Лидл 196 - 2026 в €

• 22 379
  • 272
  •   2
Отговори
# 60
]|I{•------» ❼0ʘ❷_𝐎𝓖Ⓝ𝔬в «------•}I|[, и ти си се сдобил с тъжен лебед? Честито Laughing

Може да пробваш всякакви капсули - и оригинални, и съвместими с Долче Густо, докато намериш кои ти харесват. Много марки предлагат съвместими - Лаваца, Старбъкс, Коста, Спетема, Кимбо, собствените марки на Лидл и Кауфланд и т.н. Има и разни овкусени.
Най-ниската цена, на която съм купувала в последната година, беше около 6 лв./16 бр. на Беларом.
По сайтовете за кафе има голямо разнообразие, там може да се ориентираш за цените на различните марки. Много обичах тройката Лаваца за Долче Густо в Лидл - три различни кутии по 16 бр., 22 лв. беше промопакетът навремето... ех, спомени Joy

Последна редакция: пн, 05 яну 2026, 21:19 от Adalind

# 61
Аdalind, докато разбера кой е този тъжен лебед... 😅🤣

# 62
около колко трябва да струва  1 капсула от Dolce Gusto  за да е на приемлива цена? виждам кутия от 16 бр. за 15 лв. това добре ли е?
Скрит текст:

В момента в К са на добра цена

# 63
  • Буркина Фасо
Аdalind, докато разбера кой е този тъжен лебед... 😅🤣
е как кой? - аз, естествено  rotfImbo 

# 64
Ако вземеш Dolce Gusto Cortado - имай предвид, че кафето в тези капсули е инстантно.

Тъжен лебед:
Скрит текст:

Тъжен пингвин:
Скрит текст:

# 65
  • Буркина Фасо
само Dolce ли ще пия?

# 66
По 50 ст на бройка за Долче густо е идеално като цена. Трябва да следите, обикновено онлайн се намират.
Под 50 ст никога не съм купувала. В Емаг понякога има изгодни пакети с капсули пак на 50 ст бройката.

# 67
  • Враца
Ние харесваме лидълското кафе, като еспресото ми допада най-много. 16бр са около 8лв и нещо, като често пускат и тройна кутия, последно я взех за 20лв мисля.

# 68
Тази седмица има от моето любимо кафе с мляко от Лидълските капсули.

# 69
  • Бургас
И аз днес взех 2 пакета от лидълско кафе, че имах и -20% май беше намаление.
И пилета имаше на 5лв бройката.
И много кебапчета и св.вратни пържоли също.
Доволна съм.

# 70
Този Беларом, единична кутия 16 бр. (от по-горната снимка, да не я цитирам), съм купувала на 4.99 лв. през март, разгледах си бележките:

# 71
  • Буркина Фасо
Ние харесваме лидълското кафе, като еспресото ми допада най-много. 16бр са около 8лв и нещо, като често пускат и тройна кутия, последно я взех за 20лв мисля.
това може ли да го обработи моя тъжен лебед ? Grinning

# 72
Какво е мнението ви за парочистачката от четвъртък?

# 73
Какво е мнението ви за парочистачката от четвъртък?
Този модел в началото беше обявен на 120 лв. Сега гледам има драстична корекция в цената.

# 74
Като стана дума за кафе аз още тъгувам по 2 в 1 разтворимото на Belaroma.
Не е ли крайно време вече да се появи?

Общи условия

Активация на акаунт