Звездни Компромати - Януари 2026

• 248 797
  • 3 217
  •   49
Отговори
# 1 875
  • Пловдив
Почва да ми просветва. Извън влизането в първия ББ - после не съм гледала нищо, никога.

# 1 876
Пиленцето гардовете не могат да го опазят... Снима се с фенка в Кан Trollface
Скрит текст:

# 1 877
Ед Уестуик ми е неприятен визуално почти колкото Патинсън или наравно с него. И двамата имат излъчване на тапир с кух поглед.

По-добре не бих могла да го опиша. Grinning

# 1 878
  • Glasgow
Бруклин Бекъм е публикувал дълго и емоционално изявление в instagram, за да сложи край на спекулациите и да обяви, че не желае да има контакт със семейството си, как те цял живот са контролирали наратива в техния спектакъл наречен семейство, разни детайли около сватбата, до последно искали да го разубедят нещо за името (защото е бранд може би?), че Виктория откраднала първия танц, който е трябвало да танцува с жена си и репетирали, но го поставили пред свършен факт, как тя започнала да прави роклята и после се отказала, и трябвало да търсят нова, но родителите постоянно давали информация на пресата, която да ги очерня. За първи път бил щастлив и неконтролиран, тъй като цял живот били ползвани да промотират бранда Бекъм, по шоута, ревюта и т.н. Дълго е, това е в резюме, точно каквото и тук коментирахме.

# 1 879
Бруклин без бранда Бекъм е едно мързеливо, с малко умения момче.
Дали е успял това да осъзнае?
Заврял се е под полата на жена си и само пърчи гребен.
Пази боже сляпо да прогледа.

# 1 880
  • Sofia
Доста интересно изявление. Разкрива доста неща, които са неприятни за родителите му. Да ти откраднат първия танц на сватбата...кофти наистина.
Все така не смятам, че подобни неща трябва да се изнасят публично.

# 1 881
  • София
Лепа Брена
Скрит текст:
Хайди Клум-2016 г. имало тренд да се постват снимки от преди 10 години
Скрит текст:
Ариана Гранде
Скрит текст:

# 1 882
  • Glasgow
може да е била пияна, пише че трябвало да е романтична песен на Марк Антъни дето да танцувас  жена си. Марк Антъни го извикал на сцената и Виктория се присламчила, танцувайки неприлично 😅

# 1 883
Е голяма трагедия е станала

# 1 884
Бруклин без бранда Бекъм е едно мързеливо, с малко умения момче.
Дали е успял това да осъзнае?
Заврял се е под полата на жена си и само пърчи гребен.
Пази боже сляпо да прогледа.
Не вярвам сем. Бекъм да тръгнат да отговарят. Та на Бруклин Пелц ще му се наложи да измисля нова драма, за да остане    в светлината на прожекторите. Напълно абсурдно звучи как майка му едва ли не го била грабнала за първия танц. За роклята също е нелепо - просто се била отказала, вместо да направи страхотна реклама на модната си къща в САЩ.

Да си гледа щастието, но ако може да не е на гърба на хората, които са го създали, отгледали и са му дали световна известност.
Аман от неблагодарни паразити.

Последна редакция: пн, 19 яну 2026, 22:27 от Ирена_

# 1 885
  • Glasgow
Аз искам да видя танца, колко да е неприлично, тя е такова дърво в танците 😅

# 1 886
Тоя сладур се конкурира с Хари. Засега обаче, титлата за тъпотия се държи от Мегънови, тия са още назад  Joy

# 1 887
Е голяма трагедия е станала
Да им имаме проблемите, както се казва. Тези хора са много далече от реалността на истинския живот.

# 1 888
Аз не мога да взема страна. Виктория не ми изглежда кротка, мила, любяща майка. А ми изглежда като злобна амбициозна ку4ка. Сигурна съм, че е държала децата на къс повод през всичките години в името на бранда "Бекъм фемили". Но и подобни демонстрации от Бруклин не ми харесват. Изобщо, защо занимават света с толкова лични отношения, става грозно и неприятно!

# 1 889
  • Sofia
Аз все така го мисля за разглезено богаташче, той ако беше мъж на място досега нещо да е изучил, някоя професия да е подхванал, а не от парите на мама към парите на тъста.

Но, че Бекъмови няма да отговорят, изобщо не е така. Точно обратното, от няколко дни в английската преса се наблюдава засилена активност по темата Бекъм, с "вътрешни източници" разкриващи как жена му го контролира, как семейството му еди_какво_си и т.н. От делото Блейк/Балдони вече сме наясно как работят ПР-те и за мен няма съмнение, че инфо изтича нарочно и контролирано от сем.Бекъм. Те пазят бранд и пари, а явно не харесват девойката.
Все пак, можеше да си живее живота младежът, не е нужно да изкара мръсното бельо в детайли.

Общи условия

Активация на акаунт