Лидл 196 - 2026 в €

• 22 024
  • 274
  •   7
Отговори
# 165
  • София /Абсурдистан
Не е нещо, което да не знаем и важи за всички магазини и от други вериги.

# 166
  • Бургас
От замразеният грах, нямам оплаквания до сега.

# 167
Замразеният ситен грах добър ли е? Понякога не е /отдавна не съм купувала от него, но знам, че с грах винаги е на късмет и замразен и в буркан/консерва/.
Хубав е този, който е Freshоna/Chira (не съм сигурна в момента коя е марката). Но замразвният грах в Кауфланд (тяхна марка) ми харесва повече. Не се харесва вкъщи обаче замразеният грах от Лидъл с картинка като часовник на опаковката.
Днес видях нова цена на типовия хляб, който ядат вкъщи най-често: сега редовната цена е 1,68 лв/намален на 1,49 лв, преди редовната цена беше 1,49 лв...Друго интересно: прясното мляко UHT 3,5% в Лидъл струва 2,80 лв, а аналогичното в Кауфланд струва 2,78 лв. Преди и в двата магазина цената беше 2,79 лв, интересно как са закръглили едните нагоре, другите надолу.😉

# 168
Май аз преди съм купувала от Лидл замразен грах с моркови, морковите бяха доста, грахът твърд. Оправя се с малко сода за хляб при готвене, но не ми се занимава. Може утре да взема един пакет от този, само грах, дали пишеше още нещо не помня в момента. Аз го ползвам за котидж пай и ако не е мек, дългото готвене или готвене с прибавяне на сода прави останалите продукти доста пре-готвени.

# 169
Бързах и може да не съм видяла добре, но в Студентски град паркинга е безплатен само 15 мин, след това 2.50 евро на час.
Преди сякаш беше 1 час безплатно като кажеш номера на колата на касата.

# 170
И аз съм си патила със замразения грах с картинка часовник.
Този на Freshоna/Chira е с по-добро качество.
Иначе на този с моркови би трябвало да пишат "Моркови с грах". Някак по-ориентировъчно звучи.
.

Последна редакция: сб, 10 яну 2026, 10:52 от delpel

# 171
Някой да си е купил фраера/имаше го преди седмица/. Следващата отново го пускат в продажба. Бива ли го?

# 172
  • Sofia
Почти всичко споменато във видеото го има и в учебниците по маркетинг. По този начин работят всички вериги, и дори всеки по-грамотен малък магазин.
Отговорност на всеки потребител е да следи качеството и цените и да купува там, откъдето му е най-изгодно.
Целенасочено направен клип с AI,  който не открива топлата вода.

# 173
Аз пазарувам по списък. Ако ще да ми наредят както си искат, пак ще купя само това, което ми трябва. 🤣

# 174
Изобщо не ми пречи как ще подредят, тръгнала съм за конкретен продукт, единствено ако са разместени обикалям няколко пъти докато го открия. Вчера случайно се озовах до единствения магазин в Бургас в който не бях влизала, отново излязох с това което ми трябваше.

# 175
  • SF
В уроците по маркетингови стратегии точно тези неща разказват.

# 176
  • софия
Не знам откъде имат информацията, но някои неща са притеснителни.
https://youtu.be/k_CU4PshKTc?si=Ra0YtElMxN_0hFWL
Кои?
Човек ще каже, че някои хора за първи път влизат в супермаркет.

# 177
  • SF
Наистина ли ви впечатлява клипчето?
Така работи маркетингът. Покрай хляб и мляко, които са едни от най-високооборотните стоки, ако не си шитнеш принтерчето, кламерите и постелките от Китай, значи не си никакъв търговец. Големите вериги са големи, защото спазват тези принципи и ги надграждат.
Иначе каква е логиката на 3 крачки от картофите да продават тетрадки?

# 178
Купон от рулетката за лазаня 1кг, някои ако го иска да пише
Скрит текст:

# 179
  • Буркина Фасо
и на мен ми се падна лазаня, но преди дни взех от Билла същата (1 кг)  за 8 и нещо и тази я пропуснах.

Общи условия

Активация на акаунт