Звездни Компромати - Януари 2026

• 105 310
  • 1 319
  •   80
Отговори
# 1 305
  • Glasgow
А той Мъск изобщо жени като за връзка има ли или само им прави бебета?

# 1 306
  • София
Гледах Синди Суини в Прислужницата. Уникално дърво е. Кой ѝ е казал, че става за актриса? И в Историята на прислужницата и Белият лотус е същата заспала курабия. Единствено естественият ѝ бюст се забелязва.

# 1 307
Какво видях :
Скрит текст:

Остарява благородно.
Но скандинавската класа е недостижима🔥🙌

Мадс рекламира кашмирени шалчета

И зимна екипировка
Абсолютно недостижима харизма🙌
Скандинавец, но горещ🔥
И Стелан не се предава💪
Скрит текст:

Тези красавци бяха за петък, но кой ти издържа до утре?

А сега към дамите
Скрит текст:
Рейчъл ще получи своята звезда на алеята на славата след броени дни🌹
Пак ми излезе Мадона
Скрит текст:
Скрит текст:
И голямата Фей Дънауей на 85🎂🥂🌹(без да знам, снощи я гледах за стотен път заедно с Редфорд в Трите дни на кондора)

Тук през 1987
Думи на Кейт Бланшет
Скрит текст:

Така е. Като прехвърлиш 40, вече не си поплюваш и наистина ти пада пердето в доста ситуации

# 1 308
Мадс ми е най-големият любимец евър ,обаче зъбите му са доста зле ,дано ги оправи 😁

# 1 309
Ох, на мен много ми харесва тялото на Синди Суини. Като актриса вярно си е дърво

# 1 310
Ех, Тузарят, супер е. Не знам на колко години е, но е супер! 👌Останалите показани от Веселяшка мъже също. (Микелсен малко ми поомръзна, но въпрос на вкус).
Мадона е като създадена с IA.
Фей много е остаряла, но винаги съм я харесвала. ❤️

# 1 311
На 71 е Крис Нот
Скрит текст:

# 1 312
DiaMia, не мога да повярвам! Да е жив и здрав Крис Нот. Това е секссимвол, а не разни Крисчън-Грейове!
За съжаление, Кари не остарява толкова добре.

# 1 313
  • Glasgow
Те реабилитираха ли го, нали нещо се бяха отдръпнали всички от него?

# 1 314
  • София
Мадс е велик, но наистина зъбите му се нуждаят от грижа и освежаване.

# 1 315
Много ми е секси Крис Нот, особено в "Сексът и Градът". Нямам претенции към други мъжове в темата Joy
Но най-много харесвам, че вече 25 години е с половинката си и имат 2ма сина с 12г. разлика! Пу-пу, да все така.

# 1 316
Излезе ми инста профила на Наум Шопов, верно са телеШопови, всеки пост реклама, я добавки, я air fryer, я гащи/дрехи, я лидъл.
Един нормален пост няма. От Шри Ланка рекламира emag… мислех Наум за по-амбициозен, имат вайб на брошура от Кауфланд с Тея. Преди бяха готини и свежи.

Последна редакция: чт, 15 яну 2026, 20:58 от помбер

# 1 317
  • Sofia
Аз ли бъркам, но Крис Нот беше обвинен в сексуален тормоз и половинката му го напусна, не е ли така?

# 1 318
https://youtu.be/dxXJAqOU00g?si=RqSIWGmX5oE6NRbT

Трейлърът на филма за Мелания. Остава малко до премиерата на 30 януари, вчера гледах Тръмп се хвали че билети трудно се намирали. В интересен момент е планиран да излезе този филм - точно когато Тръмп и политиката му са топ световна тема...
Филмът дава заявка да бъде поръчков точно каквито филмчета си продуцира и Ким Чен. Май няма да научим нищо ново, само ще гледаме бляскавата броня на желязната Мелания.

# 1 319
  • sofia
Излезе ми инста профила на Наум Шопов, верно са телеШопови, всеки пост реклама, я добавки, я air fryer, я гащи/дрехи, я лидъл.
Един нормален пост няма. От Шри Ланка рекламира emag… мислех Наум за по-амбициозен, имат вайб на брошура от Кауфланд с Тея. Преди бяха готини и свежи.
  Защо му трябва да е лекар, като така ще изкара същите пари. Къде е отговорността за човешкия живот, къде е да се фръцкаш в инстаграм...

Общи условия

Активация на акаунт