Звездни Компромати - Януари 2026

• 234 162
  • 3 040
  •   29
Отговори
# 1 785
Бандерас прилича на Мортиша Адамс.🤣🤣🤣

# 1 786
Жюлиет на филмови награди
Класна жена и талантлива актриса
Скрит текст:

Кралското испанско с-во в траур, отдава последна почит на починалата леля на Фелипе (сестра на майка му, кралица София Испанска), на погребална литургия в православна църква в Мадрид, вчера.
Виждат се Летисия и двете щерки в траур, Фелипе подкрепя майка си.
Скрит текст:

# 1 787
Тази Лозанова с РД ли е бившата жена на Бачорски? Че за нея ми мина заглавие, че е с бившият мъж на Ангелкова.
Да, бившата на Бачорски. Не знам в момента с кой се подвизава

# 1 788
Кажете какво става с Евровизия, кой ще пращаме или не се знае още.
Заранта мернах девойка с носия при Ффлюбенов по БНТ, за фон галопираха коне в клип, не разбрах коя беше певицата, Мона?!

# 1 789
  • Враца
Брад Пит, Том Круз и Антонио Бандерас, wow! 1992-ра Interview with the Vampire
Скрит текст:
Не зная дали е истинска снимката, защото Том е доста нисък, а Брад май е по-височък. Тук изглеждат еднакви по височина тримата.

# 1 790
Ще ме извините за нахлуването в темата. Госпожа Смърт- никога нямаше да разбера за мръсния им бизнес, ако не следях тази тема. Съгражданки сме, тя ми е почти връстничка, но по стечение на обстоятелствата познавам повече родителите ѝ, отколкото нея. И да, потребителката, която ги описа, е права за тях.
Искам да кажа, че за бизнеса им има смисъл да се пише, защото много хора научихме от тук за това.

# 1 791
"Радо е много мъдър, много опитен. За мен той е като по-голям брат. Той върви пред мен, през целия път, през всички тези години. Аз съм му се възхищавал. Помня 2017-а, на първата световна купа тук в Банско. Стоях в публиката, бил съм още малко момче и го гледах как стана първи първият ден и втори вторият ден. Тогава толкова се вдъхнових. Спомням си как слушах химна, как плаках. И си казах, че някой ден искам и аз да съм на тази писта, искам да карам рамо до рамо с него и да направим български подиум. И това се случи днес. За мен това беше сбъдната мечта. Мечта, която имах отпреди девет години."

Тервел Замфиров

Скрит текст:

# 1 792
Още от Juliette Binoche
Скрит текст:

# 1 793
Брад Пит, Том Круз и Антонио Бандерас, wow! 1992-ра Interview with the Vampire
Скрит текст:
Не зная дали е истинска снимката, защото Том е доста нисък, а Брад май е по-височък. Тук изглеждат еднакви по височина тримата.
Не изглeждат еднакви. Брад е 180, а Том Круз е видимо десетина см по-нисък, колкото всъщност си е висок и Бандерас между тях със своите 174 см.

Последна редакция: нд, 18 яну 2026, 21:37 от DiaMia

# 1 794
  • Пловдив
Дара с тая коса ми е като скункс Close

# 1 795
Жюлиет Бинош не можа ли да намери още по-драматична дарк рокля, с още по-широки подплънки? Не ми харесва как я обличат и на какво наблягат у нея. Ок, интелектуална актриса е, страхотна, но това маниерничене ми е в повече.

# 1 796
На тази снимка Брад трябва да е червенокос и ще са досущ, като от реклама на боя за коса 😆😆😆

# 1 797
Nicholas Hoult
Скрит текст:

# 1 798
  • До морето
Кажете какво става с Евровизия, кой ще пращаме или не се знае още.
Заранта мернах девойка с носия при Ффлюбенов по БНТ, за фон галопираха коне в клип, не разбрах коя беше певицата, Мона?!

Ох, за момент си представих как коне наистина галопират около Жоро Любенов 😂

# 1 799
Александра Сърчаджиева в реклама на дерматологична клиника
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт