Лидл 196 - 2026 в €

• 21 440
  • 270
  •   11
Отговори
# 195
  • Sofia
От котешките храни периодично изчезват лакомствата с жълтата лента, тези с розовата/със сьомга/ остават. Бяха изчезнали тези дни и после заредиха. Риба не съм търсила, но в София имаше.
Заради празниците и лошите метеорологични условия може да има забавяне.

# 196
Точно търсех с жълтата лента и така и не намерих, навсякъде имаше само розови Simple Smile Отскоро котките ми ги обичат, защото постоянно си сменят вкусовите предпочитания, и нямам поглед назад, но ми се струва, че досега винаги имаше зареждане като съм хвърляла по око. Може наистина да е от метеорологичните условия.

# 197
Пудинга на Милбона също го няма цяла седмица. Седи празно на рафта.

# 198
Няма и морска едра сол ...

# 199
Вчера купих кокосовото масло, снимам етикета

# 200
Да, в кварталния лидл напоследък има усещане за слабо зареждане.

Относно робота за чистене - не знам дали е пускан и преди този модел, но позната го е купила тази седмица и казва, че зарежда 6 часа, а чисти максимум 1 ч. и едва обикалял две неголеми  помещения. На мен ми се струва странно, досега аз лично не бях чувала за толкова кратко почистване при това в самото начало на експлоатацията.

# 201
В петък бях в Лидл - видях как настроиха таблета на сушито да изписва съобщение, че има затруднения в доставките. И наистина хладилника беше почти празен.

# 202
  • Бургас
Маслото от последната страница в брошурата, хубаво ли е?
Нямам спомен да съм го пробвала.

# 203
  • Варна
Вчера магазинът, в който ходихме, беше пълен с хора, като преди Коледа. Изглеждаше зареден, но доста от етикетите не работеха и нямаше цени на много неща.

# 204
Маслото от последната страница в брошурата, хубаво ли е?
Нямам спомен да съм го пробвала.
Не е хубаво.

# 205
Вчера магазинът, в който ходихме, беше пълен с хора, като преди Коледа. Изглеждаше зареден, но доста от етикетите не работеха и нямаше цени на много неща.
А в Кауфланд беше апокалипсис. Много празни рафтове и километрични опашки

# 206
Мога ли да върна артикул в магазин на Лидл, без да е налична хартиена касова бележка( изгубена или не взета от магазина, нямам спомен), а да използвам дигиталната касова бележка?
Иначе срокът за връщане в спазен, но не знам дали с дигиталната бележка ще стане.

Последна редакция: нд, 11 яну 2026, 21:30 от One way/or another

# 207
Става и само с електронна бележка. Касиерът трябва да сканира баркода на бележката, взима артикула, връща парите и дава бележка за връщането. Декември месец връщах една пижама така.

# 208
Някой търсеше плодов чай, но не мога да открия кой, за да му пиша на лични Simple Smile
Скрит текст:

# 209
Идвам с новина:

Общи условия

Активация на акаунт