Лидл 196 - 2026 в €

• 21 600
  • 270
  •   10
Отговори
# 180
  • SF
Вкусна ли беше и дали е разделена на порции, защото 1 кг за мен ще е ужасно много.

# 181
  • София
Не знам откъде имат информацията, но някои неща са притеснителни.
https://youtu.be/k_CU4PshKTc?si=Ra0YtElMxN_0hFWL
Кои?
Човек ще каже, че някои хора за първи път влизат в супермаркет.
Ами гледайте...и коментирайте тогава.
Например "собствените марки" могат да си сменят производителя и ти това няма как да разбереш, освен по вкуса.

# 182
  • София
Ами ..... гледахме 🙂
Грешно е схващането ти, че с този клип се откри топлата вода. За хората, които сме запознати, а видно от последните страници не сме малко, този клип не казва нищо.
А че собствените марки са с времеви договори също знаем от миналия век 🙃

# 183
и на мен ми се падна лазаня, но преди дни взех от Билла същата (1 кг)  за 8 и нещо и тази я пропуснах.

Никога не сме взимали лазаня от Била. Хубава ли е и тази цена от старата или от новата брошура е?

# 184
  • софия
Кои?
Човек ще каже, че някои хора за първи път влизат в супермаркет.
Ами гледайте...и коментирайте тогава.
Например "собствените марки" могат да си сменят производителя и ти това няма как да разбереш, освен по вкуса.
Ами гледахме. Нищо ново не чухме. Например това сме го коментирали и в темата. Дори сме обсъждали различните производители на един и същи продукт (кисело мляко, лютеница, вино). Друго?

# 185
  • София
Моля за мнение за буркана био мед?

# 186
  • Козлодуй
1. Все за Лидл говорят но в целия филм не видях картина от Лидл ...
2. Осма точка казват че служителите работят дълго за малко пари. В нашия град всички хранителни магазини вземат по-ниски заплати от Лидл, освен това само Лидл предлага работа на 4 часа - друго такова предложение не съм виждала Simple Smile
Всички трикове като първо повишават цената за да я намалят после ги правят и другите магазини - специално съм ги наблюдавала

# 187
Здравейте! Някой може ли да сподели мнение за прахосмукачката робот от тази седмица? Заслужава ли си?

# 188
  • София
Здравейте! Някой може ли да сподели мнение за прахосмукачката робот от тази седмица? Заслужава ли си?

От 2020 г. имам предишния модел, само за сухо почистване.
Доволна съм, пускам я през 2 - 3 дни.

# 189
  • Sofia
Да, кокосовото масло е до зехтините, за сметана не зная Simple Smile

Има ли информация за произход - от коя държава е?

# 190
  • София
Би трябвало произхода  да го  пише на етикета.
А от кои страни да избягваме да купуваме, би ли споделила  моля?

# 191
  • Sofia
Би трябвало произхода  да го  пише на етикета.
А от кои страни да избягваме да купуваме, би ли споделила  моля?

Моите съображения са си лични за конкретни държави така че не мога да ви ангажирам с личните си съображения.

# 192
Сусамовият тахан, който до утре е на промоция, качествен ли е?

# 193
Ако някой нещо си хареса
Скрит текст:

# 194
Забелязали ли сте напоследък да липсва зареждане или покупателният наплив е по-голям? Моите котки в момента ядат точно един определен тип храна от лидл. Исках да им заредя, защото ни предстои пътуване. От 3 дни всеки ден проверявах и няма. Днес обиколихме 4 лидл-а в София и никъде нямаше.
Отделно ми направи впечатление, че примерно хладилната витрина с риба в локалния клон е почти празна. Никога досега не съм забелязвала такива липси.

Общи условия

Активация на акаунт