Звездни Компромати - Януари 2026

• 102 437
  • 1 279
  •   58
Отговори
# 1 230
  • София
Едно към едно с Мерил Стрийп, наистина. Удивителна прилика.
Само Бабинова харесвам от четворката на снимката, много свежа и приятна млада жена. Всъщност, четвъртата дама въобще не я разпознавам.

# 1 231
Едно към едно с Мерил Стрийп, наистина. Удивителна прилика.
Само Бабинова харесвам от четворката на снимката, много свежа и приятна млада жена. Всъщност, четвъртата дама въобще не я разпознавам.
Не е ли Диана Алексиева, жената на Захари Бахаров?
Тя прави "Поетите".

Бабинова и аз много я харесвам. И Луиза ми допада.

# 1 232
  • На морето!
И четирите харесвам аз, лицето, кожата и излъчването на Духовникова са прекрасна мотивация да не пушим и не пием.

# 1 233
Невена даже много се забави с тези корекции. При нея имаше доста голяма нужда. От поне няколко години. Сега си изглежда на възрастта вече.
Луиза гледах в постановка в събота. Добре е - има присъствие, има излъчване, играе жената.
Бабинова ми е много симпатична - много добра актриса е.
За Мадона и Мароко я разбирам. Просто мястото е много фотогенично - светлина, цветове....не можеш да се наснимаш Simple Smile

# 1 234
Само свекър ѝ харесвам на Духовникова, спаси ми живота преди много години... светла му памет!

# 1 235
Духовникова не се ли беше разделила с мъжа си преди години заради авантюра с Калин Врачански? Или нещо съм се объркала 😀

# 1 236
Не помня да са се разделяли 😀 мъжът й е златен
Луиза направи много добра роля в Дървото на живота, след това вече никой не може да каже, че не е добра актриса. Макариев с всичките му арт претенции също няма да вземе някоя некадърна актриса 😀

# 1 237
Някоя от дерма клиниките или лекарите са поканили Неве да я направят, така мисля, в Трйдърс се видя че има реална нужда от корекция, на 50 и малко имаше лице на 10-15 г по възрастна.
За такава драстична промяна иска много процедури, на стабилна обща цена, не мисля че тя ги е платила, ако искаше и можеше щеше преди Трйтърс поне малко да се подържа…
Ще видим де, ако започне с рекламите на някой това ще е. Или ако само веднъж се пооправи и спре.
Може са бъркам, но така ми се дава:))
Тя е хем сухо слаба, хем пуши, та кожата и беше като пергамент…

# 1 238
  • София
Бела Хадид
Скрит текст:
Изабела Роселини
Скрит текст:
Аштън Къчър
Скрит текст:
Лора Дърн
Скрит текст:
Емилия Кларк
Скрит текст:
Брук Шийлдс
Скрит текст:

# 1 239
Най-важното е, че Неве изглежда по-добре от преди, направеното е с мяра и носи освежаване.
Дано запази усещането за мяра и занапред.

# 1 240
  • София
Хем ми хареса Неве, хем не е тя. Тя от години е много слаба, но с характерно лице. Добре и се е получило. Изглежда естествено.

# 1 241
Някоя от дерма клиниките или лекарите са поканили Неве да я направят, така мисля, в Трйдърс се видя че има реална нужда от корекция, на 50 и малко имаше лице на 10-15 г по възрастна.
За такава драстична промяна иска много процедури, на стабилна обща цена, не мисля че тя ги е платила, ако искаше и можеше щеше преди Трйтърс поне малко да се подържа…
Ще видим де, ако започне с рекламите на някой това ще е. Или ако само веднъж се пооправи и спре.
Може са бъркам, но така ми се дава:))
Тя е хем сухо слаба, хем пуши, та кожата и беше като пергамент…

Нямаше ли да ги рекламира, ако я бяха правили безплатно?

Може с хонорара от Трейтърс да се е понаправила.

Може

# 1 242
Направена е, но само в статично положение. При мимики се вижда ужасно много излишна кожа по цялото лице и челото, и че просто изглежда едни топки да са монтирани в скулите.
Да, има голяма промяна при нея, но излишна кожа се маха само с лифтинг. Тя няма и никакви мазнини.

# 1 243
  • София
Памела Андерсън
Скрит текст:
Емилия Кларк
Скрит текст:
Дженифър Лорънс
Скрит текст:
Епъл Мартин
Скрит текст:
Семейство Клуни
Скрит текст:

# 1 244
Наистина освежена я видях Неве и аз, но се чудех, дали не е от професионален грим и осветление, защото като се смееше - пак изглеждаше много сбръчкана.
Каква е тази нейна кожа, горката, в Трейтърс направо ми дожаля - лице на 70 + 🙄

Общи условия

Активация на акаунт