Звездни Компромати - Януари 2026

• 211 406
  • 2 746
  •   108
Отговори
# 105
Nicole Kidman
Скрит текст:

# 106
Теди Кацарова. Mask

Скрит текст:

# 107
😄😄😄
Явно ще коментираме кой какво го сърби.
Гледам БНТ1 Иво Никодимов фъфли ужасно, нещо не са му наред зъбите, все едно има липсващи. Нищо против човека, но да е водещ с такъв проблем е странно.
Никодимов от години е с много лоши зъби (липсващи и пр.), явно не му пречи, кара си така.
Кидман с готино кожено яке 😎

# 108
Теди Кацарова има ли певческа дейност?
Нещо известно, хитово?
Аз не знам нито една нейна песен.

# 109
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Хайде нещо за разсейване Grinning.
Тръгва от утре по тв-то Сандокан и понеже съм фенка на Джан Яман
ми попадна нещо забавно в бг версия.
Скрит текст:

# 110
От профила й се вижда че пее по разнообразни хотели - Павел баня, банско... по начина по който изглеждат танцуващите хора около нея, предполагам че пее някакъв тюрлюгювеч от евъргрийни.

# 111
  • Glasgow
Никол Кидман винаги след разводите цъфти ❤️💥

# 112
Сякаш няма снимки на Вечната Лиз, които да не са обработени. Една се появи
Скрит текст:

# 113
Madonna
Скрит текст:

# 114
Да изместя раздумката за Веселяшка с някои от "скандали" на известните през изминалата година

Смъртта на Джийн Хекман
Двукратният носител на „Оскар“ Джийн Хекман и съпругата му Бетси Аракава са били открити безжизнени в дома си в Ню Мексико на 26 февруари. Първоначално починала е Бетси, но поради напредналата фаза на Алцхаймер, известният актьор въобще не е разбрал. Той починал седмица по-късно от сърдечно заболяване - около 18 февруари, както отчита пейсмейкърът му.
Скрит текст:

Сидни Суини и рекламата на дънките на American Eagle
Рекламата е пусната през юли'25 и актрисата казва: „Гените се предават от родителите на потомството, често определяйки черти като цвят на косата, личност и дори цвят на очите. Моите дънки са сини.“ Скандала е заради играта на думи "jeans" и "genes" и някои скочиха, че носи расово заредени последици, отбелязвайки, че има нюанси на „евгеника“ и „превъзходство на бялата раса“.
Скрит текст:

Войната между Блейк Лайвли и Джъстин Балдони
След като Блейк Лайвли обвини Джъстин Балдони за сексуален тормоз, той отговоря с мащабен контраиск срещу Лайвли и Райън Рейнолдс за клевета, гражданско изнудване и използване на влияние. През юни иска на Балдони е отхвърлен, но първоначалният ѝ иск ще се разглежда през март 2026 г.
Скрит текст:

Кейти Пери отиде в космоса
Пътуването на няколкото близки приятелки на Лорън Санчес е било само 11 минути и е критикувано заради продължителността и слуховете за цената на всеки билет от 150 000 долара.
Скрит текст:

Крал Чарлз лиши принц Андрю от титлата и почестите му
В края на годината (октомври-декември), монархът е инициирал премахване на ордена, титлите и отличията на брат си, заради връзките на Андрю с Джефри Епщайн.
Скрит текст:

Coldplay Kiss Cam
По време на концерт на Coldplay , камерата се заснема Брайън и Кабот, сгушени един в друг - но се разбягват като се виждат на стената. Шокиращата им реакция накара Мартин да се пошегува: „Или има афера, или са много срамежливи“.
Скрит текст:

Никол Кидман и Кийт Ърбан се разделиха след близо 20 години връзка
Никол Кидман подава молба за развод през септември с аргумента, че бракът им е претърпял непреодолими различия. Решението на съпруга ѝ да се изнесе бележи повратна точка във връзката им.
Скрит текст:

Делото на Райли Киоу и Джон Траволта
Според съдебни документи, Райли Киоу (внучката на Елвис и Присила Пресли), е биологична майка на най-малкия син на Джон Траволта, Бенджамин , на 15 години. Делото е заведено от Бриджит Крузе и Кевин Фиалко, бившите бизнес партньори на Присила Пресли.
Скрит текст:

по данни на foxnews и boredpanda

# 115
Не знаех за Иво Никодимов, а и да съм чула някога за инцидента, съм забравила. Дано се възстанови.

# 116
  • Пловдив
Знае ли се коя е майката на децата на сър Елтън? Или просто донорска Я и нищо по темата?
Донатела се е поразхубавила някак Grinning

# 117
Снимките на Никол Кидман скорошни ли са?
Последно като я гледах беше като маска в лицето, сега ми изглежда много добре, почти като преди.

# 118
Мария в Занзибар
Скрит текст:

# 119
Мария в Занзибар
Скрит текст:

Много е красива, освен отпред, така и отзад издължена с фотошоп. Голяма звезда, няма що!

Общи условия

Активация на акаунт