Лидл 196 - 2026 в €

• 22 379
  • 272
  •   2
Отговори
# 135
  • SF
Аз точно черното взех. Лилавото е изчерпано, а продавачът ми каза, че златното със сигурност не е Арабика и значи да взема единственото останало черно. Ами... днес по принцип не ми е сполучлив ден.

# 136
  • Буркина Фасо
дай да го видим кое е това черно кафе.

# 137
  • софия
Супер меката не мие изобщо, а при мен проблемът е в точно това, да не остане плака.

Точно затова възрастни хора, които имат постоянни зъби не трябва да използват мека четка, но който каквото иска да си ползва. В крайна сметка не съм ги прегледала и не очаквам някой да ми се върже на препоръката.
Лично аз при мека не бих ползвала.
Подкрепям. Отделно зъболекарката ми каза, че с меката не се масажират добре венците, което не е хубаво.

# 138
  • Враца
sivomishle, аз си взех прахосмукачката от Германия за Коледа. На мен ми харесва много, доволна съм. Не е слаба въобще, без проблем дърпа трохи, дори и котешкия бентонит, който котката разхвърля пред тоалетната си. Кабелът е доста дълъг, има си закачалка за стената, която е много удобна. Почиства се лесно, отварям отдолу капачето и боклука пада. Филтрите се вадят много лесно и ги мия само с вода, оставям да изсъхнат и е готова. За парите, които дадохме за нея съм повече от доволна.

# 139

Забелязали ли сте увеличение на хранителните стоки? Такива глезотии като минибрауни, сладкиши, шоколади не ги броя за важни.
Е, то и авокадото може да не е важно за някои, ама аз си закусвам периодично с него. И бях много неприятно изненадана още преди Коледа като му видях цената(това в мрежичката), буквално за 4 дни беше скочила.
Кроасаните от готовата витрина и замразените за печене, както и замразените пици също са бая вдигнати; прясно мляко купувам 3,6 % на Пилос от хладилната витрина - нямаше 3лв., гледам вече и то е скочило; крема сиренето на тяхната марка, пушеното сирене, което сега уж е на промоция; детските колбаси, както и тези от серията Clean Label. Сигурно има и още, но тези съм забелязала. Горе-долу едни и същи неща купувам, почти всичко навсякъде се вдига ежедневно като цена, така че преценявам на място устройва ли ме цената, или не. Лошото е, че въпреки растящите цени, качеството се промени, типичен пример са шоколадите им и белгийските бонбони, преди бяха уникални. Сега просто са някаква сладка накъртваща маса, дето дори няма вкус.

# 140
Взех пак кофа зеле, добре е. Dolce, и домашна зелка ми предложиха, щях да падна Joy

Чай на промо няма ли да пуснат, че плодовите са ми попривършили.
😂
От кое зеле в кофа взе?
Чакам промо на чайове и аз. Плодови за детето, за мен от Делукса бих взела да пробвам. Ако се завърнат и чайовете с джинджифил, направо ще е супер.😀
При вас има ли от ръчните уреди за вакуумиране? Тези на цена около 8 лева? При нас вчера само от големите уреди за вакуумиране имаше (имам такъв, искам и ръчен)...

Последна редакция: чт, 08 яну 2026, 22:40 от dolce miele

# 141
sivomishle, аз си взех прахосмукачката от Германия за Коледа. На мен ми харесва много, доволна съм. Не е слаба въобще, без проблем дърпа трохи, дори и котешкия бентонит, който котката разхвърля пред тоалетната си. Кабелът е доста дълъг, има си закачалка за стената, която е много удобна. Почиства се лесно, отварям отдолу капачето и боклука пада. Филтрите се вадят много лесно и ги мия само с вода, оставям да изсъхнат и е готова. За парите, които дадохме за нея съм повече от доволна.
Някъде по кутията или в книжката има ли цифри и след тях Pa или AW? Интересува ме всмукателната мощност колко е. (Не мощността на мотора)

# 142
Dolce, на Авис, много малко бяха останали. Отворих го вкъщи да го проверя и го снимах както си е в кофата:

# 143
  • София
А на вкус пробва ли го?
Принципно е било хубаво през годините назад, но този сезон има коментари, че е неестествено кисело.

# 144
В Кауфланд мернах от прозрачните кофи с кисело зеле, сякаш чернееше нещо вътре (някой беше пуснал снимка в някоя от темите на подобно).

# 145
Dolce, да, четох някъде оплакване от почерняла и разлигавена зелка.

RebelHeart, пробвах го на салата, че тъкмо купих и лют червен пипер от Фантастико. На мен ми е идеално, но аз обичам много кисело и солено. Може би и затова ми харесва повече, отколкото от буркан. Купувала съм Авис и предишни години, не виждам разлика. Това ми е втора кофа за сезона.

# 146
Принтерчето едва го подкарах. Хартията е много хубава. Сега ще си поръчам от Шийн резервни ролки, защото в комплекта има само една ролка.

# 147
Благодаря!

# 148
Принтерчето едва го подкарах. Хартията е много хубава. Сега ще си поръчам от Шийн резервни ролки, защото в комплекта има само една ролка.

Не съм видяла принтерче. В брошурата от тази седмица ли е?

# 149
Принтера е тази седмица от четвъртък до неделя. Седи в заключените витрини.
И аз го загледах, но после намерих в Тему за 7 евро с 10 ролки. В Лидл цената е 18 евро с 1 ролка.

Общи условия

Активация на акаунт