Звездни Компромати - Януари 2026

• 206 904
  • 2 688
  •   22
Отговори
# 2 640
  • sofia
Азис се бил омъжил за хирург във Флорида.
Не знам кой му дреме вече и защо е"тайна", мъж не се видя никъде, пак ли димки.
  Тия хирурзите във Флорида до Азис ли опреха😂

# 2 641
Patrick Schwarzenegger
Скрит текст:

# 2 642
Теди докато течеше Ергенът беше в Преди обед и каза за съжаление аз не успях да имам деца и семейство така че явно просто се е разминавала с партньорите си
Никол Шерзингер и тя каза че е искала да има дете но е винаги с някой по-млад който не е имал желание.
Със сегашният си мъж преди 2 години е дала интервю че иска да има бебе и усеща че нямало време вече но е имала представление в Бродуей и са го отложили

# 2 643
Дамиано ми е 😍😍😍 на една от снимките като го гледах, ще изиграе много по-добре Фреди Меркюри от Рами Малек.
Скрит текст:
Банова си е правила нещо по лицето и е с нови зъби.

Последна редакция: нд, 25 яну 2026, 16:04 от Moderator1

# 2 644
При Андреа за мен не е само страдане от любов по Кубрат.
Преди Кубрат имаше няколко срещи с Валери Божинов, който в последствие отрече публично и даже беше казал нещо от рода " коя беше тази " . Андреа май го е приела доста лично, защото години след това, бъдейки с Кубрат винаги знаеше какво става с Валери и се бъркаше в кръговете около него. Някаква злопаметност имаше. Тя беше близка приятелка с Николета, когато се развали брака му с Алисия. Тя беше близка приятелка с Моника, за която се говореше, че е прелъстила Валери, докато е женен за Николета. Ако за Валери нямаше мир толкова години, какво остава при Кубрат, който й е изневерявал и след дълго съжителство, накрая си направи семейство с друга...
Има някакъв психически проблем Андреа, свързан с егото.

# 2 645
  • До морето
A какво стана с осиновените деца на Никол, по времето когато беше с Том Круз? Нищо не се чува за тях - уж останаха при него, а той си живее като ерген... За не са ги върнали от където са ги взели?

Ами те осиновените им деца са към 30-годишни вече, ако не й отгоре, що да не си живее като ерген сциентоложкия гном. Щеше да е странно още да живеят с него.

Даниела на Андрей има много хубаво семейство. Инфлуенстват и те в сръбско, следя я в инстаграм. Мъжът й е известен техен спортист, май.

Този Дамяно ми е точно толкова гнусен и нечистоплътен, колкото и оня от Здрач.

# 2 646
Андреа е била приятелка с Моника много преди да бъде спрягана с Божинов , с Николета -също.

# 2 647
Е тя и Златка Райкова е била с Валери. Андреа и Златка все още са приятелки. Сигурно, защото и двете все още са обсебена от Валери 😀

# 2 648
Ако беше живял в миналото, Дамяно щеше да бъде модел на Микеланджело. Живият Давид е той.
Имаше и един друг италиански актьор, който на млади години беше живият Давид, но така и не му научих името. Игра в по-късните сезони на Октопод, беше гадже на прокурорката. Ако се сеща някой, да каже, моля.
p.s. намерих го. Раул Бова се казва

Последна редакция: нд, 25 яну 2026, 14:32 от DiscoBiscuit

# 2 649
  • София
Ивет Лалова
Скрит текст:
Ейми Блънт
Скрит текст:
Лео на битака продава "Титаник" на видео-касетки (за майтап)
Скрит текст:

# 2 650
За Емануела, кой държи 70К Евро вкъщи?! Какви са тези пари в брой, меко казано странно.

Някой, който не иска да декларира съмнителните си доходи...

# 2 651
Dave Franco
Скрит текст:

# 2 652
Андреа е излизала с Валери преди да започне кариерата й на фолк певица, та отдавна е много субективно понятие.
С Николета стават приетелки, когато втората идва от Пловдив в софийските среди, като мис Плеймейт.

# 2 653
  • Пловдив
Теди докато течеше Ергенът беше в Преди обед и каза за съжаление аз не успях да имам деца и семейство така че явно просто се е разминавала с партньорите си
Никол Шерзингер и тя каза че е искала да има дете но е винаги с някой по-млад който не е имал желание.
Със сегашният си мъж преди 2 години е дала интервю че иска да има бебе и усеща че нямало време вече но е имала представление в Бродуей и са го отложили
На Никол Шерцингер работата е "абе исках, ама нямах желание".

# 2 654
Емануела изкарва доста пари от участия .

Общи условия

Активация на акаунт