкусна закуската. И в Кауфланд я има.

# 263
  • shumen
Закуската се хареса вкъщи.
Сърми взех веднъж,но сама си ги ядох и повече не повторих.

# 264

Общи условия

Активация на акаунт