Лидл 196 - 2026 в €

• 20 926
  • 265
  •   14
Отговори
# 240
  • София
жетоните не са ли с 2 диаметъра   за малки и по-голями монети ?
аз имам само такива (сини и червени). стават и в Германия и в БГ без проблем.

Два вида са. Едните са колкото голяма монета.

# 241
Само с един диаметър имаше жетони в Лидъл, когато взимах моя (миналата година). Мисля, че отключват и големите, и по-малките колички. В Кауфланд до нас количките са си отключени отдавна.
Таня, моят жетон изглежда визуално като втория, който си показала. А бях убедена, че изглежда като другите, които не са пълен кръг...🤔 Ей сега го погледнах. Значи последния път, когато съм искала жетон, са ми дали такъв. Отключвам с него от по-малките колички, но и с червен жетон от Кауфланд също си се отключват без проблем.

Последна редакция: вт, 13 яну 2026, 22:21 от dolce miele

# 242
Чисто информативно питах дали вече са сменили и с какви монети ще се взимат количките. Интересно ми е. Иначе имам като първия жетон, но не на всяка количка става. Например има 4 редици от големите колички, не винаги успявам от първия път. С монета никога не съм имала такъв проблем. Надявам се малките и големите да ги направят с еднакви монети. При нас малките са само с 50ст. Големите с 20ст. или 50ст. В другия клон, в който ходя, всички са само с 50ст.

В Пловдив някой да е виждал райски ябълки?

# 243
След ремонта в нашия Лидл смениха количките - сега има по-малки и големи колички, които се отключват с 50 ст. Последният път се оказах без стотинки, само с центове, пробвах да отключа с 20 цента и ми се получи Simple Smile

# 244
При нас след ремонта големите колички са ми направо огромни, по-големи са от предишните  големи. А сегашните "малки" са по-малки от предишните големи (😅) и само от тях взимам при пазаруване, големите не са и особено маневрени - особено когато зареждат стока...

# 245
  • Бургас
Количките са подвеждащи при пазаруване!

# 246
Ютията за 20 лева я имам и си глади. За мен минус е, че е една идея по- малка и по- лека. Извадих си старата ютия (пак от Лидл), купих ѝ тефлонов протектор, че я бях надрала с тел при почистване и си гладя с нея, а другата е резервна за момента.

# 247
Миналата година в Бургас до университета охраната тичаше и даваше от кръглите сини жетони, защото старите червени засядали и не можели да ги оправят. Та тогава си взехме и двамата с мъжа ми и само тях ползваме.

# 248
При нас в Монтана все още поне до вчера бяха с стотинки, а да питам откъде взимате тези жетони?

# 249
При нас в Монтана все още поне до вчера бяха с стотинки, а да питам откъде взимате тези жетони?
В К питайте на информация. В Лидъл на касите.

# 250
  • Варна
Здравейте,искам да попитам по принцип сармите от гръцката седмица хубави ли са?
Благодаря

Преди 2 месвца ли да е било, взех сарми лозови (бяха в консервена кутия), имат някаква специфична подправка, която придава една резлива нотка. Не ми допаднаха. Никой вкъщи не ги искаше. Едвам ги изядох 😁

# 251
Май за същите сарми мм каза, че докарвали на ПИРАТКИ. Joy

# 252
На мен са ми кисели и недоварени. И с най-старите листа домашните са ми по-вкусни от тия. Реално са ориз с лимонов сок.

# 253
Количките са подвеждащи при пазаруване!
Горе-долу знам докъде да я напълня, за да мога да си занеса после покупките до вкъщи.😁
Червени (лидълски) жетони никога не съм виждала.

# 254
  • София
Червените са кауфландски, но са съвсем същите като  "кривите" лидлски.

Общи условия

Активация на акаунт